strategii baccarat

Strategii Baccarat – Cum să câștigi și mai eficient!

Chiar dacă nu se află printre cele mai populare jocuri de cazinou, jocul de baccarat este totuși extrem de profitabil datorită avantajul relativ mic pe care casa îl are. Utilizarea unor strategii baccarat de joc îți pot spori considerabil șansele de câștig, astfel fiind importantă aplicarea acestora și în jocul tău. În continuare îți vom prezenta cele mai importante strategii la baccarat pe care le poți pune în aplicare, cum funcționează acestea, dar și cum poți profita mai mult de pe urma lor.

100% Bonus Până la 1000 RON + 1000 Rotiri Gratuite Betano

Joacă la Betano cu un bonus foarte profitabil!

 • Bonus exclusiv betano
 • Dublarea primei depuneri în limita a 1000 RON
 • Profiți și de 1000 runde gratis la slotul Shining Crown

Strategie Baccarat Martingale

Inventată acum 200 de ani pe teritoriul Franței, sistemul de pariere Martingale este unul dintre cele mai populare și avantajoase strategii baccarat. Cu doar câteva calcule extrem de simple și rapide, această baccarat strategie poate deveni aliatul tău perfect în cursa către câștiguri de top.

Urmărește în continuare toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi dacă te decizi să folosești această strategie la baccarat:

 • Începi prin a-ți alege miza inițială: să presupunem că aceasta este 2 RON;
 • La fiecare pierdere pe care o înregistrezi, vei dubla miza pariului următor, astfel că dacă primul tău pariu nu este câștigător, vei miza mai departe 2×2=4;
 • Cu o nouă pierdere, vei miza 8 RON și continui să dublezi ultima miză folosită până câștigi;
 • Dacă obții o victorie, revii la miza inițială, în acest caz fiind de 2 RON;
 • Mizezi 2 RON încontinuu până pierzi și începi din nou să dublezi.
strategii baccarat martingale

Cum poți scoate profit cu această strategie baccarat?

Acum că ai o privire de ansamblu despre cum funcționează poate chiar cea mai importantă dintre aceste strategii baccarat despre care tot vorbim, este timpul să cunoști câteva sfaturi care te vor ajuta să faci profit utilizând Martingale strategie baccarat:

Fii precaut și nu te grăbi

Un element important pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când te joci cu baccarat strategii este precauția de care trebuie să dai dovadă în fața bankerului. Încearcă să anticipezi unele riscuri ce se pot ivi la jocul de baccarat. Totodată trebuie să rămâi calm și să îți păstrezi cumpătul, strategia martingale este progresivă, astfel că vei putea scoate câștiguri și după o serie de mici înfrângeri. Dacă totuși observi o serie lungă de pierderi, îți recomandăm să iei o pauză.

Joacă-te cu mize mai mici

Diversele strategii baccarat pe care ți le vom tot prezenta sunt perfecte pentru jocul cu mize relativ mici ce pot fi calculate foarte ușor. Îți recomandăm, în acest sens, ca atunci când începi jocul de baccarat să pornești de la miza de 1 RON, astfel crescând proporțional miza. Acest lucru te va ajuta să îți limitezi considerabil pierderile, dar și să îți calculezi bugetul într-un mod mult mai eficient pentru tine.

Pariază cu responsabilitate

Cel mai important factor, care poate deveni chiar decisiv în unele cazuri, atunci când vorbim despre jocurile de noroc este jocul responsabil. Nu uita că te joci pentru distracție, nu pentru a-ți forma venituri stabile. Totodată, încearcă să îți calculezi bugetul eficient, iar dacă observi o serie lungă de pierderi, nu mai continua jocul deoarece riști să pierzi mai mult. Martingale este una dintre acele strategii mai lente, acest lucru te va favoriza în jocul responsabil.

Avantaje strategie baccarat Martingale

 • Se adresează atât jucătorilor experimentați, cât și celor începători;
 • Poți juca cu orice tip de buget, fie el redus sau generos;
 • Este eficientă și dacă nu vrei să joci pentru o perioadă prea mare de timp;
 • Se remarcă prin câștiguri reduse, dar obținute constant.

Strategie Baccarat Fibonacci

Creată de matematicanul italian Leornardo Pisano Bigollo, așa-zisul Fibonacci, această strategie la baccarat demonstrează că științele exacte au avut un rol de bază în a găsi soluții avantajoase pentru câștigurile de la jocurile de casino. Și nu vorbim doar de baccarat strategii profitabile, ci și extrem de accesibile și ușor de pus în aplicare.

