betano bonus sport

Betano Bonus Pariuri Sportive 2024 – 500 RON

Dacă nu știai deja, la Betano jocul începe acum! Indiferent de care este sportul tău preferat, Betano este locul unde să pariezi pe cele mai interesante competiții ale momentului. Aici găsești nu doar cele mai mari cote la pariuri ci și o selecție impresionantă de sporturi și evenimente sportive pe care să mizezi. Ai de ales între sporturile populare, precum fotbal, tenis sau baschet ori te poți delecta cu sporturi mai puțin comune ca Formula 1, cricket, box, biliard sau golf.

Bonus 100% până la 500 RON

Mai mult de atât, urmărește cotele mărite și ține cont de faptul că Betano te răsplătește pentru activitatea ta pe site, încă de la început cu un Betano bonus sport foarte generos. Fă-ți un cont de jucător Betano și bucură-te de pachetul de bun venit Betano bonus sport. Betano îți dublează prima depunere până la 500 RON, ca tu să ai parte de un start minunat cu acest bonus pariuri Betano, pe care să-l folosești la orice pariu îți dorești. 

Ai pariat la Superbet România până acum? Oferta Superbet pariuri sportive te va surprinde plăcut, cu cele mai bune competiții și cele mai avantajoase bonusuri!

Despre Betano Bonus Sport 100% până la 500 RON 2024

betano bonus sport

Clienții noi Betano beneficiază de o ofertă promoțională de bun venit la secțiunea de pariuri sportive, un bonus sport Betano cu depunere de 100% până la 500 RON. Iar asta nu este singura surpriză cu care te așteaptă Betano, dar este cea cu care să începi.

Verifică zilnic noile oferte și promoții de la Betano bonus sport sau Betano Cazinou. Ai mai jos toate informațiile despre cum poți revendica acest Betano bonus pariuri cu depunere. 

Știi cât durează un meci de volei, cât durează un meci de rugby sau cât durează un meci de hochei? Dacă nu, pe JocuriCazinouri.com găsești articole dedicate acestor sporturi, care îți oferă toate informațiile necesare!

Cum revendici Betano Bonus Sport 2024

Pentru a intra în posesia acestui bonus pariuri Betano, trebuie să fii membru înregistrat pe site. Dacă nu ți-ai făcut încă un cont de utilizator, nu-ți face griji, după ce urmezi doar câțiva pași, devii oficial membru al comunității Betano. Ține minte că înainte de a face prima ta depunere Betano, este necesară validarea contului. Treci apoi prin următoarele etape:

 • E timpul pentru prima ta depunere. Accesează funcția din contul tău și alege metoda de plată favorită.
 • Confirmă revendicarea Betano bonus sport în momentul depunerii.
 • Oferta este activată iar tu o să găsești acest bonus sport Betano cu depunere de 100% până la 500 RON în contul tău.
 • Folosește-te de valoarea acestui Betano bonus sport pentru a plasa pariurile dorite.
 • Distrează-te urmărind cu entuziasm competițiile sportive pe care ai pariat.
 • Nu uita că ai 90 de zile, din momentul activării bonusului, pentru a îndeplini condițiile de rulaj.
 • Retrage-ți câștigurile.

Dacă nu știi cât durează un meci de handbal sau cât durează un meci de baschet, pe JocuriCazinouri găsești informațiile necesare. Plasează pariurile tale la casele de pariuri recomandate de echipa noastră și beneficiezi de bonusuri uimitoare!

La ce poți juca Betano bonus sport 2024?

Oferta de bun venit Betano bonus pariuri cu depunere se adresează doar utilizatorilor noi, care fac prima depunere. În același timp, acest bonus pariuri Betano este disponibil doar în secțiune de pariuri sportive sau virtuale și nu poate fi folosit pentru pariuri făcute la jocurile din secțiunile Cazinou, Cazinou Live și Vegas.

