Superbet loto

Superbet loto online

Fiecare jucător are preferințele sale în materie de gambling, în funcție de criteriile sale de joc și de prioritățile pe care le stabilește de-a lungul timpului. Jocul de loto este unul dintre cele mai vechi din lume și are o istorie bogată. Superbet loto este oportunitatea prin care poți juca online la numeroase loterii internaționale, de aceea, profită și beneficiază de câștigurile mult visate cu ajutorul acestui operator virtual!

100% bonus până la 500 RON

Revendică chiar acum oferta bonus de bun venit de la Superbet și bucură-te de dublarea primei depuneri de până la 500 RON pentru mai multe ocazi de joc și șanse de câștig sporite la loto, casino sau secțiunea sport.

Cum joci la Superbet loto?

Pentru a face pariuri Loto Super Bet este nevoie să fii membru al acestui operator. Procesul de creare cont Superbet este simplu și rapid. Odată ajuns pe site-ul agenției, apasă pe butonul de “Înregistrare” (dreapta sus) și completează formularul care se va deschide. Fiecare câmp trebuie să conțină informații corecte și complete pentru a nu întâmpina situații neplăcute ulterior. Superbet folosește metode avansate de criptare a datelor personale și financiare, așa că informațiile tale sunt protejate cibernetic cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație, creată în mod special pentru tranzacțiile virtuale. După ce ai terminat procesul de creare a profilului de membru, parcurge procesul de verificare KYC al acestui pentru activarea contului și folosirea sa fără restricții, dar și pentru a-ți lua bonusul de bun venit. Citește cu atenție regulamentul pentru a fi informat asupra tuturor aspectelor legale și asupra Termenilor și Condițiilor pe care le impune și pe care și le asumă operatorul. Atât crearea contului, cât și verificarea sa, durează doar câteva minute și ambele se fac simplu, mai ales că la fiecare pas ai note detaliate din partea operatorului.

Odată parcurse cele două etape, dă click pe secțiunea “Loto” de pe bara de sus și alege-ți loteria la care vrei să faci unul sau mai multe pariuri Superbet loto. Apasă pe una dintre țări și, ulterior, pe una dintre variantele disponibile. Odată făcută selecția în partea stângă a paginii, selectează un “eveniment” și alege-ți numerele norocoase. Completează în dreapta restul detaliilor – miza, numărul de combinații și modalitatea de plată (online sau într-o sucursală). Într-un  chenar din stânga tabelului cu numere de unde poți selecta preferatele tale ai câteva opțiuni speciale care te vor ajuta să alegi. Printre ele se află “Cele mai rare 5 numere”, “Cele mai frecvente 5 numere” și alte câteva variante, care variază în funcție de loterie și de specificațiile sale. Dacă apeși pe ele ți se vor selecta acele numere care corespund criteriului ales de tine. Deasupra numerelor există două valori numerice:

  • Cea scrisă cu verde – de câte ori a fost extras numărul
  • Cel scrisă cu roșu – de câte ori nu a fost extras numărul

Pe un bilet poți alege cel puțin 1 număr și cel mult 16.

Loteriile partenere

În cadrul Loto Super Bet poți alege dintr-o listă lungă de loterii partenere, în funcție de preferințele pe care le ai. Iată câteva țări din numeroasele opțiuni pe care le ai pentru a face pariuri loto Superbet: Belgia; Canada; Finlanda; Franța; Germania; Grecia; Italia; Letonia; Polonia; Singapore; Slovacia; Spania; Statele Unite ale Americii; Turcia; Ungaria. În total, din cele 15 țări menționate anterior există peste 70 de loterii la care poți face pariuri loto Superbet, fiecare în parte având câștiguri pentru care merită să depui un bilet. Este important să citești și specificațiile fiecărei categorii în parte pentru că regulamentul poate conține mici modificări. Cele mai populare alegeri în materie de Loto Super Bet sunt: Grecia Kino, Italia Keno, Slovacia Keno, Win for Life, Polonia Keno, Polonia Multi, Finlanda Keno, Franța Keno, Letonia Keno, NewYork Pick 10, Washinton Daily Keno.

superbet interfata loto online

Bonusuri disponibile la loto online Superbet

Superbet ofertă loto este valabil doar pentru jucătorii care au un cont activ în cadrul agenției. El se acordă membrilor care au realizat la roata SuperSpin o rotire în intervalul 00’01 – 23’59. Valoarea sa este de 10RON și se poate rula doar în secțiunea Superbet loto. Cerința de rulaj Superbet oferta loto este de x5. Dacă se efectuează o cerere de retragere înainte de a fi îndeplinită condiția de rulaj, bonusul și câștigurile aferente se vor pierde.

Se pot face pariuri loto Superbet la orice loterie pentru îndeplinirea rulajului, excepție fiind – “Win for Life” și “Win for Life Numerone”. Rulajul nu se poate face pe evenimente care se încheie după ce expiră valabilitatea bonusului. Bonusul se acordă în cel mult 48 de ore de când a fost validat în sistem și trebuie acceptat prin fereastra tip pop-up care se va deschide când ești pe site. Dacă în cel mult 2 zile el nu se acceptă, va fi retras. 

Avantaje Loto online Superbet

Membrii Superbet au foarte multe avantaje oferite de operator. Pe lângă mediul sigur în care își desfășoară activitatea și interfața foarte ușor de folosit, ei beneficiază de bonusuri și au la dispoziție Superbet loto aplicație pe care să o folosească pentru dispozitivele mobile. Indiferent că vrei să intri în contul tău de pe telefon sau tabletă, tot ce trebuie să faci este să ai app-ul Superbet loto descărcat, să te loghezi și să te bucuri de oferta vastă pusă la dispoziție de agenție. 

Concluzie

Loteria este unul dintre jocurile de noroc care are o istorie bogată în câștiguri colosale. Dacă vrei și tu să te aflii printre cei care se mândresc cu astfel de reușite, folosește-te de Superbet oferta loto pentru a avea mai multe oportunități de câștig și nu renunța să încerci până când nu ai rezultatele dorite! Utilizează Superbet loto aplicație pentru a avea acces permanent la cont astfel încât să nu ratezi nicio extragere importantă.