verificare bilet mozzart online

Verificare Bilet Mozzart online 2023

În rândurile ce urmează vei afla cum poți face o verificare bilet Mozzart fără probleme, urmând câțiva pași simpli. Îți arătăm cum se face Mozzart Bet verificare bilet prin cod bilet Mozzart, pentru situația în care ai pariat în agenții, dar și cum se face Mozzartbet verificare bilet la pariuri jucate online.

Bonus Sport de până la 200%

În plus, ți-am pregătit și o listă cu bonusurile la pariuri sportive oferite de Mozzart, de care cu siguranță ar trebui să profiți!

Cum verifici bilet la Mozzart 2023?

Procesul de verificare bilet Mozzart este unul foarte ușor! Fie că vorbim despre biletele jucate în agențiile stradale, fie de cele online, ambele pot fi verificate pe site-ul operatorului, mai precis pe mozzartbet.ro.

Ai posibilitatea să efectuezi la Mozzartbet verificare bilet atât de pe PC, cât și de pe mobil. În plus, dacă folosești aplicație mobilă Mozzart, poți face acest lucru mult mai ușor. Ține cont de faptul că aceasta este disponibilă pentru orice tip de dispozitiv mobil: Android sau iOS.

După cum vei afla din rândurile de mai jos, ai parte de Mozzart Bet verificare bilet atât pentru pariurile jucate pre-meci, cât și pentru cele jucate în sistem Live.

Pași verificare bilet Mozzart 2023

Să presupunem prima dată că ai jucat un bilet la pariuri în cadrul uneia dintre agențiile stradale Mozzart. În acest caz, pașii pentru verificare bilet Mozzart sunt următorii:

 • Accesează site-ul mozzartbet.ro;
 • Du-te la secțiunea “Pariuri”;
 • Sub aceasta, apasă pe rubrica denumită “Status Bilet”;
 • În fereastra deschisă ți se va cere codul biletului. Tot aici poți efectua Mozart verificare bilet Loto;
 • Introdu codul tipărit pe biletul de pariere;
 • Apasă pe butonul “VERIFICARE BILET Mozartbet”;
 • Asta este tot! Vei afla statusul biletului, dar și rezultatele pariurilor care îl compun.

Dacă ai jucat un bilet la pariuri online, atunci pașii de urmat sunt diferiți. Prin următorii pași poți verifica orice tip de pariu pe care l-ai plasat, indiferent de sport, joc sau tipul biletului. Procesul Mozzart verificare bilet online este următorul:

 • Conectează-te în contul tău de jucător; Dacă nu ai deja un cont Mozzart, vezi ghidul nostru dedicat.
 • Apasă pe pictograma profilului tău;
 • Intră pe secțiunea “Bilete”;
 • Se va deschide o fereastră în care vor fi afișate toate biletele pariate de tine și statusul acestora. Ai posibilitatea, de asemenea, de a selecta ziua dorită, biletele fiind păstrate pentru o perioadă de 6 luni.

Pașii prezentați pentru biletele online sunt valabili chiar și pentru verificare bilete Mozzartbet jucate Live, acestea fiind afișate în pagina amintită. Dacă evenimentele pe care ai pariat nu s-au terminat, biletele vor fi semnalate ca Nedecise.

Află mai multe despre verificare bilet Superbet și Winner verificare bilet din articolele noastre dedicate!

Unde vezi rezultate la verificare bilet Mozzart 2023?

Mai există o metodă prin care poți efectua procesul de verificare bilet Mozzart. Mai precis, discutăm despre una ceva mai clasică, în care va trebui să cauți rezultatele meciurilor pe care ai pariat și să le compari cu selecțiile tale.

Pentru a efectua acest lucru, du-te pe site-ul Mozzart și accesează pagina “Pariuri”. Sub aceasta, vei găsi o secțiune numită “Rezultate”. Odată ce ai accesat acea pagină poți vedea rezultatele în funcție de ziua dorită, sport, competiție, eveniment.

Poți face astfel Mozzartbet verificare bilet căutând fiecare eveniment în parte pe care ai mizat. Totuși, noi recomandăm metodele amintite mai sus, deoarece sunt mult mai rapide și mai ușor de aplicat.

Consultă și ghidurile noastre despre verificare bilet Stanleybet și verificare bilet Fortuna!

Bonusuri Sport Mozzart 2023

Pentru că ai aflat cum poți verifica biletele la pariuri plasate la agenția Mozzart, este timpul să-ți oferim câteva detalii despre bonusurile sport pe care operatorul le oferă. Îți recomandăm să pariezi în online și să profiți de acestea!

Bonus Mozzart de până la 1750 RON

Bonus de bun venit Mozzart pentru pariuri este unul destul de generos. Acesta poate fi de până la 200% și te poți alege cu un bonus în bani de 1750 RON. Acesta se acordă pentru primele trei depozite efectuate:

 • La prima depunere Mozzart ai bonus 50% de până la 250 RON;
 • La a doua depunere ai bonus de 100% de până la 500 RON;
 • Iar la a treia depunere ai bonus de 200% de până la 1000 RON.

Pentru a fi eligibil pentru bonus de bun venit Mozzart, fiecare depunere trebuie să fie de cel puțin 50 RON. Suma trebuie să includă inclusiv taxa de 2%

Valorea bonusului trebuie rulată de 5x în maxim 60 zile de la acordare. Sunt luate în considerare pentru rulaj doar biletele cu minim 4 selecții și o cotă de 1.35. În cazul pariurilor Live, trebuie ca biletul live să conțină minim 2 evenimente, fiecare cu o cotă de cel puțin 1.20. Bonusul de bun venit poate fi rulate chiar și la Lucky Super 6, pe loteriile internaționale sau chiar la jocurile virtuale, însă acestea au o contribuție mai mică la rulajul lui.

Mozzart Bonus Happy Monday 2023

Bonus Sport de până la 200%

Cei de la Mozzart oferă jucătorilor o altă ofertă, numită Bonusul Happy Monday. Mai precis, acest bonus este acordat pariorilor activi! Activitatea acestora este măsurată timp de o săptămână și, pe baza ei, în fiecare zi de luni aceștia pot primi un bonus surpriză.

Pentru a vedea dacă ai primit un bonus, conectează-te în fiecare zi de luni în contul tău Mozzart începând cu ora 9:00 și verifică-ți profilul. Dacă ai primit un bonus, acesta va trebui acceptat. Bonusul surpriză nu are condiții de rulaj și rămâne în contul tău timp de 35 de zile.

Concret, este recomandat să fii activ pe platforma Mozzart.ro și vei fi răsplătit pentru activitatea ta cu un bonus surpriză în fiecare zi de luni!

Ți-am pregătit și articole dedicate procesului de verificare bilet Casa Pariurilor și verificare bilet Gets Bet!

Concluzie

Iată cât de ușor este procesul de Mozzartbet verificare bilet. Fie că vorbim despre bilete jucate în agențiile stradale, fie de pariuri plasate online, procesul de verificare bilet Mozzartbet este la îndemâna ta și nu durează decât câteva minute. Practic, dacă respecți pașii pe care noi ți i-am prezentat, vei afla rapid dacă biletele tale sunt câștigătoare!

Recomandăm să joci întotdeauna în mediul online, deoarece vei avea parte de o serie de avantaje. Pe lângă faptul că poți paria când vrei, de oriunde te afli, vei avea un control mai bun asupra pariurilor jucate și, mai mult, te vei bucura de bonusuri care sunt valabile doar în mediul online!