Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lucky lady charm deluxe

Pe JocuriCazinouri.com te distrezi și câștigi cu Lucky Lady Charm Deluxe gratis! Precum știi deja, acest slot îți poate aduce premii frumoase în bani, datorită bonusurilor pe care ți le pune la dispoziție! Nu mai sta pe gânduri și dă un spin la sloturi casino!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Lucky lady charm deluxe

Lucky Lady Charm deluxe gratis este un slot cu speciale de la Novomatic, care, dacă ești superstițios, ar trebui să fie exact ceea ce ai nevoie atunci când vrei un joc bazat nu pe pricepere, ci pe noroc. Nu am mai văzut un slot atât de concentrat pe tema norocului înainte. Din nume chiar îți dai seama că totul se învârte în jurul norocului.

Joacă aici Lucky Lady’s Charm gratis!

Lucky Lady’s Charm este un slot care are cinci role, doar zece linii de plată și are, de asemenea, acel aspect foarte simplu, care îl marchează ca slot pentru Novomatic. Designerii și-au dat fiecare frâu liber imaginației și, ca rezultat, avem simboluri cum ar fi piciorul iepurelui, o pasăre, un trifoi cu patru foi, o monedă de aur și blonda arhicunoscută Lady Luck. Ea este simbolul sălbatic și există, în plus, o minge de cristal plutitoare care acționează ca scatter și care activează caracteristica bonus. Simbolurile cu valoare redusă sunt standardul 9, 10, J, Q, K și A.

Caracteristicile bonus – Lucky Lady Charm deluxe gratis

Lucky Lady Wild – Domnișoara blondă nu va acționa doar ca simbolul sălbatic, ci va dubla, de asemenea, valoarea câștigului dvs., dacă va contribui la acesta. Ea animă jocul într-un mod destul de șiret, iar dacă vei căștiga, vei putea observa o licărire  strălucitoare în ochi.

Rotiri gratuite – Globul de cristal este simbolul scatter și va trebui să aterizați trei sau mai multe dintre aceste globuri roz strălucitoare pentru a declanșa caracteristica. Când se întâmplă acest lucru veți primi cincisprezece rotiri gratuite, iar vestea bună este că fiecare victorie din această rundă va fi triplată!

Verdict Lucky Lady Charm deluxe gratis

O trăsătură remarcabilă a acestui stil de jocuri Novomatic este modul în care simbolurile câștigătoare sunt animate. Lucky Lady Charm deluxe gratis la Maxbet nu este o excepție și fiecare dintre simboluri are propriul film mic. Dacă vă plac sloturile Novomatic, vă va plăcea cu siguranță această versiune – se joacă fără probleme, are un sunet realist și îți poate aduce premii subtanțiele, chiar acum!