retragere Superbet

Retragere Superbet pas cu pas

Dacă ai deja un cont de utilizator la Superbet, ai pariat și ai câștigat, iar acum își dorești să faci o retragere Superbet, ai ajuns în locul potrivit. În cadrul acestui articol vom discuta în detaliu procesul Superbet retragere, iar ție îți va fi super ușor să îți scoți banii câștigați. Operatorul de jocuri de noroc îți oferă opțiunea de a-ți retrage banii cash sau poți să faci o retragere online Superbet. Tu alegi care este cea mai avantajoasă metodă pentru tine!

În funcție de câștigurile pe care le generezi, poți să faci o retragere Superbet de maxim 50 000 RON pe zi prin transfer bancar sau de maxim 45 000 RON prin următoarele metode de plată: card bancar, carduri pre-paid sau cash.

Metode retragere Superbet

metode de retragere superbet

Procesul de retragere bani Superbet este simplu indiferent de metoda de retragere Superbet pe care o preferi. Pentru pariorii tradiționaliști care încă preferă să meargă în agențiile de pariuri stradale, operatorul pune la dispoziție metode retragere Superbet offline în bani cash. Iar pentru pariorii care preferă să se distreze la jocuri de noroc online din confortul casei proprii sau de pe mobil, cazinoul oferă variante de retragere online Superbet.

Detaliem metodele de plată disponibile în fiecare categorie pentru ca tu să poți face o retragere Superbet în cel mai scurt timp posibil, prin metoda pe care o preferi.

Retragere instant Superbet

retragere instant superbet

Din secțiunea „Retragere” a contului tău, poți să optezi și pentru varianta retragere instant Superbet. Nu trebuie decât să completezi suma de retragere Superbet și să îți alegi agenția din care vrei să ridici banii.

Poți să faci o retragere minimă Superbet de 10 RON și nu poți să retragi mai mult de 500 RON. De asemenea, prin opțiunea de retragere instant Superbet poți să ridici banii în aceeași zi din agenția pe care ai ales-o, inclusiv în zilele de weekend.

Pe de altă parte, nu poți efectua mai mult de o retragere instant Superbet pe zi. Dacă solicitarea de retragere Superbet se efectuează după ora 22:00 pot fi plătite numai în agențiile cu program de lucru până la ora 23:59.

Retragere Superbet cu cardul bancar

tranzactii

După selectarea secțiunii „Retragere”, completează suma de retragere Superbet și confirmă tranzacția pe cardul bancar pe care l-ai folosit și la depunere Superbet. Operațiunea de retragere Superbet se procesează în 3-6 zile lucrătoare din momentul în care solicitarea a fost aprobată.

Suma de retragere minimă Superbet prin intermediul cardului bancar este de numai 20 RON. De asemenea, nu ți se va percepe niciun comision de procesare a tranzacției.

Retragere online Superbet prin Skrill

În secțiunea „Retragere” a contului tău de utilizator trebuie să completezi suma de retragere online Superbet și să confirmi retragerea în contul Skrill pe care l-ai folosit și la depunere. Tranzacția se va procesa imediat după aprobare. Nu vei plăti niciun comision pentru retragere online Superbet prin Skrill.

Suma de retragere minimă Superbet este de 20 RON, iar tranzacția este procesată instant.

Retragere online Superbet cu Neteller

Procesul de retragere Superbet prin Neteller este similar cu cel prin intermediul Skrill. Dacă ai ales Neteller pentru depunere, nu trebuie decât să confirmi contul și pentru retragere Superbet.

Suma de retragere minimă Superbet prin Neteller este de numai 20 RON, tranzacția se procesează instant din momentul în care solicitarea a fost aprobată și nu ți se percepe niciun comision de operațiune.

Retragere Superbet prin Paysafecard

Și metoda de retragere Superbet prin Paysafecard funcționează pe același principiu ca portofelele electronice Skrill și Neteller. Dacă ai folosi Paysafecard când ai efectuat depuneri, atunci poți confirma și retragerea în același cont pre-paid. Suma de retragere minimă Superbet este de 20 RON.

Retragere bani Superbet prin transfer bancar

Dacă alegi metoda de retragere Superbet prin transfer bancar, trebuie să știi că plata îți va fi făcută în următoarea zi lucrătoare din momentul în care solicitarea ți-a fost aprobată. Banii îți vor fi virați în același cont bancar din care ai făcut și depunerea. În cazul în care tu nu ai folosit un cont bancar pentru efectuarea depozitelor, nu vei putea efectua nicio retragere Superbet prin această metodă de plată.

Operatorul nu percepe niciun comision de procesare a tranzacției, însă este posibil să existe taxe din partea unității bancare la care ai cont.

Retragere bani Superbet din agenție

Suma de retragere minimă Superbet într-o agenție stradală este de 10 RON și avantajul principal al acestei metode de retragere Superbet este faptul că primești banii cash imediat. De asemenea, spre deosebire de depunere, la retragere Superbet în agenție nu ți se percepe niciun comision de operațiune.

Pentru a face o retragere Superbet dintr-o agenție stradală, trebuie să alegi această metodă de plată din meniul contului tău, în secțiunea „Retragere”. Apoi este necesar să completezi suma de retragere Superbet și să îți alegi agenția din care vrei să ridici banii.

Operatorul te va informa că trebuie să te prezinți cu un act de identitate în agenția stradală pe care ai ales-o tu și poți ridica banii a doua zi, cu excepția sărbătorilor legale.

Ce trebuie să știi la prima retragere Superbet

În primul rând, ni se pare important să mai menționăm o dată faptul că vei putea face o retragere Superbet doar prin aceleași metode folosite și la depunere. Singura excepție apare în cazul în care ai folosit Paysafecard pentru a efectua un depozit, acesta neputând fi folosit pentru retrageri. În această situație vei putea retrage banii doar prin transfer bancar.

Primii doi pași către solicitarea de retragere Superbet sunt să ajungi în secțiunea „Retragere” a contului tău și să îți alegi metoda de plată preferată. Apoi nu îți mai rămâne decât să completezi suma de retragere Superbet.

Limitări la retragere Superbet

Ca să poți solicita o retragere Superbet, trebuie întâi să parcurgi procesul de verificare KYC, prin care îi furnizezi operatorului măcar o copie a actului tău de identitate. De asemenea, orice solicitare de retragere Superbet este posibilă numai după îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente diferitelor bonusuri de care ai beneficiat și în urma cărora ai generat câștiguri.

Dacă îți dorești să faci o retragere Superbet dintr-o agenție stradală întâi trebuie să programezi o retragere de pe site. Vei completa suma pe care îți dorești să o retragi și agenția stradală pe care o preferi. În general, în cel mult câteva ore, agenția îți va confirma că te poți duce să ridici banii.

Concluzie

Considerăm că Superbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România și că merită cu siguranță să pariezi la acest operator. Dacă ai ajuns în punctul în care să soliciți o retragere Superbet, sperăm că am reușit să îți oferim toate detaliile despre metodele de plată disponibile și să îți răspundem la întrebările de tipul „Cât durează o retragere la Superbet?”. Îți dorim să efectuezi o retragere Superbet profitabilă în cel mai scurt timp!