bonus sport Efbet

Bonus sport Efbet România 2023

Dacă vrei să profiți de un bonus sport Efbet România online 2023, te invităm să citești integral acest articol informativ. Îți vom vorbi despre cum poți obține bonus pariuri sportive Efbet online 2023, care este valoarea acestui bonus de bun venit sport Efbet România 2023, dar și ce condiții de rulaj se impun pentru retragerea lui. Vezi totul despre oferta pariuri sportive Efbet online 2023.

Despre bonus sport Efbet România 2023

bonus de bun venit sport Efbet

Te bucuri de un bonus de bun venit sport Efbet România 2023 de 100% până la 750 RON. Oferta este incredbilă, mai ales că poți opta pentru un bonus pariuri sportive Efbet online 2023 imediat ce ai efectuat înregistarea la acest operator și ai realizat primele două depuneri.

În momentul primelor două depuneri, toți jucătorii pot opta pentru un bonus pariuri sportive Efbet 2023.

Este vorba despre un bonus 100% din valoarea depozitelor, ce poate ajunge la avantajoasa sumă de 750 RON, astfel încât tu să te distrezi pe cinste.

Vei afla în următoarele secțiuni tot ce presupun oferta pariuri sportive Efbet România 2023.

La Efbet online te poți bucura și de alte oferte de tip sport, special pentru pasionații de competiții sportive. Astfel, poți beneficia de următoarele oferte:

 • 10 x 50 LEI Freebeturi Efbet – depui 50 RON și poți fi unul dintre cei 10 jucători care primesc un Freebet în valoare de 50 RON;
 • Campionatul de pariuri Efbet – înregistrează pariuri multiple pe cel puțin un meci din Liga 1 de Fotbal din România și poți să primești un bonus freebet în valoare de 500 LEI;

Ce primești la oferta pariuri sportive Efbet 2023

Atunci când vei beneficia de Efbet bonus pariuri sportive 2023, vei primi practic două pariuri fără risc pentru primele depuneri efectuate de la înregistrare. Primul bonus este de 100% în limita a 500 RON, iar al doilea de 100% până la 250 RON, fiind vorba tot despre un bonus de 100% din valoarea depunerii.

Astfel, pentru acest bonus pariuri sportive Efbet România 2023 pe care îl primești, beneficiezi de un pariu fără risc la primul tău pariu prematch sau live, astfel că vei avea o acoperire în acest sens. Dacă pariul plasat va fi câștigător, atunci te vei bucura de sumele plasate, iar dacă nu, vei beneficia de un pariu fără risc de până la 500 RON. Ține minte că acest bonus din oferta pariuri sportive Efbet 2023 este de 100% până la 500 RON la prima depunere, deci vei primi suma de 500 RON doar dacă depui exact atât.

Aceleași condiții se aplică și la a doua depunere efectuată, tot parte din bonus de bun venit sport Efbet online 2023. Vei beneficia de data aceasta de un bonus sport Efbet online 2023 cu 100% până la 250 RON, care va fi creditat sub forma unui pariu fără risc în valoare de 250 RON, în cazul în care este un pariu pierzător.

Cum intri în posesia bonus pariuri sportive Efbet 2023

Pentru a te juca la pariuri sportive Efbet online 2023,  îți recomandăm să profiți de bonusul amintit mai sus. Ei bine, pentru a intra în posesia lui, urmează pașii prezentați în continuare:

