...
strategii poker

Strategii Poker – Scoate Asul din mânecă și câștigă!

Jocul de poker este, în opinia multor jucători, cel mai popular joc de noroc la momentul actual. Cu milioane de jucători și câștiguri ce depășesc ordinul miliardelor, nu este de mirare faptul că foarte mulți jucători amatori doresc să învețe cum să joace poker mult mai eficient. Chiar dacă jocul de poker este, în sinea lui, un joc bazat pe norocul pe care îl ai, poți folosi diverse strategii poker care îți vor crește exponențial șansele de câștig în fața adversarilor. Noi ți-am pregătit 10 sfaturi pe care ar trebui să le urmezi, deoarece folosindu-te de aceste strategii de poker vei avea un avantaj permanent.

Bilet de €10 Gratis + €200 Bonus Progresiv Unibet Poker

 • bonus exclusiv Unibet
 • €10 gratis la Unibet Open poker
 • €200 bonus progresiv
 • 4 turnee Freeroll x €500

Învață regulile, pozițiile și clasamentul mâinilor  – În top strategii poker

Primul lucru pe care trebuie să îl stăpânești extrem de bine atunci când te decizi că vrei să joci poker, este, evident, regulamentul. Aceasta este fără doar și poate una dintre cele mai importante strategii poker, fără de care nu poți atinge sub nicio formă succesul dorit. Poate că să înțelegi regulile de bază ale jocului de poker ți se va părea ușor și vei reuși să faci acest lucru într-un timp foarte scurt, dar să înveți clasamentul mâinilor de poker necesită mai multă atenție și concentrare.

Astfel, vei evita scenariul în care te afli în mijlocul mâinii și nu știi dacă poți învingi culoarea cu chinta pe care o ai. În același timp, pozițiile sunt un aspect esențial atunci când vorbim despre cele mai bune strategii de poker. Așadar, poziția pe care o alegi la masă va influența felul în care jocul tău se va desfășura, deci trebuie să te asiguri că este una care te avantajează.

strategii joc de poker

Începe prin a juca la o singură masă

Țelul tău folosind aceste poker strategii este să le înțelegi și să le pui în aplicare astfel încât să te ajute în obținerea profitului dorit. Așadar, pentru o concentrare mai mare, în special dacă ești un începător al jocului de poker, ar trebui să te limitezi la o singură masă.

Cu acest tip de strategii poker online, vei putea asimila mai bine informațiile privind jocul, nu te vei grăbi și îți vei pune în practică mai atent mișcările. Profită de acest lucru și acordă interes și celorlalți jucători de la masă, pentru ca experiența ta să fie cât mai avantajoasă și să te ajute să progresezi.

Alege să joci cu mize mici până îți intri în mână – Poker strategii eficiente

Așa cum îți spuneam, scopul tău principal când folosești acest tip de strategii poker online este să le aplici cât mai eficient, nicidecum să pierzi bani în timp ce le folosești. Deși foarte mulți jucători nu găsesc rostul unui joc de poker cu mize reduse, există foarte multe motive pentru care acest sfat este unul foarte avantajos.

În primul rând, faptul că ții cont de acest tip de strategii poker online și folosești mize mici te va face să te simți mai confortabil, astfel că în cazul unui joc ghinionist, nu vei avea parte de o pierdere semnificativă. În al doilea rând, alegând să joci cu mize mici, vei juca contra unor oponenți mai slabi, astfel că mizele cresc odată ce experiența jucătorul crește, deci ai mai multe șanse să învingi. Nu în ultimul rând, ai oportunitatea să înveți cum să utilizezi aceste strategii poker Texas Hold’em fără prea riscuri, deci te vei putea concentra mai tare pe ce se întâmplă în timpul jocului.

Joacă cu mâini puține, dar joacă agresiv

Adesea, jucătorii neprofesioniști aleg să joace foarte multe mâini și în final, se aleg cu o pierdere considerabilă. Una dintre cele mai eficiente strategii de poker presupune să îți folosești mai întâi cele mai puternice mâini, deci să joci mai puțin, dar mai agresiv, pentru a-ți asigura profitul și pentru a evita să faci niște decizii greșite pre-flop.