Nu-ți face griji însă, ai o mulțime de sporturi și evenimente sportive la care să pariezi: fotbal, tenis, baschet, eSports, hochei pe gheață, baseball, Formula 1, polo pe apă, darts, rugby și lista continuă. Fără îndoială o să găsești aici cele mai tensionate și distractive evenimente sportive care să te țină în priză. 

Rulaj bonus pariuri sportive Betano 2024

În ceea ce privește condițiile de rulaj aferente Betano bonus sport, se vor lua în considerare doar pariurile sportive și/sau virtuale cu cote mai mari de 1.65. Pariurile de tip Cotă Marjă 0% nu se vor lua în considerare pentru rulajul acestui bonus pariuri sportive Betano.

Tipurile de pariuri disponibile la Betano

Așa cum era de așteptat, Betano le dă șansa pariorilor săi de a alege tipul de pariu dorit, dintr-o listă uriașă, care să li se potrivească nevoilor și preferințelor lor. Dintre cele mai populare amintim:

 • Primul marcator
 • Ultimul marcator
 • Oricând Marcator
 • Înscrie cel puțin două goluri
 • Înscrie un Hat-trick
 • Jucător care marchează / Jucător care nu marchează
 • Pariuri pe o Grupă
 • Pariuri cap la cap – H2H
 • Pariurile pe prima repriză/ finalul meciului

După ce studiezi puțin tipurile de pariuri și ce presupune fiecare, orientează-te către evenimentul sportiv de interes și ascultă-ți instinctul pentru a face cea mai bună predicție. Nu uita să te folosești de suma de bani care vine din acel Betano bonus sport dobândit la prima depunere.

Termenii și condiții oferta Betano Bonus Sport 2024

Există câteva detalii importante pe care să le ai în vedere când ai intrat în posesia unui Betano bonus pariuri cu depunere. Prima condiție pentru a te califica pentru acest bonus este să ai cel puțin 18 ani în momentul înregistrării, să fii rezident în România și să treci de validarea contului de membru.

 • Valoarea minimă a acestui bonus sport Betano cu depunere este de 25 RON, iar cea maximă ajunge la 500 RON. 
 • Imediat după depunere, bonusul este activat iar tu trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj în decursul a 90 de zile, pentru a putea retrage câștigurile. Cerința de rulaj presupune rularea sumei bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. De reținut că pariurile cu Cote Marjă 0% nu se califică la îndeplinirea rulajului, și nici pariurile contradictorii.
 • Atunci când pariezi pe un eveniment sportiv care se anulează, pe un sportiv care nu participă sau în cazul în care evenimentul sportiv pe care ai pariat este declarat nul, acest pariu nu participă la îndeplinirea rulajului.
 • Pentru efectuarea rulajului sunt luate în calcul doar pariurile sportive cu cote mai mari de 1,65.
 • Oferta este de sine stătătoare și nu poate să fie cumulată cu orice altă promoție disponibilă la Betano.
 • Depunerile făcute prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru acest bonus.
 • Toate condițiile de mai sus trebuie îndeplinite cu strictețe dacă vrei să poți efectua retragere Betano a câștigurilor acumulate

Parteneriat Betano și CONMEBOL 2024

Betano parteneriat

Într-o mișcare care stârnește pasiunea fanilor de fotbal din întreaga lume, Kaizen Gaming, colosul GameTech de talie mondială, își anunță parteneriatul cu CONMEBOL, prestigioasa Confederație Sud-Americană de Fotbal. Acest parteneriat cu CONMEBOL, întins până în 2028, marchează o etapă epocală în consolidarea prezenței Kaizen Gaming în America Latină, promițând să revoluționeze experiența fotbalistică pe întregul continent.