Iată ce presupune sistemul de pariere Fibonacci:

 • Începi, evident, cu o miză inițială, ca de exemplu, 3 RON;
 • Cu fiecare pierdere înregistrată, aduni ultimele 2 mize folosite pentru a o afla pe următoare, dar, fiindcă ai efectuat doar un pariu, nu ai ce adunare să efectuezi, motiv pentru care pariezi tot 3 RON;
 • Dacă pierzi din nou, vei putea aduna 2 mize precedente pentru aflarea mizei următoare, fiindcă deja ai folosi 2 mize până acum: 3+3=6 RON;
 • Repeți acest proces și dacă înregistrezi o a treia pierdere, astfel că vei paria mai departe 6+3 (ultimele 2 mize folosite) = 9 RON;
 • În cazul în care ești mai norocos de această dată și câștigi, tai ultimele 2 mize folosite, adică, în acest caz, cea de 9 RON și cea de 6 RON și aduni ultimele 2 mize rămase în șirul de până acum, adică 3+3, deci pariul următor valorează 6 RON.
strategie baccarat fibonacci

Cum să te joci eficient cu această strategie baccarat?

Strategia Fibonacci de baccarat este foarte agresivă atunci când o comparăm cu alte strategii din cele pe care ți le vom prezenta, astfel că trebuie să știi cum anume te poți juca eficient cu aceasta:

Folosește miza minimă admisă

Tocmai datorită faptului că această strategie baccarat este atât de agresivă, îți recomandăm să începi jocul cu miza minimă admisă. Aceasta este, de regulă, 1 RON, astfel nu numai că îți vei limita considerabil pierderile, dar vei putea calcula extrem de simplu următorul număr din șirul lui Fibonacci, principalul atuu al acestei strategii baccarat. Chiar dacă joci cu mize mici, poți prinde câștiguri foarte mari.

Formează-ți un buget corect și real

Pe lângă utilizarea mizei minime, astfel minimizând pierderile, trebuie să știi din start cu ce sumă de bani ești dispus să pleci de la masă, dar și ce sumă ești dispus să pui la bătaie. Practic, îți recomandăm să îți calculezi un buget de joc pe care să îl respecți și să nu îl depășești, chiar dacă prinzi mai multe câștiguri decât pierderi. În acest fel îți vei putea crea un comportament reponsabil și corect, astfel vei câștiga mai mult, dar și mai des.

Nu uita să te joci responsabil

Responsabilitatea este cheia succesului atunci când vorbim despre utilizarea unor strategii baccarat, cum este strategia Fibonacci. Agresivitatea strategiei, dar și rata mare de profit pe care ți-o poate oferi se vor bate cap în cap pentru a-ți oferi ție câștiguri, însă nu uita pentru ce anume te joci. Răspunsul va trebui să fie întotdeauna pentru distracție, nu pentru a-ți forma un venit real și stabil din urma jocurilor de noroc cum este și baccaratul.

Avantaje strategie baccarat Fibonacci

 • Se remarcă prin simplitate, accesibilitate și eficiență;
 • Nu solicită un buget mult prea generos;
 • Se dovedește avantajoasă încă de la primele pariuri plasate.

Strategie Baccarat Labouchere

Henry Labouchere este politicanul englez care a folosit pentru prima dată acest tip de strategii pentru baccarat, aducându-i câștiguri extrem de atractive. În prezent, sistemul de pariere Labouchere este folosit pentru o varietate generoasă de jocuri de cazino, făcând parte din categoria acelor strategii la baccarat mai complexe, care necesită mai multă atenție și exersare. Rezultatele sunt, însă, pe măsura așteptărilor fiindcă metoda de pariere Labouchere este și una dintre cele mai sigure baccarat strategii, astfel că poți obține un avantaj considerabil la următorul tău joc dacă te concentrezi să o pui în practică corespunzător.

Află, așadar, în cele ce urmează, procesul acestei strategii baccarat:

 • Prima mișcare pe care trebuie să o faci este să îți notezi o secvență numerică, pe baza căreia să îți calculezi mizele ce urmează să fie folosite: poți alege să fie o serie progresivă, de tipul 1-2-3-4-5 sau aleatorie, ca 1-1-2-2-3-3-3-4, totul depinde de preferința ta;
 • Dacă luăm serie aleatorie de mai sus, miza primului pariu va fi rezultatul adunării dintre cele 2 capete ale secvenței: 1+4=5 RON;
 • Dacă ești norocos de la primul pariu, vei elima aceste 2 capete și vei aduna capetele noi: 1+3=4 RON;
 • În cazul în care al doilea pariu nu mai iese câștigător, această ultimă miză folosită, cea de 4 RON, va fi așezată la capătul seriei tale numerice, care acum va arăta așa: 1-2-2-3-3-3-4, deci miza următoare va fi 1+4=5 RON;
 • Scopul tău este să câștigi astfel încât să epuizezi întreaga serie numerică.
baccarat strategii labouchere

Cum poți să obții profit de pe urma acestei strategii baccarat?

