Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Fruit Shop

Rating:
3/5 - (2 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu fructe

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Cei care sunt familiari cu sloturile dezvoltate de NetEnt știu că indiferent de jocul ales, au mereu parte de mult divertisment și premii substanțiale. Iar Fruit Shop online nu face excepție de la regulă. Slot pe 5 role și 15 linii de joc, Fruit Shop gratis este deosebit de distractiv și relaxant. Dacă alegi însă să faci o investiție și să ai mize reale la Fruit Shop online, trebuie să știi că acest joc plătește foarte bine, la o cotă RTP de 96,7%. Pe piața românească de online gambling, Fruit Shop gratis poate fi găsit la Maxbet în varianta demo. 

Fruit Shop Maxbet este plin de simboluri simpatice cu fructe, într-o grafică interesantă și jucăușă ce-ți bucură ochiul. Fundalul este cel de magazin de fructe însă atracția principală când vrei să investești în Fruit Shop gratis, se găsește printre fructele apetisante de pe role. Pe lângă funcția de auto-play și aria largă de mize care face acest joc Fruit Shop Maxbet potrivit pentru fiecare tip de jucător, jocul are și câteva caracteristici speciale.

De ce sa joci Fruit Shop gratis

În primul rând, atunci când pariezi la Fruit Shop Maxbet, o să te încânte apariția simbolului Wild, sub forma logo-ului jocului. Acesta înlocuiește majoritatea celorlalte simboluri și are rol de multiplicare a câștigurilor de 2x, pe lângă posibilitatea de a forma combinații câștigătoare. 

Rotirile gratuite reprezintă celălalt detaliu ce o să te țină complet captivat în fața Fruit Shop gratis. În prima etapă, diferite combinații de fructe o să-ți aducă între 1 și 5 rotiri gratuite. Ce e cu adevărat interesant este faptul că pe parcursul rotirilor gratuite, câștigurile tale sunt multiplicate la o rată de 2x. Dacă joci slotul pentru distracție, te așteaptă în mod clar o sesiune super captivantă de gambling online. Însă nu uita de jackpot-ul Fruit Shop gratis, în valoare de 2.000 de monede, care îți este acordat atunci când ai norocul să descoperi 5 simboluri cu cireșe pe o linie activă. Cât despre celelalte detalii aducătoare de noroc, le vei descoperi singur de fiecare dată când dai o șansă Fruit Shop gratis.