Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

European Blackjack

Oferit în România de Unibet Online, jocul Blackjack European este una dintre cele mai simple și mai incitante versiuni ale acestui sistem dintre cele puse la dispoziție pe cazinourile online.

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: MGT
Categoria Jocului:

Jocuri asemanatoare cu European Blackjack

Ca realizare grafică, jocul European Blackjack gratis de la MGT este unul cât se poate de obișnuit, cu masa de culoare verde și margini și accesorii aurii. Din acest punct de vedere, aspectul poate părea unul destul de vintage, opinie întărită și de modul mai mult decât lent în care sunt împărțite cărțile de joc. De asemenea, spre deosebire de alte versiuni, European Blackjack gratis nu îți afișează jetoanele de joc pe masă, acestea având însă locașuri speciale, tot în nuanțe aurii, încastrate în marginea mesei de joc. De asemenea, masa este concepută pentru participarea a maximum trei jucători, chiar dacă la versiunea online de obicei există un singur utilizator în fața calculatorului. Scopul jocului European Blackjack gratis oferit de Unibet Online este, la fel ca la orice alt joc de Blackjack, de a acumula 21 de puncte, prin intermediul cărților împărțite de dealerul virtual. Acesta va avea la dispoziție un pachet de cărți cu toate 52 de simboluri, de la 2 la As, pe care le va împărți în funcție de opțiunea jucătorului.

European Blackjack gratis și avantajele jocului

În ceea ce privește regulile, acestea sunt mai mult decât simple, iar acestea sunt asemănătoare, dacă nu identice chiar cu ale altor versiuni de Blackjack. Astfel, în partea de jos a mesei, vei avea butoanele pentru împărțirea cărților, cu opțiuni pentru a merge mai departe sau a te opri, în funcție de punctele acumulate până la acel moment. De asemenea, în partea de sus, în fața ta, se va afla dealerul virtual, care va împărți cărțile din partea stângă, în mod succesiv, atât pentru sine, cât și pentru jucătorii de la masă. În ceea ce privește mizele, putem spune că jocul European Blackjack gratis celor de la Unibet Online este unul care te îndeamnă la joc ponderat, în sensul în care valoarea maximă pe care o poți paria pe un jeton este de 100, spre deosebire de 500 sau 1000, cum mai întâlnim la alte versiuni.