bonus sport Elite Slots

Bonus Sport Elite Slots 2023

Bonusul pentru secțiunea de sport de la Elite Slots online România 2023 îți oferă șansa de a paria pe mai multe evenimente. Totodată, ai șansa să câștigi mai mult. În cadrul acestei promoții sport Elite Slots 2023, poți primi până la 1000 de RON, 100 RON free bet-uri și încă 25 de spinuri gratis. Hai să vedem tot ce presupune bonus sport Elite Slots România 2023, cum îl primești, la ce poți juca, care sunt cerințele de rulaj și alte condiții. Cu bonus de bun venit sport Elite Slots online 2023 ai toate șansele de reușită!

Despre bonus de bun venit sport Elite Slots 2023

Acest bonus sport Elite Slots 2023 este un bonus cu depunere care se acordă numai jucătorilor noi. Beneficiezi de până la 1000 RON bani bonus la pariuri sportive, 100 RON în Freebet-uri și 25 free spins Elite Slots! De asemenea, poate fi folosit numai în secțiunea sport. Pentru secțiunea casino, există un alt bonus. Și despre acesta am discutat pe JocuriCazinouri.

Testează și secțiunea de pariuri live Elite Slots, special pentru cei care vor să parieze direct în timpul meciurilor, pentru câștiguri de excepție!

Ce primești la Elite Slots bonus sport 2023

La primele 3 depuneri, primești suma maximă de 1000 RON. În plus față de banii bonus, primești free bet-uri în valoare totală de 100 RON și încă 25 de runde gratuite la slotul Shining Crown. Mai departe, vedem cât și ce primești la fiecare dintre cele 3 etape, fiecare disponibilă la o depunere Elite Slots.

 • Prima depunere: 100% din depozit până la 300 RON și un free bet de 25 RON.
 • A doua depunere: 60% din depozit până la 300 RON și un free bet de 50 RON.
 • A treia depunere: 80% din depozit până la 400 RON, un free bet de 25 RON și 25 spinuri gratuite.

Îți recomandăm și secțiunea de pariuri e-Sports Elite Slots, dacă ești dispus să pariezi și să câștigi după bunul plac!

Cum intri în posesia Elite slots bonus de bun venit sport 2023?

Etapele de revendicare a acestei oferte sport Elite Slots 2023 sunt foarte simple, după cum vezi mai jos:

 1. Înregistrează-te la Elite Slots online 2023. Procesul este foarte simplu, iar noi îți explicăm tot ce trebuie să faci în cadrul ghidului nostru despre înregistrare Elite Slots;
 2. Apasă butonul „+” de sus pentru a efectua o depunere. Înainte de alegerea metodei de plată, îți apare o listă cu mai multe bonusuri. Caută bonusul sport Elite Slots 2023 și apasă butonul „Ia bonusul”;
 3. Efectuează o depunere de minimum 50 RON, iar banii din bonus vor fi creditați instant.

Testează și secțiunea de pariuri virtuale Elite Slots online, unde competițiile sunt rapide și extrem de variate!

La ce poți juca bonus sport Elite Slots 2023?

Bonusul sport poate fi jucat numai în secțiunea de pariuri sportive. Cota minimă pentru contribuția la rulaj este de 1.70 pentru pariuri single. Pentru pariurile în sistem și combo, cota minimă trebuie să fie 1.40 pe eveniment.

De asemenea, pariurile gratuite se pot pune doar la evenimente pre-meci. Cota minimă pentru pariurile single este tot de 1.70, iar pentru pariurile în sistem și combo, cota minimă pe eveniment este de 1.40. Rotirile gratuite de la ultima parte din bonus sunt acordate la slotul Shining Crown de la Shining Crown. Valoarea unei rotiri este de 0,20 RON.

Consultă cele mai importante păreri despre Elite Slots online, de la jucători pasionați de sloturi și pariuri sportive!

Rulaj bonus de bun venit sport Elite Slots 2023

Cerința de rulaj pentru bonusul cu depunere este de 8x, iar rulajul pentru câștigul din free bet este de 3x. La fel ca în celelalte situații menționate mai sus, cota minimă eligibilă pentru rulaj la pariuri single este de 1.70, iar pentru pariurile sistem și combo, cota minimă pe un eveniment este de 1.40.

Rulajul poate fi îndeplinit la evenimentele pre-meci sau live, dar sunt mai multe pariuri care nu contribuie la rulaj:

 • Pariuri cu pronosticuri handicap asiatic, total asiatic, winner (DNB), avantaj și plus;
 • Pariurile plasate pe evenimente care au rezultatul stabilit după expirarea bonusului;
 • Pariuri închise prin cashout;
 • Pariuri plasate pe aceleași evenimente.

Rulajul pentru câștigul rezultat din rotiri gratuite este de 40x. Acesta trebuie îndeplinit numai la slotul Shining Crown. Valoarea maximă a unei runde pentru îndeplinirea condiției de rulaj este de 20 RON. Ține cont că doar prin intermediul rulajului vei putea face o retragere Elite Slots, pentru a profita din plin de sumele pe care le-ai câștigat la acest bonus sport!

Promoții sport Elite Slots 2023 – alte condiții

Dacă vrei să profiți din plin de bonus sport Elite Slots 2023, trebuie să mai ții cont de câteva aspecte:

 • Pariurile și spinurile gratuite sunt disponibile numai după îndeplinirea rulajului la bonusurile în bani.
 • Toate cele 3 bonusuri se revendică pe rând. Trebuie să termini cu rulajul unuia înainte de a-l activa pe următorul.
 • Suma minimă pentru activa este de 50 RON, la fiecare depunere.
 • Activarea free bet-urilor și spinurilor gratis se face în cel mult 3 zile de la acordare. Acestea trebuie folosite în termen de 3 zile.
 • Factorii de rulaj de la bonusul în bani și câștigul generat din pariuri și rotiri gratuite trebuie îndepliniți în cel mult 7 zile.

Concluzii

Cu bonus sport Elite Slots 2023, ai mai multe șanse de câștig și distracție cât cuprinde! Poți avea în contul tău 1000 RON în plus, dacă vrei să profiți la maximum de ce are platforma de oferit. Totodată, ai câteva free bet-uri avantajoase și poți descoperi slotul Shining Crown și distracția la păcănele cu ajutorul celor 25 de spinuri gratis. Înscrie-te și tu la Elite Slots România 2023 și profită de unul dintre cele mai atractive bonusuri sport! Bucură-te de oferte sport Elite Slots România 2023!