Respectând principiul acestei strategii poker online, vei fi cu un pas în fața acelor jucători care nu o fac, deci vei obține victoria într-un mod foarte eficient. Așadar, nu ezita să dai raise bet-ului și să pui astfel presiune pe oponenți, în loc să alegi să dai call. Ține cont că tu ai avantajul unor cărți mai bune pre-flop, deci vei avea doar de câștigat.

strategii poker online

Acționează când oponentul își arată slăbiciunea – Strategii poker avantajoase

De foarte multe ori, jucătorii care dau check dețin, la acel moment, o mână care îi dezavantajează. Acest lucru poartă denumirea, în poker, de “bluffing with nothing”, adică blafarea cu nimic.

Ce spune acest tip de poker strategii este să fii atent la oponenții care dau check la flop și la turn, fiindcă acest lucru îți va arăta clar că se află într-un momento de slăciune. Așadar, este scenariul perfect în care îi puteți ataca ca să fiți în dezavantaj. Poți face acest lucru folosind semi-bluff-urile sau chiar mâini mai puțin importante, dar cu efecte bune de blocare.

Apelează la fold când ești nesigur pe tine – Strategii în poker profitabile

Diferența majoră dintre jucătorii amatori și cei care știu cu adevărat să joace poker este că cei din urmă aleg corect să folosească o mână bună ca să nu fie învinși. A da call mult prea des și în situații complet nepotrivite îți garantează, rapid, eșecul. Acest tip de poker strategii te îndeamnă ca de fiecare dată când nu știi dacă să dai call sau fold la un bet sau un raise, să nu eziți și să alegi să dai fold.

Una dintre cele mai eficiente strategii poker online dacă ești un jucător profesionist este să ții evidența mâinii pe care ai avut-o când ai ales să dai fold, ca să analizezi după finalizarea rundei dacă ai făcut alegerea corectă. În acest fel, îți vei îmbunătăți abilitățile și vei știi mai bine ce să faci data viitoare când te vei afla într-o astfel de situație.

Blafează inteligent, dar nu foarte mult

Una dintre cele mai importante strategii de poker pe care trebuie să le iei în considerare se referă la atuul pe care fiecare jucător respectat de poker îl are, anume blafarea. Nu este necesar doar să blafezi, astfel că trebuie să știi cum, și mai important, când să blafezi pentru a câștiga mâna fără ca adversarii tăi să bănuiască dacă defapt aveai o pereche bună de cărți, sau nu.

Cărțile pe care le ai în mână trebuie să determine strategia de blafare. Cel mai eficient mod prin care poți aplica una dintre cele mai puternice strategii poker, este să blafezi atunci când ai în mână cărți ce pot fi folosite și ca plan de rezervă, în cazul în care adversarii îți anulează bluff-ul. Astfel că, dacă poți forma o chintă, o culoare, sau poate chiar și o pereche, atunci este momentul perfect de a blafa. Jucătorii cunoscuți folosesc această tehnică și o numesc ”semi-bluff”.

strategii de poker

Nu te grăbi – Printre cele mai bune strategii poker Texas Hold’em

Indiferent dacă ești începător sau avansat, timpul joacă un rol foarte important în a lua deciziile potrivite la un joc de poker. Așadar, fii răbdător, nu te agita și nu lua hotărâri de care nu ești sigur, doar ca să scapi.

Deși poate fi copleștitor să iei toate aspectele în considerare, mai ales dacă nu ai prea multă experiență, acest tip de strategii în poker îți poate fi de folos. Mai ales dacă alegi să joci la o singură masă, așa cum te-am sfătuit mai sus. Analizează atent fiecare mișcare pe o faci, gândește-te la riscuri, soluții și alternative care te avantajează. Nu te lăsa influențat de ceilalți jucători, dar acordă timp să te gândești și la cum ar răspunde ei deciziei pe care ești pregătit să o faci.

