Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lady of fortune

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Lady of fortune

Play’n Go te atrage într-o aventură alături de un personaj feminin fermecător ce se comportă ca un ghid în drumul tău spre câștiguri incredibile. Lady of Fortune online este un slot video pe 5 role și 15 linii de joc, cu o rată de returnare la jucător de 96%. Acesta promite un parcurs magic în viitor, acompaniat de un soundtrack fascinant, spre o comoară ascunsă. Joacă Lady of Fortune gratis pentru o distracție de zile mari sau mizează pe bani pentru șanse reale la marele premiu.  

Specialele lui Lady of fortune GRATIS

Simbolurile folosite în slotul Lady of Fortune gratis sunt toate inspirate din tema centrală – norocul. Jonglează cu potcoava de cal, simbolul magic 7, frunza de trifoi cu patru foi, zaruri sau gărgărița aducătoare de noroc. Simbolul Wild din Lady of Fortune gratis este reprezentat printr-un pătrat de aur cu număr pe el, ce determină cota de multiplicare a mizei, atunci când formezi combinații câștigătoare cu el. Fii atent la simbolul Lady of Fortune, deoarece acesta deblochează o rundă bonus. Când acesta apare pe rola 1, 3 sau 5, te așteaptă o alegere care îți poate aduce un premiu valoros. 

Dacă nu ești familiar cu acest slot, îți recomandăm să-i dai o șansă și să profiți de Lady of Fortune gratis, pe care-l găsești pe site-ul cazinoului Maxbet. După ce ai înțeles regulile jocului, lasă-te captivat de povestea Lady of Fortune Maxbet și cu o investiție minimă, îndrăznește la câștiguri mari. Potrivit pentru fiecare tip de jucător, de la novice la experimentat, slotul te incită cu simbolurile și caracteristicile sale speciale să te lași pe mâna personajului principal. Doar așa ai parte de o experiență unică de casino la Lady of Fortune Maxbet. Nu uita că Lady of Fortune gratis este disponibil și în varianta de mobil, perfect adaptat, ca tu să te întorci la el de fiecare dată când te simți norocos.