superbet pariuri

Superbet pariuri sportive: ofertă și bonusuri

Se poate spune că Superbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, în mod special datorită celor aproape 950 de agenții de pariuri stradale din toate părțile țării. Gama Superbet pariuri este apreciată de pariorii de pe întreg teritoriul României datorită diversității și calității oferite. Îți garantăm că la finalul acestui articol vei avea toate informațiile despre oferta de pariuri Superbet.

100% Bonus Până la 500 RON

Înregistrează-te prin noi la Superbet și operatorul îți dublează prima depunere de până la 500 RON! În total, ai 1000 RON bani de pariuri!

Oferta de pariuri sportive Superbet

Casa de pariuri sportive Superbet este licențiată de către ONJN cu numărul L1160659W000328 până în anul 2026. Superbet este o companie respectată în industria de gambling, fiind premiată 3 ani la rând la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu nominalizarea de „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est”. 

De asemenea, casa de pariuri sportive Superbet deține și trofee pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Pariurile Sportive din Europa Centrală și de Est și pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est.

Probabil că din acest punct de vedere, putem afirma că Superbet este una din companiile de jocuri de noroc de top care activează și pe piața românească de gambling. Dacă vrei să vezi și ceilalți operatori consacrați din domeniu, intră pe pagina noastră despre cele mai bune case de pariuri din România.

Sporturi din oferta Superbet

Dacă ești fanul agențiilor stradale de pariuri sportive, cu siguranță nu ți-a scăpat din vedere și oferta pariuri Superbet. Noi apreciem agențiile offline ale acestui operator pentru că îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri sportive, atât pre-meci cât și live, dar și de a paria pe loterii internaționale (Grecia Kino, Polonia Multi, Win For Live etc) și virtuale (BeSix), pe curse virtuale de câini, sau de a juca la păcănele. Știm cu siguranță că mulți dintre noi nu ne rezumăm doar la un singur tip de jocuri de noroc și apreciem adrenalina oferită de varietatea pariurilor.

pagina din fata superbet

La Jocuri Cazinouri suntem mulțumiți și plăcut impresionați și de numărul de sporturi din oferta pariuri Superbet. Apreciem și numărul mare de selecții dedicate fiecărui eveniment în parte atât la meciuri de fotbal, cât și la alte sporturi precum handbal, baschet, tenis, hochei, volei, baseball și chiar tenis de masă sau hochei de iarbă.

Evident, Superbet pariuri nu putea să dezamăgească nici la capitolul oferte și promoții. Pe lângă un bonus pariuri Superbet de bun venit, pe care promitem să îl detaliem într-o secțiune dedicată în acest articol, mai poți profita și de promoții precum „Pariu șansă”, „Super Bonus până la 100%” sau „Superpot”.

Noi nu credem că există vreun parior în România care să nu fi intrat măcar o dată să pună un bilet la pariuri sportive Superbet într-o agenție stradală. Iar dacă ai pariat cel puțin o dată într-o agenție Superbet la tine în cartier, cu siguranță merită să încerci și varianta online a cazinoului și a secțiunii de pariuri sportive.

Pariuri live la Superbet

Oferta pariuri Superbet live este destul de diversificată, iar noi considerăm că punctul forte major este reprezentat de interesul evident acordat competițiilor românești. Însă nu o să îți ascundem faptul că dacă preferi să pariezi pe campionate de fotbal mai puțin cunoscute sau pe turnee de tenis ITF, s-ar putea sa nu fii neapărat mulțumit de oferta pariuri Superbet live.

superbet pariuri sportive live

Platforma Superbet pariuri sportive live este accesibilă atât din aplicația iOS, cât și de pe Android. Vei fi uimit probabil de faptul că este foarte bine optimizată pentru ecranele de dimensiuni reduse ale dispozitivelor mobile, dar și de faptul că este stabilă și fiabilă.

Sporturi virtuale la Superbet

Noi considerăm că oferta pariuri Superbet este una foarte bună și competitivă în comparație cu ceilalți jucători de pe piața românească. Mai mult, suntem siguri că principalul factor pentru care este apreciat acest operator este faptul că se concentrează pe sporturile românești. Oferta Superbet pariuri sportive a fost prima care a oferit pariuri pe campionatele naționale de baschet, handbal sau volei. Mai mult, la Superbet pariuri sportive ai parte de o gamă foarte largă de piețe atât pe Liga 1 de fotbal, cât și pe eșaloanele inferioare.

pariuri virtuale la superbet sport

Nici cotele de pariere nu sunt deloc rele la pariuri sportive Superbet. În principiu, suntem tentați să spunem că sunt comparabile cu cele oferite și de alte case de pariuri de top de la noi din țară. Probabil că uneori pot fi chiar mai bune la Superbet, însă acest aspect depinde de la meci la meci. Evident, este important și la ce pariezi tu de obicei. De exemplu, cotele pe 1×2 sunt mai bune, dar nu putem spune același lucru și pentru cele over/under.

Superbet bonus la pariuri sportive

Ți-am promis mai devreme că o să discutăm amănunțit despre oferta de bonus pariuri Superbet. Dacă ești utilizator nou al casei de pariuri, ai posibilitatea să profiți de oferta unui pachet de bun venit foarte atractiv ce constă în bonusuri cumulate pe durata primelor trei depuneri în valoare totală de 500 RON. Dacă încă nu ți-ai deschis cont la Superbet online, noi ți-am pregătit și un ghid de înregistrare pas cu pas pentru a-ți ușura procesul.

Când spunem bonusuri cumulate ne referim că la prima depunere, primești un bonus de 50% până la 200 RON. La cel de-al doilea depozit, beneficiezi de un bonus de 50% în limita a 200 RON. Iar în momentul în care efectuezi și a treia depunere, casa de pariuri îți oferă un bonus de 100% în limita a 100 RON.

Evident nu trebuie să uităm nici de promoțiile super avantajoase precum Supercotă, Superextra, Super 6 sau pariurile speciale din fiecare zi pe care noi le considerăm parte din oferta Superbet bonus pariuri sportive.

Este adevărat că promoțiile Superbonus și Superșansă sunt disponibile numai în agențiile de pariuri stradale, însă majoritatea celorlalte bonusuri și promoții sunt valabile și în mediul online, atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Mai mult, și online există ocazional diferite tipuri de bonus pariuri Superbet care nu sunt disponibile și în agențiile stradale.

De ce merită să joci la Superbet pariuri?

Noi considerăm că Superbet este un operator care chiar merită timpul pariorilor pentru că ne oferă pariuri live pe campionatele naționale românești de volei, handbal sau baschet și pentru că aici găsim jocuri pe care nu le găsim la alți operatori. Sperăm că nu exageram în momentul în care afirmăm că Superbet are printre cele mai bune oferte de pariuri sportive live din România, luând în considerare toate sporturile, nu numai fotbalul.