Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Spinions

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: QUICKSPIN
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Spinions

Introdus în 2016 în portofoliul incredibil ce poartă semnătura Quickspin, Spinions online este jocul perfect pentru atunci când ți-e dor de o plajă însorită, plină cu premii. Acțiunea are loc pe o plajă superbă unde cele mai simpatice personaje – care amintesc de Minionii din filmul Despicable Me! petrec cu cocktailuri colorate și se distrează la maxim. Ți-am atras atenția deja, așa că trebuie să știi că poți juca slotul doar pentru a te bucura de atmosfera fierbinte de vară sau ai varianta de a risca mize reale pentru premii în bani. 

Spinions gratis se găsește la Maxbet, unde-l poți încerca și în varianta de mobil, pentru a te distra cu Spinionii simpatici, de oriunde. Spinions Maxbet funcționează pe 5 role și 25 de linii fixe de joc, la o cotă RTP de 96.04%. Spinions gratis presupune apariția a 10 simboluri, de la 9 la As, cele care te ajută cu adevărat să faci combinațiile dorite fiind reprezentate de cocktailuri și sticla de șampanie. Cum petrecerea e în toi la Spinions gratis, sticla de șampanie te premiază cu 8x miza pariată, atunci când ai norocul de a descoperi 5 astfel de simboluri la rând.

Specialele lui Spinion gratis

Unul dintre cele mai atractive simboluri din Spinions gratis este simbolul Wild sub formă de Spinion. Simpaticul personaj din Spinions Maxbet o să fie cel mai bun prieten al tău, având în vedere că plătește la o cotă de 20x, când îl întâlnești de 5 ori la rând. Iar oportunitățile de câștig nu se termină aici când joci Spinions gratis sau pe bani – funcția de re-rotire când găsești 2 simboluri wild. Pune mâna și pe cele 10 rotiri gratuite din Spinions gratis când ai parte de trei sau mai multe simboluri scatter pe rolele 1, 3 și 5. Și ține un ochi pe simbolul Bonus Scatter, care declanșează automat alte 10 rotiri gratuite.