casa pariurilor inregistrare

Casa Pariurilor înregistrare 2021, pas cu pas

Website-ul CasaPariurilor.ro te va întâmpina cu o interfață simplă și curată din punct de vedere grafic, foarte intuitivă și ușor de folosit. Nu am putea spune despre acest operator că este cel mai modern cazinou online în care ai pariat vreodată, însă cu siguranță vei fi atras de ușurința utilizării platformei, lucru care te va determina să optezi pentru deschidere cont Casa Pariurilor 2021.

Ne propunem ca în acest articol să te ghidăm pas cu pas în procesul înregistrare Casa Pariurilor 2021, care este super simplu, așa cum vei putea observa și tu imediat.

Dublează-ți prima depunere la Casa Pariurilor

Primești ca bonus 100% din prima depunere în limita a 500 RON!

Vezi oferta bonus casino cu cele mai avantajoase condiții de rulaj dintre toate cazinourile online!

Dacă te-ai întrebat „Cum fac cont la Casa Pariurilor?”, noi îți vom spune foarte pe scurt, că pentru creare cont Casa Pariurilor 2021, trebuie să faci un simplu click pe butonul „Înregistrare” din colțul dreapta sus al paginii principale. Apoi, îți va apărea un formular cu mai multe câmpuri în care trebuie să completezi mai multe informații.

Noi estimăm că îți va lua aproximativ 2-3 minute să completezi acest formular de Casa Pariurilor deschidere cont, mai ales după ce parcurgi acest articol în care îți explicăm procesul înregistrare Casa Pariurilor pe îndelete.

Ce informații trebuie să furnizez pentru Casa Pariurilor deschidere cont 2021

Vom discuta imediat despre cele două părți ale formularului de Casa Pariurilor înregistrare și cum trebuie acestea completate pas cu pas. Însă până atunci am vrea să ne asigurăm că te-am informat de la bun început în legătură cu câteva aspecte foarte importante.

Noi știm că mulți jucători evită să parieze la cazinouri și case de pariuri online deoarece, inclusiv la deschiderea unui cont Casa Pariurilor 2021, trebuie să ofere foarte multe date personale precum nume, adresă și chiar CNP. Însă este foarte ușor de înțeles de ce sunt necesare aceste date în procesul de creare cont Casa Pariurilor.

Noi discutăm despre un cont Casa Pariurilor pe care urmează să stochezi bani reali. Dacă privești acest lucru dintr-o anumită perspectivă, poți spune că un cont Casa Pariurilor se aseamănă foarte mult cu un cont bancar. Mai mult, este absolut normal ca orice operator de jocuri de noroc să știe cine sunt utilizatorii serviciilor sale. În acest fel, se poate interzice și verifica accesul minorilor, dar se și pot evita eventualele tentative de fraudă. Dar despre Procesul de Depunere Casa Pariurilor ți-am vorbit pe îndelete într-un alt articol dedicat.

Cum fac cont pe Casa Pariurilor 2021 – ghid de înregistrare pas cu pas

Îți menționam mai devreme faptul că primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți deschide Casa Pariurilor cont este un simplu click pe butonul „Înregistrare” din colțul dreapta sus.

Formularul înregistrare Casa Pariurilor este format din două secțiuni, pe care ți le explicăm detaliat în rândurile imediat următoare.

1. Secțiunea „Detaliile Dumneavoastră” – informații Casa Pariurilor înregistrare 2021

 • Nume utilizator – trebuie să conțină între 5 și 16 caractere și va fi, practic, numele contului tău, afișat pe site-ul cazinoului;
 • Parolă – alege-ți o parolă sigură, de minim 6 caractere, dar pe care să ți-o poți aminti cu ușurință;
 • Confirmați parola – în acest câmp nu este nevoie decât să îți completezi încă o dată parola aleasă în câmpul anterior;
 • Adresa de email – completează o adresă de e-mail validă, pe care o folosești în mod obișnuit;
 • Confirmați adresa de email – rescrie adresa de email completată în câmpul anterior.
inregistrare casa pariurilor

