...
strategia Labouchere blackjack

Strategia Labouchere Blackjack

Pe lângă dorința de distracție și relaxare, pe care o ai atunci când te decizi să joci la cazinouri, ești motivat și de dorința de a câștiga și de a obține profit. Dar, pe lângă norocul care este o condiție obligatorie în orice joc de casino, ai nevoie și de o tehnică profitabilă de pariere. Aici interveni strategiile de pariere, care au rolul de a oferi jucătorilor un avantaj atunci când se decid să-și încerce norocul. Blackjack-ul nu se bazează doar pe șansă, la fel ca, spre exemplu, un joc de ruletă, motiv pentru care metodele de pariere în acest joc sunt un adevărat ajutor, ce te pot ajuta să schimbai rezultatele în favoarea ta și să îți crești șansele de câștig. În articolul de astăzi vom discuta despre una dintre cele mai populare strategii de blackjack, și anume strategia Labouchere Blackjack.

Despre Strategia Labouchere Blackjack

100% Bonus până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite Superbet

Nu rata un bonus de senzații și dublează-ți câștigurile până la 1200 RON! În plus, vei fi recompensat cu 300 runde gratis la 3 dintre cele mai îndrăgite sloturi: Shining Crown, Burning Hot și Super Hot!

Strategia Labouchere la Blackjack este o strategie progresivă negativă, inventată de Henry Labouchere, astfel că a preluat numele de familie al politicianului englez. Se mai regăsește, de asemenea, sub următoarele denumiri: Labby, Crossout, Cancellation sau Split Martingale.

Ideea de bază a acestei strategii este de a recupera toate pierderile rezultate în urma mâinilor necâștigătoare, dar nu printr-o singură victorie. Blackjack strategie Labouchere se diferențiază de celelalte sisteme prin faptul că nu impune o succesiune anume.

Ce presupune blackjack strategia Labouchere

Strategia Labouchere blackjack este foarte simplă și ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să îți stabilești o secvență de numere, aleatorie, precum 1, 1, 2, 3, 3, 4, 5 ,5 sau progresivă, ca 1, 2, 3, 4, 5. De cele mai multe ori, cele mai limitate secvențe se dovedesc a fi cele mai profitabile.

Numerele din succesiune reprezintă  sume de jetoane și mărimea pariului. Valoare pariului pe care urmează să îl efectuezi este determinată de suma primului și ultimului număr din succesiunea stabilită de tine. Dacă luăm, spre exemplu, succesiunea progresivă de mai sus, pariul tău va fi egal cu 1 + 5 = 6, iar calculele se vor schimba la runda următoarele conform rezultatelor rundei precedente.

Dacă te gândești să joci o mână de 10 RON, atunci, urmărind rezultatul de mai sus, va trebui să pariezi 60 RON. Dacă câștigi, vei elimina din succesiunea progresivă cifrele 1 și 5 și aduni capetele rămase, adică 2 + 4 = 6, astfel că și pariul următor va fi egal cu cel precedent. Pe de altă parte, dacă pierzi, strategia Labouchere blackjack îți impune să adaugi acest număr folosit ca miză la pariul necâștigător la succesiunea ta progresivă, în cazul de față, numărul 6, astfel că de această dată, vei avea 2,3,4,6, iar adunarea va fi următoarea: 2 + 6 = 8, deci, presupunând că vorbim tot de o mână de blackjack de 10 RON, va trebui să pariezi 80 RON. Dacă câștigi suficient pentru a rămâne fără numere, atunci succesiunea este completă și ar trebui să o iei de la capăt.

strategia labouchere blackjack

Cum să joci eficient cu strategia Labouchere la blackjack

Dacă vrei să ai parte de rezultatel dorite cu strategia Labouchere la blackjack, ar trebui să ții cont de anumite aspecte:

Fii răbdător

Primul pas spre reușită în ceea ce privește strategia Labouchere la blackjack este să ai răbdare. Acordă-ți timp să o înțelegi și să te obișnuiești cu ea în jocuri de blackjack cu mize mici. Câștigurile nu vor apărea instant, dar nici nu trebuie să te descuraje acest aspect, ci să facă să gândești rațional și să analizezi cu atenție calculele pe care trebuie să le faci.

Joacă responsabil

Stabilește-ți un buget și nu-l depăși! Unul dintre dezavantajele acestei strategii este că te poate face să pariezi foarte mulți bani dacă continui să pierzi. Așadar, nu te lăsa dus de val, crezând că într-un final, îți vei putea recupera banii, ci alege să joci cu mize cât mai mici, ca să prinzi experiență și ca să nu faci o gaură prea mare în suma de bani alocată jocului. Nu degeaba strategia Labouchere blackjack este utilizată cel mai des de acei jucători ce aleg să pună la bătaie sume generoase de bani.

Notează rezultatele

Folosește un caiet și un pix atunci când te decizi să folosești blackjack strategia Labouchere. Astfel, vei putea gestiona mai bine bugetul stabilit, pentru că vei acorda o mai bună concentrare calculelor și în plus, te va ajuta să te organizezi mai bine.

Avantaje strategia Labouchere

Dacă vorbim despre avantajele pe care le poți avea folosind strategia Labouchere blackjack, pe lângă șansele ridicate de câștig, acestea sunt:

Profită de un bonus Blackjack de bun venit

Cel mai eficient mod de a folosi eficient strategia Labouchere blackjack la orice cazinou online este să profiți de un bonus atractiv de bun venit. Fiecare dintre aceste bonusuri de cazinou sunt diferite, astfel că am ales să îți prezentăm unul dintre cele mai atractive dintre acestea pentru a te putea bucura de un joc complet și plăcut de blackjack.

Citește aici mai multe despre Blackjack online și descoperă toate detaliile despre unul dintre cele mai fascinante jocuri de cazino!

100% Bonus până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite Superbet

Bonusul despre care vom vorbi este cel oferit de către Superbet și îți poate aduce până la 1200 RON bani bonus de care te poți folosi la toate jocurile de blackjack, atât video, cât și live. Pe lângă suma impresionantă pe care o poți câștiga la primele tale trei depuneri, primești în plus și 300 de rotiri gratuite pe care le poți folosi exclusiv la sloturile Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iată care sunt pașii prin care poți profita de acest bonus blackjack:

  1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
  2. Completează formularul de înregistrare Superbet și validează-ți contul (trebuie să trimiți o poză cu buletinul tău și trebuie validat, totodată, și numărul de telefon introdus în formular);
  3. Depune minim 20 RON la primele tale trei depuneri Superbet.

Acest bonus de bun venit Superbet pe care îl poți folosi să testezi strategia Labouchere blackjack este extrem de atractiv datorită longevității sale, astfel că bonusul este împărțit în trei etape, fiecare având legătură cu primele tale trei depuneri. Așadar, fiecare dintre cele trei bonusuri sunt diferite:

Concluzie

Să folosești o strategie de joc la blackjack înseamnă, cu siguranță, să îți mărești câștigurile, dar și să îți dozezi eficient bugetul. Strategia Labouchere blackjack te va ajuta să te joci într-un mod optim unul dintre cele mai populare jocuri de masă, dar și să prinzi câștiguri impresionante. Dacă alegi să folosești și un bonus blackjack, șansele tale vor spori și mai mult. Echipa JocuriCazinouri îți urează succes la joc!