...
15

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Banana Jones Demo 2024

Descoperă aventura plină de suspans în jungla cu Banana Jones demo, unde colectezi banane aurii și eviți capcanele pentru a câștiga premii fabuloase în acest joc captivant de noroc online de la RTG.

Rating

Rate this jocuri

Producător

RTG

Cod Bonus: ROTIRIGRATIS

200 Rotiri Gratuite

  • la Roata Rundelor Gratuite
  • la înregistrare și verificare cont
  • la Shining Crown
  • cod bonus ROTIRIGRATIS

Jocuri asemănătoare cu Banana Jones Demo 2024

JOACA ACUM
Păcănele 7 Sins Gratis 2024
7 sins gratis
JOACA ACUM
Lost Relics
lost relics gratis
JOACA ACUM
Mustang Gold Demo 2024
mustang gold demo
JOACA ACUM
Builder Beaver Demo 2024
builder beaver demo
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireBanana Jones
RTP95%
ProducătorRTG
TipSloturi cu speciale
Structură7X7

Banana Jones demo 2024 este un joc așa cum nu mai există altul. Nu are role și linii de plată ca orice alt joc de păcănele. Dar ce are Banana Jones gratis online 2024? Despre caracteristicile lui vom discuta în articolul de față. 

Banana Jones online este ca un joc de tipul „Nu te supăra, frate!”. Structura sa este de 7X7. Jocul Banana Jones păcănele 2024 are 7 rânduri, iar fiecare rând are câte 7 poziții.

Citește ghidul nostru și joacă Banana Jones gratis 2024 pe JocuriCazinouri ca să te familiarizezi cu aparatul ieșit din comun!

Cum se joacă Banana Jones demo 2024?

La Banana Jones demo 2024, dai cu zarurile, iar maimuța se va deplasa tot atâtea poziții cât apare în numărul dat de aceste zaruri. Banana Jones slot are nuferi cu diverse premii, dar și mici insulițe. Pe unii nuferi de la slot Banana Jones joc se află șerpi pe care mai bine nu îi deranjezi. 

Jocul Banana Jones păcănele 2024 acționează numai dacă maimuța se oprește pe o poziție cu premiu/pedeapsă. Așadar, poți sări peste acestea. Hai să-ți arătăm mai departe pașii de joc Banana Jones demo:

Simboluri slot Banana Jones online 2024

În loc de simbolurile tradiționale pe care le știi la sloturi, Banana Jones demo 2024 are cristale pe nuferi. Tot pe nuferi, găsești liane și șerpi. Așa cum am spus mai sus, lianele sunt o scurtătură către o zonă mai apropiată de intrarea în templu. Maimuța se cațără și trece pe un rând superior. 

Dacă la Banana Jones slot 2024 maimuța ajunge pe un nufăr cu capul unui șarpe, va aluneca pe acel șarpe până la o poziție mai îndepărtată de templu. Totuși, la baza șarpelui se află un cristal mov, deci tot te alegi cu ceva.

Alte poziții la Banana Jones gratis online 2024 sunt insulele cu iarbă și cele cu zar. Insulele cu iarbă deschid roata norocului. Insulele cu zar acordă o rundă suplimentară la joc. Vezi ce simplu e de fapt să te joci la Banana Jones păcănele 2024? Sunt doar câteva tipuri de poziții, dar care pot acorda funcții speciale la Banana Jones online 2024.

Funcții speciale slot Banana Jones demo 2024

Banana Jones demo 2024 are câteva funcții speciale care îți aduc premii frumoase. Este și foarte simplu să ajungi la ele.

Cât plătește un simbol la Banana Jones slot 2024?

Banana Jones demo 2024 are 3 simboluri care plătesc în jocul de bază: cristalul, liana și șarpele. Iată mai jos detalii despre plățile maxime ale acestora la slot Banana Jones gratis online 2024:

Coeficientul RTP la Banana Jones online 2024 este de 95%, deci are o rată de plată bună pentru păcănele. Câștigul maxim într-o rundă de joc Banana Jones demo 2024 este de 2.565x miza.

Jocul pe mobil la Banana Jones demo 2024

Jocul de păcănele Banana Jones demo 2024 se bucură de o optimizare excelentă pentru mobil. Furnizorul RealTime Gaming are multă experiență în industria acestor jocuri, deci știe să-și facă aparatele cât mai ușor accesibile. 

Interfața de mobil Banana Jones joc 2024 are multe similarități cu cea de computer. Singura diferență la mobil este bara de jos, unde, din economie de spațiu, unele butoane sunt puse într-un meniu. 

De asemenea, trebuie să mai știi și că jocul de păcănele Banana Jones demo 2024 se joacă și în modul portret, și în modul peisaj. În peisaj, butoanele din bara de jos de la joc Banana Jones gratis online 2024 se deplasează în stânga ecranului.

Avantaje și dezavantaje Banana Jones joc 2024

Slot Banana Jones demo 2024 are mai multe avantaje, dar și câteva dezavantaje. Hai să le prezentăm mai jos:

Avantaje Banana Jones gratis 2024:

Dezavantaje păcănele Banana Jones demo 2024:

Concluzie

Banana Jones demo 2024 este un joc de care e greu să te plictisești. Oferă o experiență unică, cu două speciale simple și interesante. Mută maimuța pe nuferi și pe insulițe și stai departe de șerpi. Joacă Banana Jones gratis 2024 pe JocuriCazinouri pentru distracție și cine știe, poate într-o bună zi, va fi disponibil și pe bani reali. 

Ca să afli când apare Banana Jones online 2024, verifică periodic site-ul nostru unde îți oferim cele mai noi vești despre jocurile de noroc!

Autor

Ioana Stanciu

Editor JocuriCazinouri.com