Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Extra Juicy Demo

Învârte rolele pline de fructe zemoase și apetisante cu păcănele Extra Juicy demo pe JocuriCazinouri.com!

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON
DenumireExtra Juicy
RTP 96,52%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu fructe
Structură3×5
Linii de plată10

Dacă ești un pasionat de sloturi și jocuri de noroc, nu ai cum să nu încerci Extra Juicy joc, disponibil în mod gratuit pe JocuriCazinouri.com. Slot Extra Juicy Demo este un joc clasic, cu fructe și simboluri atractive de pe urma cărora te poți bucura de câștiguri frumoase în momentul în care te decizi să pariezi pe bani reali. 

Află toate detaliile interesante despre joc Extra Juicy gratis online și convinge-te singur cât de interactiv poate fi acest slot marca Pragmatic Play!

Cum se joacă Extra Juicy gratis online 2024

Extra Juicy slot are o structură desfășurată pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe. În rândurile de mai jos îți vom explica tot ce trebuie să știi despre joc Extra Juicy demo pentru a avea o experiență cât mai plăcută și interactivă:

 • În partea dreaptă jos a ecranului de joc vei întâlni butonul de Spin, cu ajutorul căruia pornești jocul. 
 • Chiar sub butonul Spin, ai la dispoziție butonul de AutoPlay pe care îl poți selecta dacă îți dorești ca rolele să se învârtă în mod automat. De asemenea, butonul AutoPlay îți oferă posibilitatea de a alege de câte ori să se învârtă rolele în modul Autoplay și viteza cu care să o facă. 
 • Cu ajutorul butoanelor „+” și „-” poți seta miza pe care dorești să o pariezi la păcănele Extra Juicy demo. 
 • În partea stângă jos ai Informații cu privire la valoarea pariului, plus butonul de informații de unde poți vedea exact cât plătește un simbol la Extra Juicy păcănele, cum se joacă slot Extra Juicy, regulile jocului Extra Juicy demo și multe altele. 
 • De asemenea, tot în partea stângă a ecranului de joc Extra Juicy gratis slot, ai butonul de Setări de unde poți opri/porni sunetul jocului Extra Juicy păcănele sau muzica ambientală. Mai poți selecta opțiunea de învârtire rapidă sau modul de economisire a energiei dispozitivului de pe care joci slot Extra Juicy gratis online. 

Acestea sunt butoanele care îți vor apărea pe ecranul de joc Extra Juicy păcănele și pe care le poți folosi în așa fel încât să te simți confortabil și să te distrezi la maxim. 

Simboluri la slot Extra Juicy 2024

La joc Extra Juicy demo întâlnești o multitudine de simboluri cu fructe care îți vor lăsa gura apă și alte simboluri speciale care deblochează funcții speciale la Extra Juicy joc:

 • Simboluri de fructe precum: cireșe, prune, lămâi, portocale, afine și pepeni.
 • Diamantul: Un simbol întâlnit pe rolele Extra Juicy demo, sub forma unui diamant sclipitor și atractiv care reprezintă de fapt simbolul Scatter. 
 • Simboluri cu clopoței: Un alt simbol marca păcănele Extra Juicy gratis joc înfățișat sub forma unui clopot auriu.  

Funcții speciale Extra Juicy slot 2024

Joc Extra Juicy demo beneficiază de funcții speciale ce te vor încânta pe parcursul jocului Extra Juicy joc. În plus, în momentul în care te vei decide să pariezi bani reali la Extra Juicy joc, aceste funcții specifice slot Extra Juicy te vor ajuta să acumulezi câștiguri fabuloase. Iată ce funcții speciale întâlnești la Extra Juicy păcănele:

