Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

European Blackjack

Oferit în România de Unibet Online, jocul Blackjack European este una dintre cele mai simple și mai incitante versiuni ale acestui sistem dintre cele puse la dispoziție pe cazinourile online.

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: MGT
Categoria Jocului: Blackjack

Bonus 1000 RON + 222 de Rotiri Gratuite

Până la 1000 RON bani de joc
222 de rotiri gratuite la EGT
Depunere minimă 25 RON

Jocul Blackjack European online 2022 este, asemenea jocului de ruletă, un joc extrem de apreciat de pasionații de pretutindeni. Originea unui joc Blackjack European este necunoscută, dar se spune că acesta a apărut pentru prima dată în același timp cu ruleta, adică aproximativ prin secolul 18. Jocul de bază nu a suferit prea multe schimbări față de jocul din zilele noastre Blackjack European online gratis.

Îți recomandăm și jocurile American Poker 2, Lucky Lady Charm Deluxe, Gonzo`s Quest și Shining Crown!

Cum se joacă Blackjack European 2022

Scopul jocului Blackjack European gratis 2022 oferit de Unibet Online este, la fel ca la orice alt joc de Blackjack, de a acumula 21 de puncte, prin intermediul cărților împărțite de dealerul virtual. Acesta va avea la dispoziție un pachet de cărți cu toate 52 de simboluri, de la 2 la As, pe care le va împărți în funcție de opțiunea persoanei care joacă Blackjack European 2022.

Blackjack European online 2022 se joacă împotriva dealer-ului pe care trebuie să îl învingi. Pentru a câștiga un joc Blackjack European 2022, ai trei posibilități. Una constă în acumularea a 21 de puncte, adică blackjack, a doua constă în obținerea unui punctaj mai mare decât cele ale cărților dealer-ului tău. A treia metodă de câștig când o persoană joacă Blackjack European este când dealer-ul tău trece peste 21 în ceea ce privește valoarea cărților. 

Blackjack European 2022 joc începe când se împart cărțile și după ce hotărăști suma pe care vrei să o joci la fiecare mână. Vei primi două cărți cu fața în sus, iar dealer-ul va primi una cu fața în sus pe care o vei putea vedea și tu. Vei decide dacă ai destule cărți să îți învingi dealer-ul sau ai nevoie de mai multe.

Poți cere oricâte vrei, atât timp cât nu depășești valoarea de 21. Poți opri un joc Blackjack European când simți că vei câștiga. Regulile se aplică pentru fiecare joc Blackjack European 2022, iar acesta oferă posibilitatea de a juca trei mâini în același timp.

Joacă online gratuit la JocuriCazinouri și Dice and Roll, Blackjack, Extra Stars și Fairytale Roulette!

Valoarea cărților la Blackjack European gratis 2022

Este destul de simplu să reții valoarea cărților la Blackjack European gratuit 2022. Asul poate avea valoarea 1 sau 11, în funcție de mâna ta. De la 2 la 10, valoarea cărților jocului Blackjack European online gratis este egală cu valoarea de pe ele. Toate cărțile de la valet până la popă valorează câte 10 puncte.

Încearcă-ți norocul și joacă Blackjack European 2022!

Te invităm să descoperi și Burning Hot, Book of Ra, Roulette European și Sweet Bonanza online gratuit la JocuriCazinouri!

Reguli la Blackjack European gratis 2022

Când joci Blackjack European gratis 2022 vei folosi de cele mai multe ori două opțiuni: Hit (mai ceri o carte) și Stand (te oprești). Evident, când o persoană joacă Blackjack European, va lua această decizie bazată pe mâna pe care o are și pe cartea pe care o vede la dealer. Este imposibil să treci peste 21 cu o singură carte.

În cazul în care ai un total de 11 sau mai mic la Blackjack European online gratis 2022, vei cere încă o carte. Îți recomandăm să mai ceri o carte și când totalul este mai mic de 16. În caz contrar, este dificil să învingi dealer-ul. Dacă ești nesigur când joci Blackjack European online 2022, poți urma câteva sfaturi:

  • Dacă dealer-ul la Blackjack European joc 2022 arată o carte de 10 sau un As, vei fi nevoit să riști și să ceri cărți până depășești 17;
  • Trebuie să știi că această mână la Blackjack European joc 2022 este de cele mai multe ori pierzătoare și ai nevoie de mult noroc;
  • Dacă dealer-ul la Blackjack European joc 2022 arată un 7, 8 sau 9, va fi nevoie să ceri cărți până ajungi la cel puțin 17;
  • Dacă dealer-ul la Blackjack European joc 2022 arată o carte între 3 și 6, te poți opri la un total mai mic, întrucât șansele ca el să depășească 21 vor fi mari;
  • Dacă dealer-ul la Blackjack European gratuit 2022 arată un 2, vei cere cărți până vei ajunge la cel puțin 14. 

Poți să te distrezi de minune și la Golden Monkey, Great Adventure, 20 Super Hot și Joker Poker!

Jocul pe mobil Blackjack European gratis 2022

Ca realizare grafică, jocul Blackjack European gratis 2022 de la MGT este un joc de blackjack cât se poate de obișnuit, cu masa de culoare verde și margini și accesorii aurii. Din acest punct de vedere, aspectul Blackjack European gratuit 2022 poate părea unul destul de vintage, opinie întărită și de modul mai mult decât lent în care sunt împărțite cărțile de joc la Blackjack European online 2022.

De asemenea, spre deosebire de alte versiuni, Blackjack European gratis 2022 nu îți afișează jetoanele de joc pe masă, acestea având însă locașuri speciale, tot în nuanțe aurii, încastrate în marginea mesei de joc Blackjack European online gratis 2022.

De asemenea, masa la Blackjack European gratuit este concepută pentru participarea a maximum trei jucători, chiar dacă la versiunea Blackjack European online de obicei există un singur utilizator în fața calculatorului.

Joacă online gratuit și Secrets of Alchemy, Dazzle Me, Blue Heart și Zeus 3!

Avantaje și dezavantaje Blackjack European gratis 2022

În ceea ce privește regulile unui joc Blackjack European 2022, acestea sunt mai mult decât simple, iar acestea sunt asemănătoare, dacă nu identice chiar cu ale altor versiuni de Blackjack. Astfel, în partea de jos a mesei la Blackjack European gratis, vei avea butoanele pentru împărțirea cărților, cu opțiuni pentru a merge mai departe sau a te opri, în funcție de punctele acumulate până la acel moment.

De asemenea, în partea de sus, în fața ta, se va afla dealer-ul virtual al Blackjack European gratis, care va împărți cărțile din partea stângă, în mod succesiv, atât pentru sine, cât și pentru jucătorii de la masa Blackjack European gratuit 2022. În ceea ce privește mizele, putem spune că jocul Blackjack European gratis 2022 celor de la Unibet Online este unul care te îndeamnă la joc ponderat, în sensul în care valoarea maximă pe care o poți paria pe un jeton la Blackjack European gratis este de 100, spre deosebire de 500 sau 1000, cum mai întâlnim la alte versiuni.

Un dezavantaj pe care îl putem menționa la Blackjack European online gratis 2022 este faptul că jocul se bazează mult și pe noroc și există anumite mâini și care sunt de cele mai multe ori necâștigătoare. 

Concluzii Blackjack European gratis

Blackjack European online gratis 2022 este un joc pe care nu trebuie să îl ratezi. Blackjack European gratis 2022 îți va capta atenția cu siguranță și nu te vei plictisi dacă îl vei alege.

Nu mai sta pe gânduri și joacă astăzi Blackjack European gratis 2022!