Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Berryburst

Îți plac sloturile colorate? Atunci e musai să încerci Berryburst!

Rating:
4/5 - (4 votes)
Producator: Netent

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Berryburst

Berryburst gratis este modul ideal să îți începi ziua la cafea, înainte de serviciu. E unul din acele sloturi colorate și vii de care ai nevoie ca să te simți bine întreaga zi. Structura este una extrem de favorabilă pentru jucătorul dedicat, îmbinând vârsta de aur a sloturilor cu abordarea moderă în industria igaming.Cinci role, trei rânduri și clusteri de plată, cei care înlocuiesc clasicele linii de plată. Mai mult, premiul maxim pentru slotul cu speciale al celor de la NetEnt, Berryburst gratis, constă în 120.000 de monede.

Vorbim de un joc destul de nou (lansat în 2018) și care oferă un Return to Player rate de 96.56%, ceea ce înseamnă o margine pentru casă de doar 3.44%. Poți să te bucuri de Berryburst, dar și de fratele său mai avansat Berryburst Max în cazinoul tău preferat, Netbet Casino. Mai mult, sentimentul pe care îl degajă acest joc este acela că îți bei cafeaua cu gheață. Alături de Starburst, acest joc este răspunsul pe care NetEnt îl dă sloturilor spectaculoase de la Novomatic.

Cu ce speciale ne ademenește Berryburst gratis

Jocul celor de la NetEnt este dotat cu multe runde speciale, dintre care cele ami importante sunt runda de Wild, runda de Expading și funcția de Re-spin. La capitolul originalitate, acest joc stă foarte bine.Prin funcția Cluster Pays™, acest joc se evidențiază cu mult față de alte jocuri existente în acest moment pe bogata piață de igaming. Printre simbolurile care poziționează Berryburst exact în nucleul sloturilor cu fructe se remarcă mai ales următoarele: fructele de pădure (care și dau numele jocului), cristalele, zmeura, mandarinele, dar și bulele. NetEnt a făcut posibil ca acest joc să fie disponibil atât pentru dispozitivele mobile, cât și pentru cele standard. Berryburst gratis poate fi jucat pe tablete sau telefoane mobile inteligente cu Android sau iOS, dar și pe PC sau laptop (inclusive sub Windows 10). Mult succes la câștiguri!