Concentrează-te pe cărțile celorlalți oponenți

Pe lângă utilizarea unor strategii poker online ce impactează în mod direct modul tău de joc, trebuie să te concentrezi și pe jocul adversarilor tăi. Cărțile tale sunt mai puțin importante, trebuie să știi cum va juca fiecare jucător în funcție de mâna sa. Unii dintre ei vor renunța, alții vor da check sau call, iar cei mai curajoși vor ridica nivelul bet-ului.

Cum îți dai seama de mișcările adversarilor? Răspunsul este foarte complex pentru orice jucător neexperimentat, de aceea am creat o versiune mai simplă, dar extrem de utilă, fiind printre cele mai bune strategii de poker pe care le poți urma. În primul rând, gândește-te la poziția fiecărui jucător și ce mâini ar putea juca în deschiderea jocului. Totodată, acțiunile post-flop pot sugera ce cărți are adversarul tău în mână, dar și ce slăbiciuni sau avantaje poartă. Penultimul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este timpul alocat pentru fiecare decizie a fiecăruia dintre oponenții tăi. În final, verifică constant mimica feței, dar și ticurile nervoase pe care le prezintă adversarii tăi, acest lucru va dicta, de cele mai multe ori, valoarea totală a mâinii.

Joacă doar dacă simți că ești pregătit

Nu în cele din urmă, este important ca atunci când vrei să joci poker, să fii cu adevărat motivat și informat, astfel încât să nu riști să pierzi tot bugetul pe care îl ai la dispoziție. Luând în considerare acest tip de strategii poker online și ținând cont de toate sfaturile pe care ți le-am oferit, îți multiplici substanțial șansele de câștig.

Nu te arunca într-un joc de poker dacă nu ai înțeles în totalitate regulile, tipurile de mâini și pozițiile. Asigură-te că ești în măsură să te focusezi doar asupra jocului, cu răbdare și atenție la tot ce se întâmplă la masă. Cu alte cuvinte, fii convins că vrei cu adevărat să joci, să îți perfecționezi abilitățile și să câștigi!

strategii poker

Profită de un bonus exclusiv de bun venit

După ce ai citit și ai înțeles exact ce presupune fiecare dintre aceste 10 strategii poker, îți recomandăm să profiți și de un bonus exclusiv de bun venit pe care îl poți activa direct de pe această pagină. Cazinourile îți dau posibilitatea să testezi și să perfecționezi fiecare dintre cele 10 poker strategii dublându-ți, poate chiar triplându-ți, prima ta depunere la operator. În continuare îți vom prezenta o ofertă exclusivă pe care am negociat-o special pentru tine pentru ca tu să pui în practică acele strategii poker învățate.

Citește mai multe despre cum poți juca Poker Online la fel ca un profesionist adevărat!

Vlad Cazino – 999 RON + 101 spins + 5 Tokenuri Poker

Oferta perfectă pentru poker îți este oferită de către Vlad Cazino, astfel că, pe lângă dublarea primului tău depozit în limita a 999 RON, adică dacă alegi să depui 100 RON, te vei juca defapt de 200 RON, primești și 101 free spins la Shining Crown. Distracția nu se oprește doar aici deoarece poți profita de un bonus poker Vlad Cazino ce constă în 5 tokenuri gratuite pe care le poți folosi la Hexapro. Acest bonus exclusiv este prilejul perfect de a testa cele 10 strategii de poker, iată cum poți să îl activezi:

 1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
 2. Completează formularul de înregistrare Vlad Cazino și validează-ți contul de jucător;
 3. Efectuează o depunere Vlad Cazino de minim 25 RON pentru a activa bonusul.

100% Bonus Până la 999 RON + 101 spins + 5 Tokenuri Poker Vlad Cazino

 • bonus exclusiv Vlad Cazino
 • dublarea primei depuneri până la 999 RON
 • 101 runde gratis la slotul Shining Crown
 • Tokenuri gratuite la HexaPro

Concluzie

Chiar dacă jocul de poker este printre cele mai populare jocuri de noroc din istorie, asta nu înseamnă că nu poți folosi diverse strategii de poker în vederea obținerii unui profit mai mare. Să aplici diverse strategii poker, dar și să profiți de un bonus exclusiv de bun venit, înseamnă să îți crești masiv șansele de câștig la joc. Echipa noastră îți urează mult succes!