Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

French Roulette

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Păcănele OnlineRuletă

Bonus 5000 RON + 500 Rotiri Gratuite

1. 100% până la 1500 RON + 100 Rotiri
2. 50% până la 1000 RON
3. 80% până la 2500 RON + 100 Spins
100 Rotiri pentru verificare
200 Spins pentru finalizarea bonusului

NetEnt introduce pasionații de ruletă în lumea strălucitoare a cazinoului prin jocul French Roulette online, indiferent de unde ar alege să parieze. Testează-ți intuiția fără riscuri la French Roulette gratis sau alege să investești, pentru a atinge câștiguri impresionante. Până la urmă, cele mai palpitante trăiri ale lui James Bond se întâmplă la masa de ruletă. Drept urmare, atunci când îți lipsește atmosfera autentică de casino, alege French Roulette, superb joc de ruletă pus la dispoziție de cazinoul online Admiral

Jocul te întâmpină cu o structură clasică dar vibrantă de ruletă, care te acomodează cu tematica franțuzească, toate tipurile de pariuri fiind scrise în franceză. Grafica este de calitate înaltă, la fel și coloana sonoră care te acompaniază. Jocul în sine este unul foarte simplu, mai ales pentru cei care sunt familiari cu ruleta, așa că French Roulette gratis nu o să-ți pună probleme. În același timp, datorită mizelor foarte variate, French Roulette gratis este jocul perfect și pentru începători. Primul pas este de a selecta miza dorită pentru runda de joc. În ceea ce privește tipul de pariu disponibil, află că sunt multiple opțiuni de pariere la French Roulette Admiral. Poți merge pe pariul par/impar, roșu sau negru sau pe mai multe numere ori grupuri de numere.

Ritmul de plată la French Roulette gratis sau pe bani, este similar cu celelalte tipuri de ruletă, plecând de la un pariu interior ce ajunge la o cotă 35:1. O funcție importantă pe care o deține French Roulette gratis este aceea de a-ți arăta statisticile pe numerele câștigătoare în trecut. Cum este de așteptat, norocul poartă o însemnătate foarte mare când joci French Roulette online, dar merită să-ți faci o idee despre cele mai des alese numere. Nu uita să te încrezi în intuiția ta și să te distrezi la French Roulette gratis sau să investești pentru câștiguri impresionante.