După ce ți-am prezentat toate informațiile despre strategia Labouchere pentru baccarat, ți-ai dat seama de faptul că această strategie necesită destul de multă gândire și răbdare, datorită faptului că nu ai neapărat o sumă țintă la care vrei să ajungi. Iată principalele sfaturi pe care ți le putem da:

Găsește-ți mize cât mai mici

Atunci când vei folosi această baccarat strategie vei fi nevoit să îți creezi o secvență proprie de numere ce vor reprezenta defapt mizele tale. Secvența îți recomandăm să o creezi mai scurtă, astfel să aibă în jur de 6 sau 8 numere, iar suma totală ar trebui să fie destul de potrivită pentru tine. Nu alege numere mari, de ordinul zecilor, deoarece va trebui să pariezi mai mult, iar dacă pierzi te va ustura mult mai tare la buzunar.

Calculează totul de o foaie

Fiind o baccarat strategie bazată foarte mult pe șiruri matematice, îți recomandăm să îți notezi fiecare mișcare, fie ea câștig sau pierdere, pe o foaie sau într-un document, pe calculator. Acest lucru te va ajuta să ții o evidență mult mai simplă a jocului tău și să înțelegi mai corect cum anume poți folosi una dintre cele mai profitabile strategii la baccarat în avantajul tău.

Fii cât mai responsabil

Datorită faptului că, chiar dacă te vei folosi de această strategie la baccarat, va trebui să ai mereu în vedere un aspect foarte important și vorbim desigur despre jocul reponsabil. Încearcă să nu cazi pradă tentațiilor bankerului de a te ține cât mai mult la masă, fie el și digital. Chiar dacă obții câștiguri, asta nu înseamnă că trebuie să continui jocul pentru a avea ghinionul de le pierde. Nu uita că te joci pentru distracție, nu pentru a scoate un venit real.

Avantaje strategie baccarat Labouchere

 • Nu ești presat să obții câștiguri constante pentru a beneficia de un profit final atrăgător;
 • Tu controlezi jocul și sumele pe care le pui la bătaie;
 • Chiar și cu un număr de eșecuri egal cu cel de victorii, tot vei primi un profit considerabil.

100% Bonus Până la 1500 RON + 40 Rotiri Gratis Casa Pariurilor

Joacă la Casa Pariurilor cu un bonus atractiv!

 • Bonus exclusiv Casa Pariurilor
 • Îți dublezi primul depozit până la 1500 RON
 • Beneficiezi și de 40 runde gratuite la cele mai tari sloturi

Strategie Baccarat Paroli

Cu toate că nu se știe cu certitudine cine a inventat această strategie baccarat sau unde s-a folosit pentru prima dată, sistemul Paroli rămâne în topul preferințelor jucătorilor dornici să aibă un ajutor de încredere și profituri substanțiale. Simplitatea ei o face ușor de memorat și de utilizat, însă este, în același timp, una dintre cele mai avantajoase strategii pentru baccarat. Practic, vei vedea că presupune fix opusul procesului sistemului Martingale.

În continuare îți vom prezenta pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să joci cu acest tip de strategii la baccarat:

 • Evident, primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți alegi miza inițială: de exemplu, 4 RON;
 • Mai departe, trebuie să dublezi sau să joci cu aceeași miză, în funcție de norocul pariului tău;
 • Dacă pariul este necâștigător, vei juca în continuare cu miza de 4 RON;
 • Dacă înregistrezi o victorie, dublezi miza inițială, deci pariezi 4×2=8 RON;
 • La fel, dacă vei câștiga din nou, vei dubla ultima miză: 8×2=16 RON.
baccarat strategie paroli

Cum poți scoate câștiguri mai mari cu această strategie baccarat?