 • După ce ai finalizat procesul de înregistrare Efbet România, accesează secțiunea „Depunere” și alimentează contul, optând pentru primul bonus, anume cel de 100% până la 500 RON;
 • Acest lucru înseamnă că va fi nevoie să depui exact suma de 500 RON, pentru a primi un astfel de pariu fără risc;
 • Aceleași condiții sunt valabile și pentru a doua depunere din cadrul unui bonus de bun venit sport Efbet online, deci vei avea de făcut o depunere de 250 RON, respectând anumite condiții;
 • Pentru a beneficia de al doilea pariu fără risc Efbet online în valoare de 250 RON trebuie să nu fi obținut câștiguri ca urmare a primului bonus sport Efbet de tip pariu fără risc și să nu fi efectuat cereri de retragere până în acel moment;
 • În cazul în care pariurile plasate la cele două etape din cadrul bonus pariuri sportive Efbet sunt pierdute și ai nevoie să utilizezi pariurile fără risc obținute din oferta pariuri sportive Efbet, atunci va fi nevoie să ceri pariurile fără risc pe mail la adresa support@efbet.ro sau pe chatul disponibil pe platforma online.

La ce poți juca bonus sport Efbet online 2023

Acest bonus de bun venit sport Efbet 2023 poate fi folosit pentru a înregistra unul sau mai multe pariuri sportive. Practic, freebet-ul poate fi jucat atât în totalitate pe un singur pariu, cât și pot fi folosite fracțiuni din el. Este important de știut că pariul fără risc se va activa doar dacă ai efectuat un pariu de tip prematch sau live și acesta a fost necâștigător.

Din fericire, oferta pariuri sportive Efbet 2023 este destul de bogată, deci cu siguranță poți găsi evenimente sportive sau competiții care te vor ajuta să acumulezi câștiguri sigure și atractive. Nu uita să consulți condițiile de rulaj aferente acestui bonus sport Efbet 2023, pentru a beneficia de câștiguri.

Rulaj bonus sport la Efbet 2023

Trebuie să efectuezi un rulaj specific acestui bonus sport Efbet online 2023 pentru a te bucura de câștiguri. Acest lucru înseamnă că va fi nevoie să îndeplinești un rulaj de 3 ori în secțiunea de pariuri sportive Efbet România, la o sumă totală echivalentă cu de 3 ori valoarea bonusului pe o cotă minimă de 1.20 la fiecare eveniment pe care se pariază. Ai la dispoziție 30 de zile din momentul în care bonusul este disponibil pentru a efectua rulajul.

Nu vor fi luat în considerare pentru rulaj următoarele:

 • Pariurile care sunt realizate la selecțiile din piețele de tip „Handicap Asiatic”, toate tragerile din linia asiatică, „Draw No Bet”, „Impar/Par” la toate categoriile de sporturi;
 • Pariurile care au cota de 1.00;
 • Pariurile repetitive sau contradictorii;
 • Pariurile închise prin Cash-Out;
 • Pariurile combinate de tip Live și Prematch, nici cele de tip Sistem;
 • Pariurile care sunt plasate printr-un freebet și cele efectuate înainte de a activa bonusul de bun venit.

Condiții bonus pariuri sportive Efbet 2023

Mai jos îți vom prezenta care sunt cele mai importante condiții pe care cei de la Efbet le impun pentru bonusul sport de bun venit. Nu uita să verifici și tu pe site-ul agenției condițiile, deoarece ele se pot schimba periodic:

 • Un jucător poate primi un singur bonus de bun venit;
 • Pentru a beneficia de bonus pariuri sportive Efbet trebuie să te înregistrezi la acest operator. Poți consulta ghidul nostru de înregistrare Efbet România;
 • Ca să activezi cele două etape prin care beneficiezi de bonus sport Efbet de 100% până la 750 RON trebuie să faci o depunere Efbet online așa cum îți este indicată;
 • Ca să te bucuri de câștigurile obținute, vei realiza o cerere de retragere Efbet online doar după ce rulajul a fost îndeplinit complet.

Concluzie

Oferta pariuri sportive Efbet online 2023 este una destul de bună, iar acest bonus de bun venit sport Efbet 2023 este și el unul avantajos și ușor de folosit. Drept urmare, îți recomandăm călduros să profiți de acest bonus sport Efbet 2023. Practic, cu acest bonus pariuri sportive, primele tale pariuri sunt fără risc! Distracția și câștigurile sunt garantate!