...
strategia Paroli ruletă

Strategia Paroli Ruletă – Pariuri cât mai profitabile!

Universul jocurilor de noroc este cât se poate de larg, însă chiar și când ne referim la această industrie, un joc rezonează cu majoritatea jucătorilor, iar acela este jocul de ruletă. Fiind un joc atât de îndrăgit, dar și de profitabil, s-au dezvoltat diverse strategii de joc care să te ajute să câștigi mai mult cu mai puțin. Strategia Paroli ruletă este un bun exemplu, iar în continuare îți propunem să afli cum poți folosi cât mai eficient strategia, dar și cum poți profita de un bonus de bun venit menit să îți ofere mai multe șanse de joc.

100% Bonus Până la 1000 RON + 100 Rotiri Gratis Betfair

Bucură-te de un bonus atractiv Betfair care îți dublează câștigurile în limita a 1000 RON! Testează noua strategie învățată la un joc de ruletă și obține câștiguri de top!

Despre strategia Paroli Ruletă

Înainte de a-ți explica ce presupune strategia Paroli la ruletă, să aflăm câte ceva din istoria acestui renumit sistem de pariere.  Așadar, primele scriere despre ruletă strategia Paroli au aparținut lui Victor Bethell, care le-a inclus în cartea sa „Anecdote din Monte Carlo și Sisteme de Joc”.

Există totuși anumite dovezi care vorbesc despre cum strategia Paroli ruletă ar fi luat naștere încă din secolul 16, când foarte mulți o foloseau la celebrul joc de cărți italian, Basset, unde „parole” înseamnă, în italiană, „a-ți da cuvântul”.

strategia paroli ruleta

Ce presupune ruletă strategia Paroli?

Pe scurt, strategia Paroli ruletă îți impune dublarea mizei la fiecare pariu câștigător și întoarcerea la miza inițială după fiecare nereușită. Astfel, dacă presupunem că prima ta miză va fi de 2 RON și câștigi, vei paria mai departe 4 RON, iar dacă câștigi și de această dată, urmează să pariezi 8 RON și continui să dublezi miza cu fiecare câștig pe care îl obții. Pe de altă parte, dacă pierzi, te vei întoarce la miza ta inițială, în exemplu nostru fiind de 2 RON.

Cum joci avantajos cu strategia Paroli la ruletă?

Nu este deloc complicat să pui în aplicare strategia Paroli ruletă, dar important este, ca după ce o înțelegi și o exersezi, să o folosești corect, pentru a te bucura de avantajele pe care le oferă, fără să pierzi prea mult. Pentru asta, noi îți aducem în vedere câteva aspecte importante, care fac diferența între victorie și eșec.

Oprește-te la 3 victorii

Această mișcare face ca ruletă strategia Paroli să fie eficientă, sigură și accesibilă tuturor jucătorilor, chiar și celor cu un buget redus. Motivul pentru care se recomandă oprirea pariurilor după 3 victorii și reluarea procesului este unul logic: în orice moment al jocului, vei risca doar miza inițială, următoarele pariuri fiind urmări ale victoriilor precedente, astfel că nu folosești bani din bugetul alocat, ci doar pentru primul pariu efectuat.  Dacă ai pariat pe roșu, spre exemplu, 1 RON, vei primi înapoi 1 RON. Următoare miză va fi de 2 RON, iar dacă câștigi, totalul obținut de tine va fi acum de 3 RON. Va trebui să pariezi de această dată 4 RON, iar cu o a treia victorie consecutivă, vei încheia procesul cu un profit de 7 RON. În schimb, dacă alegi să mergi mai departe, vei avea de pariat 8 RON, iar dacă vei pierde, vei ieși în minus cu 1 RON.

Fii pregătit

Este extrem de important să ai un plan bine pus la punct înainte să începi să joci pe bani reali cu ruletă strategia Paroli. Aici ne referim la stabilirea unui buget moderat, pe care să nu îl depășești, la stabilirea unui număr maxim de pariu efectuate și, nu în ultimul rând, la setarea unei mize inițiale potrivite. O miză avantajoasă este cea care nu depășește 5% din bugetul total alocat de tine, cei mai mulți jucători limitându-se la un procent de 2%. Așadar, pentru un buget de 500 RON cu care să joci folosind strategia Paroli la ruletă, pariul inițial va trebui să valoreze 10 RON, adică 2%.

Avantaje strategia Paroli Ruletă

Joacă cu un bonus exclusiv Ruletă

Strategia Paroli la ruletă este un prilej perfect prin care îți poți doza în mod eficient bugetul și prin care poți scoate câștiguri impresionante, însă nu este singura unealtă de care te poți folosi la jocul de ruletă. Un bonus de bun venit te va ajuta să te joci de două, sau chiar de trei ori la mai mult și, pe lângă asta, îți oferă și rotiri gratuite pe care le poți folosi atunci când vrei să iei o pauză de la jocul de ruletă.

Apasă click aici pentru mai multe detalii despre jocul de Ruletă online!

100% Bonus Până la 1000 RON + 100 Rotiri Gratis Betfair

Unul dintre cele mai avantajoase bonusuri de care poți profita la momentul actual este bonusul de bun venit oferit de către cei de la Betfair. Oferta constă în dublarea primului tău depozit la cazinou, în limita a 1000 RON, practic, dacă alegi să depui 200 RON, te vei putea juca de 400 RON. Pe lângă acest bonus pe care îl poți combina cu strategia Paroli ruletă, ai parte de 100 de rotiri gratuite pe care le poți folosi la cele mai tari sloturi din gama Betfair, suntem siguri că nu te vei plictisi. Așadar, iată cum poți prinde oferta pentru ruletă:

  1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
  2. Completează formularul de înregistrare Betfair, iar apoi validează-ți contul;
  3. Efectuează o depunere Betfair minimă și bucură-te de bonus.

Pașii revendicării acestui bonus de bun venit Betfair sunt cât se poate de simpli, astfel că suntem siguri că vei putea profita de această oferă fără prea multe bătăi de cap. Betfair îți oferă șansa te a testa ruletă strategia Paroli cu acei bani bonus oferiți, deci îți poți perfecționa jocul de ruletă astfel încât, atunci când te vei juca pe bani, să prinzi cele mai tari câștiguri la ruletă.

Concluzie

Jocul de ruletă este considerați de către mulți jucători ca fiind cel mai popular și îndrăgit joc de cazinou. Cu milioane de jucători și miliarde de câștiguri înregistrate din istorie și până acum, nu este de mirare faptul că s-au format multe strategii de joc care pot veni în avantajul jucătorului. Strategia Paroli ruletă, împreună cu un bonus de bun venit, sunt prilejul perfect pentru a-ți administra cât se poate de eficient bugetul tău de joc, astfel că vei prinde câștiguri garantate. Echipa noastră îți urează mult succes!