Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Big Bass Splash Demo 2024

Fii un pescar adevărat și descoperă ce surprize ți-a pregătit joc Big Bass Splash gratis online!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Big Bass Splash Demo 2024

DenumireBig Bass Splash
RTP96.71%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5 coloane, 3 rânduri
Linii de plată10

Delectează-te cu cea mai tare aventură la pescuit cu Big Bass Splash demo online! Aici poți să joci jocul în versiunea demo și să citești tot ce trebuie să cunoști despre Big Bass Splash păcănele.

După cum urmează să vezi, este unul dintre cele mai simple și distractive sloturi create de Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori din industrie. 

Aici afli despre plățile de la slot Big Bass Splash online, despre simboluri și despre funcțiile speciale. Citește recenzia noastră și dă spinuri la păcănele Big Bass Splash demo pe JocuriCazinouri!

Cum te joci Big Bass Splash gratis online 2024?

Să te joci Big Bass Splash demo online nu este deloc dificil. Trebuie doar să ții cont de câteva lucruri despre care discutăm și noi în acest articol. În versiunea de calculator, Big Bass Splash păcănele are butoanele în partea de jos.

Vezi mai departe care sunt acestea și la ce folosesc:

 • Butoanele – și +: le găsești în dreapta jos și cu acestea stabilești miza la Big Bass Splash joc. Din mini-fereastra care se deschide, poți să setezi numărul de fise per linie, valoarea fiselor și pariul total.
 • Butonul de redare rundă: ca să pornești o rundă de joc Big Bass Splash online, trebuie să apeși butonul reprezentat de două săgeți circulare. În mod alternativ, poți să pornești runda cu tasta ENTER sau cu tasta SPACE. Pentru viteza turbo la Big Bass Splash demo online, ține apăsată tasta SPACE.
 • Autoplay: apasă acest buton și setează numărul de runde automate dorit la Big Bass Splash joc. Oprești oricând seria de rotiri dacă mai apeși o dată pe același buton.
 • Informații: apasă butonul „i” dacă vrei să citești mai multe despre păcănele Big Bass Splash.
 • Setări: butonul cu trei linii paralele orizontale deschide secțiunea de setări de joc Big Bass Splash demo online. Aici poți să modifici câteva aspecte ce țin de experiența ta de joc, precum joc cu sunet și joc rapid.
 • Credit/Bet: dă click în zona creditului și a pariului din stânga jos de la slot Big Bass Splash. Poți să schimbi afișarea în monede sau în bani.

Simboluri Big Bass Splash online 2024

Big Bass Splash demo online are mai multe simboluri tematice, dar și unele simboluri clasice. Din categoria simbolurilor tematice, găsim o mașină 8X8, o lansetă, o libelulă, o trusă de pescuit și mai mulți pești.

Ca simboluri clasice, la Big Bass Splash păcănele putem vedea numerele cărților de joc de la 10 la As. Structura la slot Big Bass Splash este și ea clasică, de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Din acest punct de vedere, este un joc foarte simplu și bun pentru orice tip de jucător.

Caracteristici speciale Big Bass Splash joc 2024

Big Bass Splash demo online îți aduce numeroase plăți mari datorită simbolurilor și funcțiilor sale speciale. 

 • Simbolul Wild: substituie toate celelalte simboluri pe liniile de plată la păcănele Big Bass Splash online, cu excepția simbolului Scatter. Apare numai în secvența de rotiri gratuite.
 • Simbolul Scatter: apare pe toate rolele și declanșează jocul bonus dacă apare de cel puțin 3 ori. Dacă apare de două ori, are loc o reînvârtire pentru șansa suplimentară de a declanșa secvența de runde gratuite.
 • Rotiri gratuite: primești între 10 și 20 de rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri Scatter care activează funcția. Înainte de începerea secvenței, pescarul prinde pești care îți aduc runde suplimentare, nivel superior și simboluri Pești cu premii. Dacă apare pe role, simbolul Pescar prinde simbolurile Pește și primești premiile aferente fiecărui simbol. Sunt patru niveluri în care multiplicatorul de câștig crește. La primul nivel nu este multiplicator, la al doilea nivel, multiplicatorul este x2, la al treilea este x3, iar la ultimul este x10. Ca să treci la un nivel superior, trebuie să apară 3 simboluri Pescar. Pentru fiecare nivel nou, mai primești 10 rotiri gratuite la joc Big Bass Splash demo online.
 • Cumpără jocul bonus: pentru prețul de 100 x pariul, poți să cumperi funcția de rotiri gratuite la Big Bass Splash demo online.

Simboluri Big Bass Splash păcănele 2024

Big Bass Splash gratis online aduce plăți bune, așa cum se vede și din coeficientul RTP de 96,71%. Are 10 linii de plată fixe, iar simbolurile Big Bass Splash joc plătesc la minim 3 de un fel pe o linie, începând cu rola din stânga, pe role adiacente. Simbolul Mașină este singurul care plătește și atunci când apar numai două simboluri de un fel. Volatilitatea este ridicată, deci Big Bass Splash online plătește rar, dar aduce plăți foarte mari.

Vezi mai jos care sunt plățile pentru fiecare simbol dacă apar 5 de un fel într-o rundă de Big Bass Splash gratis online:

 • 5x Mașină = 200x miză;
 • 5x Lansetă = 100x miză;
 • 5x Libelulă = 50x miză;
 • 5x Trusă de pescuit = 50x miză;
 • 5x Pește = 20x miză;
 • 5x A = 10x miză;
 • 5x K = 10x miză;
 • 5x Q = 5x miză;
 • 5x J = 5x miză;
 • 5x 10 = 5x miză.

Jocul pe mobil la păcănele Big Bass Splash demo 2024

Big Bass Splash gratis online este un joc creat în HTML5, astfel că este optimizat și pentru smartphone. Spre deosebire de versiunea de calculator, butoanele de la slot Big Bass Splash sunt puțin schimbate. De exemplu, ca să setezi pariul la Big Bass Splash joc, trebuie să apeși pe butonul care ilustrează monede. Un avantaj al jocului pe mobil al Big Bass Splash demo este că funcționează foarte bine atât în modul portret, cât și în modul landscape.

Avantaje și dezavantaje joc Big Bass Splash demo 2024

 • Plătește foarte bine, peste media industriei.
 • Acest joc Big Bass Splash are rotiri gratuite cu premii mari.
 • Big Bass Splash păcănele are o grafică de top.
 • Big Bass Splash gratis online este optimizat pentru mobil.

Dezavantajele slot Big Bass Splash demo 2024

 • Jocul de păcănele Big Bass Splash are volatilitate mare.
 • Câștigul este limitat la 5.000 x miza.

Concluzii joc Big Bass Splash

Big Bass Splash demo online este un joc în care descoperi pasiunea pentru pescuit. Dacă o ai deja, cu atât mai bine! Cu acest joc îmbini două hobby-uri și te bucuri de aventura vieții tale. Încearcă și tu Big Bass Splash demo pe JocuriCazinouri și vezi exact tot ce trebuie să cunoști despre modul de joc al unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri semnate de Pragmatic Play!