Această strategie la baccarat de joc este printre cele mai populare în rândul jucătorilor datorită sumei impresionante de bani pe care o poți câștiga dacă ai puțin noroc. Iată sfaturile pe care ți le putem da pentru a scoate mai mulți bani de pe urma strategiei Paroli la baccarat:

Reia seria după 3 câștiguri consecutive

Strategia Paroli poate fi folosită într-un mod continuu, însă noi îți recomandăm să te oprești după ce ai reușit să obții 3 câștiguri, unul după celălalt. Acesta îți va garanta un profit impresionant și îți va limita pierderile într-un mod considerabil. Acest tip de strategii pentru baccarat este destul de agresivă, comparând-o cu celelalte pe care ți le-am prezentat, astfel fiind o idee mai bună să reiei ciclul de pariere cât mai devreme.

Pornește jocul cu mize mai scăzute

După prezentarea generală a strategiei, ai observat creșterea exponențială pe care o pot avea mizele de joc dacă folosești această strategie la baccarat. Noi îți recomandăm să îți începi jocul cu mize cât mai mici, de 1 sau 2 RON, astfel având la dispoziție o serie mai lungă de jocuri în care poți să prinzi câștiguri. Totodată, pornind cu mize mai mici, îți vei limita pierderile considerabil, iar bugetul tău de joc nu va fi la fel de tare afectat de către pierderi sau chiar și de către câștiguri.

Joacă-te într-un mod responsabil

Strategia Paroli este, precum și strategia Fibonacci, o strategie relativ agresivă când vine vorba despre mizele puse la bătaie. Mizele cresc progresiv după fiecare câștig, astfel, corelând acest sfat cu primul dat, poți să reiei seria de pariere după trei câștiguri. Nu uita, dacă observi că ai orice nivel de dependență când vine vorba despre acest joc de noroc trebuie să te oprești imediat, pentru a nu-ți pierde o sumă importantă de bani. Focalizează-te pe distracție, nu pe crearea unui venit stabil din jocuri.

Avantaje strategie baccarat Paroli

 • Este considerată una dintre cele mai simple strategii baccarat;
 • Nu te vei simți forțat să joci cu un buget prea mare;
 • În general, cu această strategie baccarat nu vei intra în bugetul alocat.

Strategia Baccarat d’Alembert

Sistemul de pariere d’Alembert, care a preluat numele creatorului ei, Jean le Rond d’Alembert, se remarcă prin însuși scopul ei de bază, acela de a echilibra pierderile și câștigurile pe o perioadă mai îndelungată de timp. Acest lucru o face una dintre cele mai apreciate strategii baccarat, aducând avantaje extrem semnificative pentru jucătorii care se hotărăsc să o folosească.

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să joci cu această baccarat strategie:

 • În primul rând, trebuie să îți stabilești o miză cu care să efectuezi primul pariu: să zicem că este 5 RON;
 • În cazul unei pierderi, aduni miza inițială pentru a stabili valoarea pariului următor: 5+5=10 RON;
 • O a doua pierdere presupune o încă adunare a mizei inițiale la miza precendentă: 10+5=15 RON;
 • La un câștig, scazi miza de 5 RON, cea inițială, din miza folosită anterior: 15-5=10 RON.
strategie baccarat dalembert

Cum să scoți mai multe câștiguri cu această strategie la baccarat?

Strategia de joc de baccarat D’Alembert este foarte simplu de înțeles, astfel că nu trebuie să faci prea multe calcule sau să îți pierzi timpul creând diverse șiruri numerile. Chiar și așa, iată cum poți scoate mai multe câștiguri folosind această strategie baccarat:

Fii răbdător, câștigurile vor veni

Strategia D’Alembert este printre cele mai ușor de înțeles strategii la baccarat pe care le poți aplica la momentul actual. Însă, simplitatea acesteia nu înseamnă neapărat câștiguri garantate. Ai răbdare atunci când te afli în timpul jocului, aceasta va face diferența între câștig și pierdere. Totodată, dacă dai peste o serie mai lungă de câștiguri, nu ar fi o idee rea să reiei șirul de la început, astfel îți vei limita pierderile viitoare.

Începe cu o miză mică, dar ușor de calculat

Un alt sfat important pentru această strategie baccarat este să începi jocul cu o miză mică, până în 5 RON, deoarece așa îți vei putea limita pierderile și vei putea avea o privire de ansamblu asupra raportului dintre câștiguri și pierderi. Totodată, folosirea unei mize mici inițială îți va oferi mai multe șanse de joc la baccarat. Această strategie la baccarat este extrem de profitabilă dacă știi cum să îți calculezi mizele.

Avantaje strategie baccarat d’Alembert

 • Nu îți asumi riscuri semnificative în ceea ce privește pierderile;
 • Obții câștiguri mici, dar sigure;
 • Nu ai nevoie de un buget mare.

