...

Strategia Fibonacci – Soluția ta pentru pariuri câștigătoare!

Percepția generală despre jocurile de cazinou este aceea a faptului că ele se bazează doar pe noroc, și nimic altceva. Noi suntem de altă părere, îți poți maximiza șansele de câștig prin implementarea diverselor strategii de joc existente deja și folosite de către cei mai buni jucători din lume. În continuare îți vom prezenta una dintre cele mai profitabile și atrăgătoare strategii de joc la pariuri, vorbim desigur despre strategia Fibonacci. Citește în continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre această strategie de joc.

100% Bonus până la 900 RON + 100 RON Gratis Admiral

  • Bonus exclusiv Admiral
  • Dublarea primei depuneri până la 900 RON
  • Primești și 100 RON după validarea contului de jucător

Despre strategia Fibonacci

Printre cele mai cunoscute și eficiente strategii de jos se numără, fără doar și poate, strategia Fibonacci, extrem de apreciată pentru avantajele pe care le oferă jucătorilor.

Inventată undeva prin secolul XII de către celebrul matematician italian, Leonardo Pisano Bigollo, sistemul de pariere a preluat pseudonimul acestuia, și anume Fibonacci. În prezent, strategia Fibonacci este folosită pentru majoritatea jocurilor de casino, precum blackjack, ruletă, baccarat, loto și pariuri sportive.

strategia fibonacci la pariuri

Ce presupune strategia Fibonacci la pariuri

Dacă vorbim despre procesul pe care trebuie să îl pui în aplicare ca să joci cu strategia Fibonacci pariuri, trebuie să știi că vorbim despre niște pași extrem de simpli și ușor de reținut. Cu doar câteva calcule efectuate foarte rapid, vei avea parte de un meci sau de o competiție sportivă mult mai palpitantă, cu și mai multe șanse de câștig.

Iată, deci, ce trebuie să faci ca să te bucuri de un pariu norocos:

Cum să profiți la maxim de strategia Fibonacci pariuri

Strategia Fibonacci pariuri vine ca un ajutor extrem de semnificativ la următorul meci la care vrei să o folosești, dar, ca să ajungi să înregistrezi profitul mult dorit, trebuie să ții cont că și tu joci un rol la fel de important în obținerea lui. Fără o atitudine responsabilă față de joc, chiar și cu acest sistem de pariere, poți avea parte de pierderi care să te surprinsă într-un mod extrem de neplăcut. Pentru a le evita, ți-am pregătit câteva recomandări de care sperăm că vei ține cont:

Alege ca prima miză să fie cea mai mică posibilă

Miza pe care o folosești pentru a efectua primul pariu dictează parcursul jocului și implicit, felul în care strategia Fibonacci pariuri îți va influența pariurile. Așadar, trebuie să te asiguri că vei avea parte de un joc cu pierderi cât mai minore, iar pentru a face acest lucru, trebuie ca miza cu care plasezi primul pariu să fie cât mai mică, cea mai mică care îți este permisă. Fiind un sistem de pariere ce presupune obținerea unor profituri reduse, progresiv, nici nu ai nevoie de mize prea mari, fiindcă nu ți-ar oferi neapărat un profit final mai mare, dar ar putea să îți compromită în schimb tot jocul.

Planifică un buget care să te avantajeze

Primul pas pe care îl faci atunci când te decizi să folosești strategia Fibonacci la pariuri este să îți planifici un buget pe care ești pregătit să-l pui la bătaie. Cel mai avantajos lucru pe care l-ai putea face, în acest caz, este să îți setezi un buget modest, peste care să nu treci sub nicio formă. Acest lucru te va obliga să nu cheltui mai mulți bani decât este necesar, dar te va motiva, în același timp, să fii mai concentrat, mai atent și mai calculat.

Nu te lăsa influențat de adrenalina jocului

Să știi când trebuie să te oprești este probabil cel mai important lucru atunci când vine vorba de efectuarea unor pariuri cu strategia Fibonacci. Fii conștient de momentul în care ești în dezavantaj și nu continua jocul în speranța că vei obține un profit mai mare sau că îți vei putea recupera pierderile acumulate fiindcă s-ar putea să îți cauzeze mai tare și să pierzi și mai mult. Mai bine pleci cu un câștig mai mic sau cu mai puține pierderi, iar apoi să revii pentru a-ți lua revanșa.

Avantaje strategia Fibonacci

Bucură-te de un bonus exclusiv de bun venit

Sperăm că am reușit să îți punem bazele înțelegerii unei dintre cele mai profitabile strategii de pariere, strategia Fibonacci. Acum că ai înțeles cum funcționează, este timpul să o pui în practică și să începi să o testezi la cele mai tari cazinouri din țară. Îți recomandăm să profiți de un bonus de bun venit care îți poate dubla, sau poate chiar tripla, prima ta depunere online.

Admiral – 100% Bonus până la 900 RON + 100 RON Gratis

Când vorbim de bonusuri atractiv pentru secțiunea de pariuri, nu putem să excludem acest bonus sport Admiral ce îți oferă mai mult, cu mai puțin. Ai parte de dublarea primului tău depozit în limita a 900 RON, practic dacă alegi să efectuezi o depunere de 200 RON, te vei juca de 400 RON. Mai mult decât atât, Admiral îți oferă și 100 RON gratuiți extra pentru validarea contului. Ai o sumă impresionantă de care te poți folosi pentru a testa strategia Fibonacci la pariuri, iată cum o poți activa:

  1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
  2. Completează formular de înregistrare Admiral și validează-ți contul de jucător;
  3. Efectuează o depunere Admiral minimă pentru a activa bonusul de bun venit.

Concluzie

Chiar dacă jocurile de noroc se pot baza fix pe cel mai important termen din nume, adică norocul, îți poți crește considerabil șansele de câștig și îți poți limita pierderile dacă te folosești de diverse strategii de pariere online. Strategia Fibonacci despre care ți-am vorbit astăzi este o strategie perfectă pentru a-ți calcula bugetul inteligent și pentru a prinde câștiguri sigure. Profită și de un bonus atractiv de bun venit pentru a testa și perfecționa strategia Fibonacci pariuri. Echipa noastră îți urează mult succes!