Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Viking go Wild

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Yggdrasil

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Dacă v-ați dorit vreodată să pătrundeți în aventurile vechilor vikingi de-a lungul mărilor și oceanelor înghețate, atunci jocul „Vikings Go Wild” oferit de Unibet Romania vă pune în legătură directă cu erorii legendelor scandinave și comorile nebănuite ale adâncurilor. Jocul îți oferă încă de la început o doză bună de adrenalină, printr-un intro incitant, în care eroii vikingi ai jocului se luptă pe o mare agitată cu o caracatiță uriașă, folosindu-se de armele rudimentare, precum săbii și securi uriașe. Iar dacă tot am vorbit despre bogății, acestea sunt reprezentate de niște monede străvechi, inscripționate cu simboluri nordice, care nu face decât să le sporească misterul.

Viking go Wild gratis – jocul celor de la Yggdrasil vine cu o serie de bonusuri atractive, incluzând aici simboluri de tip Wild sau Sticky Wild. Nu lipsesc rundele gratuite, dar nici premiile în bani, care vin sub forma unor monede oferite suplimentar, pe lângă cele deja câștigate pe liniile de plată.

Viking go Wild gratis cu 5 role și 25 de linii de plată

Jocul este conceput extrem de simplu, cu cinci role și patru linii, oferind 25 de linii de plată inițiale. Combinațiile câștigătoare sunt însă cu mult mai multe, acestea fiindu-ți oferite aproape la fiecare rundă jucată. Mai menționăm faptul că jocul Viking go Wild gratis poate fi accesat atât de pe dispozitivele clasice, precum laptop sau desktop, dar și de pe tabletă, smartphpone sau iPad.

Din punct de vedere grafic, jocul Viking go Wild gratis de la Unibet Romania se bazează pe simbolurile culturii scandinave. Figurile eroilor jocului, doi bărbați și o prințesă, te vor însoți pe tot parcursul jocului, în vreme ce simbolurile câștigătoare sunt reprezentate în principal de monedele vikinge. De asemenea, rolele au drept suport capetele unei corăbii tradiționale, cu ajutorul căreia vei pleca în căutarea aventurii prin simpla selectare a mizei și apăsarea butonului de start. În partea din stânga, vei avea un buton special cu mai multe opțiuni, de pe care vei putea avea acces la informații și reguli despre joc, dar și la setările de bază și pornirea sau oprirea volumului.

Din punct de vedere al valorii, cea mai mică monedă, de culoare verde, îți va aduce un câștig de 50 de puncte, în vreme ce metale precum cuprul, argintul sau aurul îți pot aduce între 60 și 80 de puncte. De asemenea, pentru câștiguri mai mari, va trebui să vânezi eroii jocului, care îți pot aduce până la 250 de monede.