2. Secțiunea „Verificare date cont Casa Pariurilor” – datele personale asociate contului tău de jucător

 • Prenume – completează numele tău mic;
 • Nume – numele tău de familie;
 • Data nașterii – trebuie să alegi ziua în prima căsuță, luna în cea de-a doua și anul nașterii în a treia căsuță;
 • Sex – trebuie să alegi între „Dl.” sau „Dna.”;
 • CNP – completează codul numeric personal așa cum este el trecut în buletinul tău de identitate;
 • Oraș – completează orașul în care locuiești;
 • Țara – în principiu, ar trebui să selectezi România;
 • Adresă – aici este necesar să completezi adresa ta de reședință, cum apare ea în buletinul tău;
 • Cod poștal – codul poștal al străzii pe care locuiești;
 • Număr de telefon – completează un număr de telefon la care poți fi contactat în mod obișnuit;
 • Fus orar – de obicei, este selectat din oficiu fusul orar al României, adică UTC +02:00;

După ce ai completat toate datele de mai sus, pentru ambele secțiuni ale formularului deschidere cont Casa Pariurilor, mai ai numai doi pași până la crearea contului.

3. Termenii și Condiții creare cont Casa Pariurilor 2021

Este necesar, în primul rând, să accepți seria de Termeni și Condiții impuse de operator. Te sfătuim să și citești cu atenție această secțiune a site-ului, întrucât stabilește toate condițiile de joc și pariere.

4. Finalizare înregistrare Casa Pariurilor

Apoi, apasă butonul numit „Înregistrare” și verifică-ți emailul pentru a da click pe link-ul de activare cont Casa Pariurilor.

Procesul KYC de verificare Casa Pariurilor cont

Majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online solicită documente doveditoare ale identității utilizatorilor lor, conform legislației în vigoare din țara noastră. Pentru a trece de procesul de verificare cont Casa Pariurilor, este necesar să furnizezi operatorului o copie a unui act de identitate.

Deci îți poți fotografia sau scana buletinul sau pașaportul, însă imaginea trebuie să fie clară și să se poată citi cu ușurință toate datele. Apoi, trebuie să trimiți poza prin email la suport@casapariurilor.ro. Asigură-te că menționezi în corpul email-ului ori numele, ori ID-ul tău de utilizator.

Procesul de verificare cont Casa Pariurilor poate dura până la maxim câteva zile, însă de obicei emailul de confirmare vine în aceeași zi în care se furnizează copia actului de identitate. Legislația jocurilor de noroc de la noi din țară te obligă să îți verifici contul de utilizator de pariuri online în cel mult 30 de zile din momentul în care ți-ai creat contul.

Dacă nu parcurgi acest proces de validare cont Casa Pariurilor, operatorul îți va bloca contul de utilizator și absolut orice valoare regăsită în balanța contului va fi transferată către bugetul de stat.

Evident, poți juca o perioadă și fără verificarea contului de utilizator. Însă, nu poți să faci depozite peste suma de 900 RON, dar nici nu îți vei putea retrage câștigurile înainte să demonstrezi identitatea contului tău.

Te mai informăm și de faptul că orice operator poate să îți ceară documente în plus pentru verificarea identității. Cele mai comune documente suplimentare sunt facturile de utilități sau extrase de cont. Însă în acest caz, vei primi cu siguranță o informare prin email de la operator.

Înregistrare Casa Pariurilor 2021 cu succes – intră în cont și pariază

După ce ți-ai verificat contul de utilizator, nu îți mai rămâne decât să parcurgi și procesul de login, completând numele de utilizator și parola asociată contului. Apoi, faci un click pe butonul „Logare” ” din colțul dreapta sus a paginii principale casapariurilor.ro și ești gata de joc! Efectuează primul tău depozit, pariază și lasă norocul să îți facă jocul!

Concluzie

Așadar, acum că ți-am pus răspuns la întrebarea „Cum fac cont la Casa Pariurilor?”, ai la dispoziție toate detaliile despre creare cont Casa Pariurilor 2021 și validare cont Casa Pariurilor. Mai mult, toți utilizatorii noi înregistrați pe Casa Pariurilor, primesc un Super Bonus de Bun Venit pentru a da startul la super distracție și câștiguri. Nu mai sta pe gânduri și optează acum pentru deschidere cont Casa Pariurilor 2021 pentru o experiență de neuitat!