Strategia Baccarat Oscar’s Grind

Numită după un jucător care a folosit-o întâia oară, acest tip de strategii pentru baccarat a fost publicată într-o carte, ceva mai târziu, în 1965, de către autorul Allan Wilson. Odată ce s-a aflat de succesul jucătorului Oscar, tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc au început să folosească această baccarat strategie, înregistrând profituri admirabile.

Află mai departe ce trebuie să faci pentru a juca cu acest tip de strategii baccarat:

 • Pornești prin a-ți seta un buget cu care vrei joci: de exemplu, 200 RON;
 • Ulterior, alegi și miza inițială: de exemplu, 1RON;
 • Dacă pierzi acest prim pariu, continui să pariezi 1 RON până câștigi;
 • Odată ce ai câștigat, pariezi 2 RON, deci aduni 1 RON la miza initial;
 • În continuare, dacă obții o victorie, pariezi 3 RON, deci aduni iar 1 RON la miza precedentă;
 • Continui cu aceleași calcule până ajungi la limita bugetului tău alocat, de 200 RON și reiei întreg procesul.
strategii la baccarat oscar

Cum să scoți profituri mai mari cu această strategie baccarat?

Acum că ai învâțat ce presupune mai exact această strategie la baccarat, este timpul să îți prezentăm și câteva sfaturi utile pentru a scoate un profit mai generos de pe urma acestui joc de noroc:

Nu fi grăbit

Strategia Oscar’s Grind este foarte asemănătoare cu precedenta strategie baccarat pe care ți-am prezentat-o mai sus, astfel sfaturile noastre vor fi similare. În primul rând, nu trebuie să te grăbești la jocul cu acest tip de strategii pentru baccarat. Chiar dacă câștigurile vor apărea mai greu, acestea își vor face simțită prezența după o perioadă de timp. Trebuie să ai răbdare și să știi cum și când să pariezi.

Creează-ți un buget cât mai realist și corect

Cel mai important aspect al jocului cu una dintre cele mai profitabile strategii baccarat este chiar bugetul pe care ți-l vei aloca jocului de baccarat. Îți recomandăm setarea unui buget de 100 RON, astfel fiind o sumă rotunjită, vei putea avea evidența mult mai ușoară a jocului tău, astfel limitându-ți pierderile și favorizând mai mult câștigurile.

Avantaje strategie baccarat Oscar’s Grind

 • Este ușor și rapid de utilizat;
 • Se dovedește a fi avantajoasă pentru jucătorii care preferă mizele mici;
 • Are o rata foarte ridicată de câștig.

Profită de un super bonus de bun venit

Acum că ai toate informațiile despre cele mai importante și populare strategii baccarat, acum poți începe să îți îndrepți privirea și către un bonus de bun venit de care poți profita pentru a testa și perfecționa aceste strategii la baccarat pe care ți le-am prezentat mai sus. Jocul va deveni la profitabil, dar și mult mai distractiv.

Citește și mai multe informații despre cum poți juca Baccarat Online simplu și avantajos!

888 Casino – 100% Bonus Până la 1500 RON + 300 Rotiri Gratis

Operatorul îți oferă un bonus de bun venit 888 Casino extrem de profitabil care îți va dubla prima ta depunere în limita a 1500 RON. Practic, dacă alegi să depui 200 RON, te vei juca defapt de 400 RON. Pe lângă acest bonus, vei mai primi și 300 de rotiri gratuite pe care le poți folosi la toate jocurile Netent din gama 888 Casino. Iată cum poți prinde acest super bonus de bun venit:

 1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
 2. Completează formularul de înregistrare 888 Casino și validează-ți contul;
 3. Efectuează o depunere 888 Casino de minim 50 RON pentru a activa bonusul.

100% Bonus Până la 1500 RON + 300 Rotiri Gratis 888

Joacă la 888 cu un bonus extrem de avantajos!

 • Bonus exclusiv 888
 • Dublează-ți prima depunere până la 1500 RON
 • Profită și de 300 runde gratuite la sloturile Netent

Concluzie

Jocul de baccarat permite utilizarea unor strategii complexe de bugetare și de pariere, astfel că profiturile se vor afla la ele acasă. Studiază fiecare strategie baccarat în parte pentru a-ți găsi modul de joc potrivit, iar apoi profită de un bonus de bun venit atractiv pentru a-ți spori și mai mult șansele tale de câștig. Echipa noastră îți urează mult succes la jocul de baccarat!