...
15

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

More Dice and Roll Demo 2024

Învață arta zarurilor și gustă din fructele câștigurilor cu More Dice and Roll demo! Aruncă-te într-o aventură plină de emoție și distracție, în care fructele proaspete se combină cu zarurile norocoase. Descoperă câștigurile fabuloase și funcțiile speciale care îți vor face inima să bată mai tare și.

Rating

Rate this jocuri

Producător

EGT

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

  • la înregistrare și verificare cont
  • 200 rotiri la Gates of Olympus
  • 40 RON la Wisdom of Athena
  • cod bonus SPECIALA200

Jocuri asemănătoare cu More Dice and Roll Demo 2024

JOACA ACUM
Black Diamond
Black-Diamond.jpg
JOACA ACUM
Dark Queen
dark-queen
JOACA ACUM
Let’s get ready to Rumble Demo 2024
lets get ready to rumble joc online
JOACA ACUM
Shaolin Spin
Shaolin-Spin
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireMore Dice and Roll
RTP96,12%
ProducătorEGT
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 4 rânduri
Linii de plată40

More Dice and Roll demo 2024 face deliciul publicului datorită simplității și aspectului său elegant. Datorită succesului predecesorului său, Dice and Roll, EGT a creat încă un joc de păcănele clasic care atrage utilizatorii. More Dice and Roll gratis online are o structură mai mare, de 5X4, spre deosebire de originalul care are 5X3. 

Rândul în plus de simboluri aduce și mai multă distracție la joc More Dice and Roll păcănele. Citește recenzia More Dice and Roll joc ca să te convingi și dă-i spinuri gratuite la noi pe site!

Cum se joacă More Dice and Roll demo 2024?

Ca să te joci More Dice and Roll păcănele 2024, nu trebuie decât să respecți etapele obișnuite. Practic, setezi un pariu la slot More Dice and Roll și dai spin. Iată detaliile mai jos:

Simboluri la păcănele More Dice and Roll gratis online 2024

Simbolurile la slot More Dice and Roll demo 2024 sunt cele pe care le întâlnești de obicei la păcănelele clasice. Sunt o serie de fructe: struguri, pepeni, cireșe, prune și lămâi. Alte simboluri clasice de la More Dice and Roll joc 2024 sunt șeptarii și clopoțeii.

Dar cel mai important simbol este și acela care-i dă numele de More Dice and Roll slot 2024. Așa cum vei vedea chiar în capitolul următor, zarurile sunt esențiale pentru câștiguri și distracție la More Dice and Roll gratis 2024.

Încearcă și sloturile  Zodiac WheelBaccarat Punto BancoAviator și Vampire Night! Vezi care și se potrivește cel mai bine gratis pe JocuriCazinouri!

More Dice and Roll păcănele – funcții speciale 2024

Caracteristicile speciale de la More Dice and Roll slot 2024 dau multă culoare jocului. Nu are el rotiri gratuite, dar compensează prin altele, după cum urmează să descoperi:

Vrei să încerci și alte sloturi cu funcții speciale? Sizzling Hot DeluxeMoney Train 3 sau 40 Shining Crown sun doar câteva jocuri care te vor uimi de la prima rotire!

Cât plătesc simbolurile More Dice and Roll online 2024?

More Dice and Roll online 2024 aduce câștiguri pe 40 de linii și are o rată de plată teoretică de 96,12%. Mai departe, îți arătăm cât îți aduce fiecare simbol de la More Dice and Roll joc 2024 la combinații de câte 5:

Jocul pe mobil la păcănele More Dice and Roll demo 2024

More Dice and Roll slot 2024 este optimizat pentru mobil și are aceleași butoane ca în versiunea de desktop/laptop. Poți să te joci More Dice and Roll păcănele 2024 și în portret, dar și în landscape. Dacă alegi să joci în portret, așezarea butoanelor este puțin diferită față de cea în landscape sau de pe computer. De pildă, butonul de spin este sub rolelele More Dice and Roll gratis online 2024, nu în partea din dreapta.

Avantaje și dezavantaje joc More Dice and Roll demo 2024

More Dice and Roll demo 2024 are multe avantaje, dar și câteva aspecte contra. Mai jos, îți arătăm care sunt acestea.

Avantaje slot More Dice and Roll gratis 2024:

Dezavantaje More Dice and Roll demo 2024:

Concluzie

More Dice and Roll demo 2024 este un joc clasic ce poate fi găsit pe platforme de top precum Maxbet, Netbet sau SlotV. Dacă te încântă tematica retro condimentată cu un simbol extensibil și cu o grafică superbă, atunci More Dice and Roll slot 2024 este clar ceea ce cauți. Vezi și în versiunea noastră gratuită de pe JocuriCazinouri ca să încerci funcțiile More Dice and Roll online.