Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Cash camel

Cash Camel de la iSoftBet e momentul cel mai prielnic de a găsi și a căuta cele mai spectaculoase comori prin deșertul videosloturilor de top.

Rating:
5/5 - (4 votes)
Producator: iSoftBet

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Ce poate să transforme un slot bun într-unul cu adevărat foarte bun? Păi de exemplu un ritm oriental, un joc cu aer deșertic și niște cămile care te premiază cu fonduri uriașe. Cash Camel gratis este un slot propus de cei de la iSoftBet, o aplicație cu o rată de întoarcere a sumelor investite în cazinou de 95.97%. Te bucuri desigur de cinci role și trei rânduri. Cash Camel este echipat și cu 20 de linii fixe de plată. iSoftBet au pregătit o volatilitate medie pentru acest joc.

Simboluri și  speciale din Cash Camel gratis

Cămila reprezintă simbolul Scatter pentru jocul de astăzi, în timp ce simpaticul cactus Wally este adevăratul simbol Wild pentru acest joc. Tema arabă este cea care face diferența între un slot spectaculos și unul mai puțin spectaculos. În plus, trei simboluri ale slotului cu speciale Cash Camel (aka Scatter) ce vor ateriza pe role activează rotirile gratuite, mult râvnite de toți jucătorii. # simboluri Scatter înseamnă 10 runde gratis, patru înseamnă 20 de rotiri gratis, iar 5 cămile îți aduc 30 de rotiri gratuite. Cash Camel gratis înseamnă până la 100 de rotiri gratuite.

Să ne uităm puțin și la simbolurile de care te lovești în acest spectaculos joc al deșertului. Fă cunoștință cu simbolurile jocului ce au luat forma unor animale exotice. Rolele sunt populate cu șerpi, alte reptile, scorpioni și câini. Există și simboluri cu valoare inferioară, care sunt reprezentate de cărțiel de joc standard: A, K, Q, J și 10. Șarpele este simbolul care plătește cel mai bine în Cash Camel gratis.

Cinci simboluri șarpe îți aduc de 25 de ori miza pe care ai plasat-o inițial. Poți să te joci slotul acesta cu aer de deșert și pe tabletă și pe telefonul inteligent, dar și calculatorul sau laptopul tău personal. După ce te bucuri de varianta gratis de pe Jocuri cazinouri, poți testa jocul în varianta cu bani în cazinoul Netbet.