Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Spinions

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: QUICKSPIN

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Spinions

5/5 - (2 votes)

Dark Queen

4.7/5 - (4 votes)

Batman

Introdus în 2016 în portofoliul incredibil ce poartă semnătura Quickspin, Spinions online este jocul perfect pentru atunci când ți-e dor de o plajă însorită, plină cu premii. Acțiunea are loc pe o plajă superbă unde cele mai simpatice personaje – care amintesc de Minionii din filmul Despicable Me! petrec cu cocktailuri colorate și se distrează la maxim. Ți-am atras atenția deja, așa că trebuie să știi că poți juca slotul doar pentru a te bucura de atmosfera fierbinte de vară sau ai varianta de a risca mize reale pentru premii în bani. 

Spinions gratis se găsește la Maxbet, unde-l poți încerca și în varianta de mobil, pentru a te distra cu Spinionii simpatici, de oriunde. Spinions Maxbet funcționează pe 5 role și 25 de linii fixe de joc, la o cotă RTP de 96.04%. Spinions gratis presupune apariția a 10 simboluri, de la 9 la As, cele care te ajută cu adevărat să faci combinațiile dorite fiind reprezentate de cocktailuri și sticla de șampanie. Cum petrecerea e în toi la Spinions gratis, sticla de șampanie te premiază cu 8x miza pariată, atunci când ai norocul de a descoperi 5 astfel de simboluri la rând.

Specialele lui Spinion gratis

Unul dintre cele mai atractive simboluri din Spinions gratis este simbolul Wild sub formă de Spinion. Simpaticul personaj din Spinions Maxbet o să fie cel mai bun prieten al tău, având în vedere că plătește la o cotă de 20x, când îl întâlnești de 5 ori la rând. Iar oportunitățile de câștig nu se termină aici când joci Spinions gratis sau pe bani – funcția de re-rotire când găsești 2 simboluri wild. Pune mâna și pe cele 10 rotiri gratuite din Spinions gratis când ai parte de trei sau mai multe simboluri scatter pe rolele 1, 3 și 5. Și ține un ochi pe simbolul Bonus Scatter, care declanșează automat alte 10 rotiri gratuite.