Copa America 2024, găzduită pe stadioane din întreaga SUA între 20 iunie și 14 iulie, aduce laolaltă talentele excepționale ale fotbalului și fani pasionați, oferind o platformă de pariere premium prin Betano și amplificând excitarea turneului la noi cote. George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming, a exprimat entuziasmul lor, subliniind dedicarea lor pentru inovație și excelență în industrie, dorind să ofere momente de neuitat prin joc responsabil. Astfel, fani din întreaga lume vor putea trăi intensitatea fiecărui moment, plasând pariuri și savurând fiecare gol și victorie într-un mod unic.

Acest parteneriat nu se limitează la Copa America 2024; el se întinde și cuprinde diverse alte competiții sub umbrela CONMEBOL, promițând să aducă o explozie de entuziasm și suport fotbalului la toate nivelurile și în rândul tuturor demografiilor. Astfel, prin această colaborare strânsă, Kaizen Gaming și Betano demonstrează nu doar angajamentul lor față de fotbal, ci și viziunea lor comună pentru viitorul sportului în America Latină și în întreaga lume. Este un moment de cotitură, unde pasiunea pentru fotbal și tehnologia se întâlnesc pentru a crea o experiență incredibilă pentru toți cei implicați.

Alte bonusuri Betano 2024

bonus multiplu betano

Ești gata să-ți multiplici câștigurile și să te bucuri de senzații tari la baschet și tenis? Ei bine, cu Bonusul Multiplu de la Betano, vei avea parte de o experiență de pariere cu adevărat palpitantă!

Cum funcționează? E simplu! Dacă plasezi cel puțin trei selecții pe biletul tău și toate sunt câștigătoare, vei primi un extra de 5% la câștigul tău. Dar asta nu e tot! Cu cât alegi mai multe selecții câștigătoare, cu atât extra profitul tău crește într-un mod uimitor. De exemplu, la 14 selecții câștigătoare, vei avea parte de un extra câștig de nici mai mult, nici mai puțin de 70%!

Spre deosebire de selecțiile din fotbal, la baschet și tenis, poți beneficia de extracâștig încă de la două selecții câștigătoare, care reprezintă 3% din câștigul tău. Cu cât adaugi mai multe selecții câștigătoare pe bilet, cu atât crește și valoarea extracâștigului tău!

Dar să nu uităm de câteva detalii importante. Pariurile cu combinații multiple nu sunt permise, iar oferta nu se aplică meciurilor și piețelor cu marjă 0% (MegaCote). De asemenea, trebuie să ai o cotă minimă de 1.50 pe meci pentru a beneficia de acest bonus. Trebuie să fiți atenți și la anumite situații. Dacă oricare dintre selecțiile tale se amână sau se anulează, sau dacă rezultatul primește cota 1, atunci oferta nu mai este validă.

Valoarea bonusului este stabilită sub forma cotei procentuale din câștigul obținut din pariul multiplu, în funcție de numărul selecțiilor înregistrate pe bilet. Cu cât ai mai multe selecții câștigătoare, cu atât vei avea parte de un extra câștig mai mare!

Nu-i așa că sună incredibil de tare? Cu acest bonus, poți să-ți mărești câștigurile și să te bucuri de meciurile preferate într-un mod și mai palpitant. Așa că nu mai sta pe gânduri, merită să profiți de această oportunitate oferită de Betano!

Concluzie

Ești pasionat de sport și mereu la curent cu toate evenimentele sportive așa că ai posibilitatea de a face și bani din asta. Atunci când te gândești la pariuri sportive, te gândești la Betano. Doar aici găsești aproape 30 de sporturi complexe din care să-ți alegi preferatele pentru a-ți încerca norocul.

Secțiunea de pariuri live o să te țină mereu conectat la cele mai interactive evenimente sportive iar pentru atunci când vrei ceva mai multă adrenalină, poți alege să mizezi la pariurile virtuale.În orice caz, Betano te premiază pentru alegerea ta. Betano ți-a pregătit un Bonus de 100% Până la 500 RON atunci când faci prima ta depunere în contul de membru. Dublează-ți banii din primul moment la Betano și distrează-te făcând pariurile sportive dorite, la oricare dintre sporturile tale preferate.