 • Multiplicatorul Progresiv de rotiri gratuite se activează atunci când obții minim trei simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5. Vei primi inițial 12 rotiri gratuite, iar în timpul acestor rotiri, un multiplicator progresiv se aplică la fiecare rotire. Multiplicatorul începe de la 1x și crește cu 1x la fiecare rotire gratuită. Acest lucru poate duce la câștiguri mari, mai ales dacă obții câștiguri consecutive în timpul rundelor gratuite.
 • Simbolul Scatter este reprezentat de simbolul cu Diamant în Extra Juicy păcănele. Acesta poate declanșa funcția specială a jocului Extra Juicy demo, Multiplicatorul Progresiv de rotiri gratuite, atunci când obții minim trei simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 ale jocului Extra Juicy joc.
 • Simbolul Wild: În joc Extra Juicy demo, nu există un simbol Wild tradițional. Totuși, în timpul Multiplicatorului Progresiv de rotiri gratuite, simbolul cu pepene galben devine un simbol special care acționează precum simbolul Wild, înlocuind alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare la păcănele Extra Juicy demo.

Cât plătește un simbol la păcănele Extra Juicy 2024?

Pe lângă funcțiile speciale specifice păcănele Extra Juicy gratis online, îți vom oferi toate detaliile despre cât plătește un simbol la slot Extra Juicy pentru a te putea convinge de cât de distractiv este acest joc Extra Juicy, marca Pragmatic Play:

 • Simbolul cu clopoțel poate plăti până la 10 RON.
 • Simbolul cu pepene îți oferă până la 5 RON.
 • Simbolul cu afine îți poate plăti până la 2.50 RON.
 • Simbolul cu prune îți aduce până la 1.50 RON.
 • Simbolul cu portocale îți oferă până la 1 RON. 
 • Simbolul cu lămâi îți plătește până la 0, 50 RON.
 • Simbolul cu cireșe îți aduce până la 0, 20 RON. 

Joc Extra Juicy pe mobil 2024

Pragmatic Play oferă păcănele care mai de care mai interactive și bine gândite. Tocmai de aceea, păcănele Extra Juicy gratis online poate fi jucat de pe orice tip de ecran, mare sau mic conform tipului tău de dispozitiv: smartphone, laptop, tabletă, etc. Indiferent de locația ta, poți accesa și încerca Extra Juicy demo simplu și rapid și mai ales, poți juca cu bani reali pe site-ul unui cazino românesc preferat. Nu mai sta pe gânduri și profită de slot Extra Juicy de pe telefonul tău mobil!

Avantaje și dezavantaje Extra Juicy păcănele 2024

Ca oricare slot de pe piață, la Extra Juicy demo întâlnim anumite avantaje și dezavantaje pe care le poți resimți sau nu, în funcție de ce tip de jucător esți. Iată câteva avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le ai în vedere înainte de a juca pe bani reali la Extra Juicy păcănele:

 • Rata de plată pentru păcănele Extra Juicy este de 96,52%. 
 • Designul atractiv și modern este un alt avantaj la joc Extra Juicy gratis online. 
 • Prezența funcțiilor speciale, precum: multiplicatorul de rotiri gratuite, Scatter, Wild sunt puncte forte în ceea ce privește Extra Juicy păcănele. 
 • Pe cât de atractiv este joc Extra Juicy demo, pe atât este de simplu de jucat. Astfel că, indiferent de cât de multe știi despre păcănelele online, ai multe șanse  de a acumula câștiguri cu ajutorul slot Extra Juicy demo. 

În ceea ce privește dezavantajele la Extra Juicy slot, un punct slab ar fi volatilitatea ridicată pentru jucătorii care se așteaptă la câștiguri mari și constante. Deși păcănele Extra Juicy beneficiază de 3 funcții speciale, pentru alți jucători poate reprezenta un dezavantaj. 

Concluzie

Învârte și tu rolele la Extra Juicy demo pe JocuriCazinouri.com și distrează-te pe cinste alături de tema interesantă și de funcțiile speciale populare. Fie că joci de pe mobil sau de pe desktop, Extra Juicy gratis online de la Pragmatic Play te va încânta și, cine știe, poate te va convinge să joci pe bani reali pentru a te bucura de posibile câștiguri.