...
18

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Giant’s Gold

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

  • la înregistrare și verificare cont
  • 200 rotiri la Gates of Olympus
  • 40 RON la Wisdom of Athena
  • cod bonus SPECIALA200

Giant’s Gold gratis este un slot WMS Gaming cu 100 de linii de câștig. Bazat pe povestea lui Jack și a Vrejului de Fasole, sălbaticile trasformă rotirile simple în câștiguri colosale.  Funcția Free Spin vă oferă până la 100 de rotiri gratuite cu premii mari, iar setul Colosal Reel, care plătește dublu.

Rating

4.7/5

Producător

WMS Gaming

Jocuri asemănătoare cu Giant’s Gold

JOACA ACUM

Lord of the Ocean Gratis 2024

lord of the ocean gratis
JOACA ACUM

Black Diamond

Black-Diamond.jpg
JOACA ACUM

Family Guy Demo 2024

family guy demo
JOACA ACUM

Roulette advanced

Roulette Advanced gratis
Vezi toate jocurile
5/5

Giant’s Gold gratis este un slot video WMS Gaming bazat pe basmul bazat pe povestea lui Jack și a Vrejului de Fasole. Jocul slot are și varianta Colossal Reels, ceea ce înseamnă că aveți un set de 5 x 4 tambururi și seturi 5 × 12 Colossal reels, adică există 100 de linii de câștig în total.

Giant’s Gold gratis

Simbolul sălbatic din acest slot cu speciale este păstaia de fasole, iar cu simbolul caracteristică este oul de aur. Când patru seturi sălbatice apar în setul principal pe tambur, acesta va fi transferat la tamburul corespunzător, din setul Tambur Colosal și va face ca tamburul să devină sălbatic. Victoriile mai mari vor veni cu 2 sau mai multe role sălbatice în ambele seturi de role. În ceea ce privește simbolul ouălor de aur, acestea apar numai pe rolele 1, 3 și 5 ale setului principal de bobine. Pentru a declanșa caracteristica Free Spin, aveți nevoie de 3 sau mai multe simboluri de ouă de aur pe 3 sau mai multe role în ambele seturi de role. 3 simboluri cu ouă de aur vă oferă 5 rotiri gratuite cu fiecare simbol suplimentar, oferindu-vă o rotire suplimentară gratuită. Dacă primiți 40 sau mai multe Ouă de Aur, veți primi 100 rotiri gratuite.

Lucrul bun în legătură cu caracteristica este că linia plătește pe setul Coloană Reel plătește dublu – adică un multiplicator 2x. În timpul jocului, priviți pentru ouăle de aur pe cele 3 role (1, 3 și 5 din ambele seturi de tambururi), deoarece acest lucru vă va oferi rotiri suplimentare gratuite. Am reușit 62 până acum, cu o primă victorie de 232 de ori miza mea.

Giant’s Gold gratis la NetBet este un slot bun și prefer să-l strig pe KISS Shout It Out pentru a fi sincer. Din punct de vedere al varianței, aș clasifica-o la fel de mică și medie cu câștiguri decente care apar în caracteristica Free Spin. Cu toate acestea, declanșarea acestei caracteristici nu este la fel de des cum aș fi sperat. Dacă căutați o victorie uriașă, vă recomand Black Knight II – în ciuda oportunității de a câștiga mare fiind destul de mult mai mică.

Autor

Ioana Stanciu

Content Manager