cei mai buni jucatori de poker din romania

Cei mai buni jucători de poker din România 2023

Află din cadrul acestui articol care sunt cei mai buni jucători de poker din România! Îți prezentăm detalii despre fiecare jucători poker în parte, precum: turnee câștigate, sumele impresionante de bani pe care i-au obținut din poker și nu numai!

Am pregătit pentru tine și un articol dedicat strategii poker pentru a te perfecționa cât mai repede!

Descoperă și unde joci poker online, în cazul în care ești gata să profiți de câștigurile pe care le poți genera la operatorii online din România!

Top jucători poker România 2023

Iată, mai jos, care sunt cei mai buni jucători de poker din România. Clasamentul este realizat în funcție de câștigurile pe care aceștia le-au realizat de-a lungul carierei.

Alexandru Papazian

Începem topul celor mai buni jucători poker România cu Alexandru Papazian, cel care ocupă prima poziție în ceea ce privește câștigurile. El a adunat mai mult de 3.5 milioane de dolari, fiind și primul jucător de poker român care a reușit să câștige o brățară de participare la World Seris of Poker. Alexandru a câștigat, în anul 2016, un turneu cu un buy-in de 25.000 de dolari, premiul său fiind de 1.400.000 dolari, fiind de altfel cea mai mare sumă câștigată de către acesta.

Florian Duță

Din lista de jucători poker România nu poate lipsi Florian Duță, cel care a câștigat un turneu de poker profesionist, unde premiul a fost de peste 420.000 dolari. De-a lungul carierei sale, Florian a strâns peste 2.4 milioane de dolari.

Mihai Manole

Mihai Manole a câștigat și el peste 2.400.000 de dolari din poker. Este un jucător atât de poker online, cât și un priceput jucător al pokerului la mese. Cel mai mare câștig obținut a fost de aproximativ 350.000 dolari, la un turneu din Barcelona organizat în anul 2009.

Ionel Anton

Un alt român ce se clasează în topul format cu cei mai buni jucători de poker din România este Ionel Anton. Acesta a reușit să adune aproximativ 2.000.000 dolari din participarea la turnee live. A obținut cel mai mare câștig al său la un turneu din Bahamas, în anul 2011, acolo unde s-a clasat pe locul 3, iar premiul său a fost de 1.35 milioane de dolari.

Vlad Darie

Vlad este un jucător talentat de poker din România care se apropie de asemenea de suma de 2 milioane de dolari câștigați din jocul profesionist de poker. El a câștigat turneele Belgian Poker Challenge și WPT, organizat la Viena, având de altfel rezultate de excepție la Pokerstars de la Barcelona sau la turneul din Monte Carlo.

Dan Murariu

Cel mai mare câștig obținut de Dan Murariu a fost la ITP din Sanremo, acolo unde a primit premiul de 190.000 dolari. De-a lungul carierei sale de jucător de poker profesionist, Dan a obținut câștiguri care depășesc 1.4 milioane de dolari.

În lista cu cei mai buni jucători de poker din România îi putem include și pe Mihai Niste, Marius-Alexandru Gicovanu, Dany Parlafes și Toni Județ, aceștia obținând din turneele de poker sume ce se învârt în jurul a 1 milion de dolari. De altfel, este interesant să știi faptul că există peste 100 de jucători poker România care au reușit să adune în cariera lor peste 100.000 de dolari.

Probabil ai auzit și de cunoscutul Daniel Negreanu și te întrebi de ce nu se află pe lista noastră. Ei bine, deși Daniel are origine română, el este un jucător de poker cu cetățenie canadiană. Totuși, trebuie notat faptul că se află în top 3 jucători de poker cu cele mai mari câștiguri din istorie. Daniel Negreanu a obținut incredibila sumă de aproximativ 40 milioane de dolari.

Ești curios să afli mai multe despre istoria jocului de poker sau care sunt cele mai mari câștiguri la poker? Află mai multe din articolele noastre dedicate.

Concluzie

Ai aflat, așadar, care sunt cei mai buni jucători de poker din România, dar și ce sume fabuloase au câștigat. Există oricând posibilitatea ca în timp fiecare jucător de cazino să obțină sume frumoase practicând cel mai popular joc de cărți din cazinouri. Totuși, pentru asta ai nevoie de mult exercițiu, iar noi îți recomandăm să te antrenezi jucând poker online, la cazinourile licențiate din România.