Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Fairytale Legends

Joacă un slot care ne aduce copilăria înapoi! Fairytale Legends de la NetEnt e excat ce ai nevoie

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: Netent

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Fairytale Legends

Fairytale Legends gratis de la NetEnt e un slot care ne amintește de copilărie și de basme și pe care nu avem voie să nu îl testăm. Jocul a fost lansat în 2018 de compania suedeză și vine cu o structură extrem de atractivă. Return to Player Rate-ul este are o valoare superioară (96.48%, adică o margine pentru casă de mai puțin de 4%.), în timp ce liniile și rânduri păstrează o abordare clasică (5X3). Fairytale Legends: Mirror Mirror îți lansează întrebarea: Oglinjoară, Oglinjoară/ce jackpot câștigăm diseară?

Îmbinarea clasicului cu modernul se petrece la nivelul liniilor de pariere. Extinderea acestora poate ajunge la 243 de linii ceea ce înseamnă nenumărate opțiuni de câștig. Jocul poate fi testat în versiunea de tabletă, mobil sau de desktop/laptop pe bani reali la Netbet Casino. Dar hai să aflăm mai multe despre jocul momentului, Fairytale Legends gratis de la NetEnt. Îl joci întâi pe Jocuri cazinouri, ca să te obișnuiești cu atmosfera unui slot cu speciale, și apoi treci la următorul nivel pe bani reali.

Cum se joacă Fairytale Legends gratis

Simbolurile cele mai prețioase sunt Albă ca Zăpada și Regina, ambele oferind 75 de monede pentru cinci apariții pe rolele jocului. Fii atent și la opțiunea Fairy Surprise care va oferi un premiu aleator prin intermediul unei zâne bune. Există și o atracție principal în Fairytale Legends gratis Mirror Mirror și ea este generată în momentul în care trei cufere aurii vin pe ecran și te umplu de bucurie. Vei fi primul care revendică Mining Bonus (monedele îți vor fi oferite pentru că ai spart cristalele colorate), Free Spins (zece runde gratuite, purtătoare de premii), dar și Coin Win (vine însoțit de un multiplicator x15 pentru pariul pe care l-ai plasat). Premiul cel mare nu e de ici colo în Fairy tale gratis în jocul pe bani: mai mult de 180.000 de monede. Mult success cu slotul săptămânii!