Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Cleocatra Demo Online 2024

Ai testat până acum slotul Cleocatra de la producătorul Pragmatic Play? Dacă nu, acum este momentul! Pe site-ul JocuriCazinouri.com poți testa joc Cleaocatra demo online, fără niciun fel de impediment! Joacă la păcănele Cleocatra gratis online beneficiind de toate avantejele, exact ca la un casino real!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis

Prima depunere se dublează
Cerințe de rulaj 40x
300 rotiri gratuite

Jocuri asemanatoare cu Cleocatra Demo Online 2024

DenumireCleocatra
RTP96.20%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură4 linii, 5 coloane
Linii de plată40

Dacă îți dorești să încerci un joc care îmbină pisicile și civilizația Egiptului antic, alege Cleocatra demo 2024! Slotul semnat de Pragmatic Play îți oferă o experiență unică în lumea gamblingului online și îți oferă șanse de câștig consistent. În articolul de azi, îți arătăm toate informațiile pe care trebuie să le cunoști despre Cleocatra gratis online 2024! Discutăm despre plăți, simboluri, funcții speciale și butoanele de joc Cleocatra 2024 chiar în cele ce urmează.

Joacă gratuit online pe JocuriCazinouri și sloturile Chicken Drop, The Dog House Megaways, Fruit Party 2 și Wild Booster!

Cum joci Cleocatra păcănele 2024?

Nu este ceva complicat să folosești Cleocatra slot 2024. Trebuie doar să setezi pariul dorit și să pornești runda cu ajutorul butoanelor aflate în partea de jos a ecranului. Mai jos, îți prezentăm cum joci la păcănele Cleocatra demo 2024 în versiunea de calculator:

 • Apeși pe butoanele – și + pentru setarea mizei la Cleocatra demo 2024. Vei observa că poți să setezi nivelul pariului de la 1 la 10, valoarea fiselor și pariul total.
 • Pornești o rundă cu ajutorul butonului de spin ilustrat prin două săgeți în cerc. Poți să folosești și tastele ENTER sau SPACE. Dacă apeși de mai multe ori pe aceste butoane, slot Cleocatra 2024 îți dă posibilitatea să activezi modul rapid. Astfel, rolele Cleocatra joc se vor roti mult mai rapid.
 • La Cleocatra demo, poți să joci și automat dacă apeși butonul ”autoplay” de sub butonul de redare rundă. Selectează numărul de runde automate dorit și pornește seria.
 • La butonul „i” afli informații despre Cleocatra slot 2024, cum ar fi detalii despre plăți și funcții speciale.
 • Butonul cu trei linii paralele deschide o secțiune de setări generale de joc Cleocatra, precum activarea muzicii ambientale sau rotire rapidă. Aici poți să-ți setezi experiența pe care o dorești.
 • Apasă pe credit sau bet să schimbi afișarea din bani în fise sau invers.

Acum că ai aflat cât de simplu este să te joci păcănele Cleocatra gratis online 2024, este timpul să vezi ce simboluri are jocul.

Echipa noastră recomandă și sloturile Treasure Wild, Buffalo King Megaways, Book of The Fallen și Hot Safari, pentru o experiență de joc impecabilă!

Simboluri Cleocatra demo online 2024

Cleocatra demo 2024 are simboluri tematice, care ilustrează pisici în diferite roluri. Poți vedea motanul faraon, o pisică sphynx, o pisică prințesă și bineînțeles, pisica ce o înfățișează pe Cleopatra. Așa cum poate ai observat deja, numele de Cleocatra păcănele este un joc de cuvinte care îmbină „Cleopatra” și „cat” („pisică” în limba engleză).

Totodată, la Cleocatra demo 2024 poți vedea simbolul Ankh, dar și simbolul regal, adică un toiag și un bici. Gama de simboluri de la slot Cleocatra este completată de numerele cărților de joc A, K, Q, J și 10. Piramida este și ea prezentă la păcănele Cleocatra demo, iar acesta este un simbol special Wild. Simbolul Scatter este ilustrat printr-o labă de pisică.

Cleocatra slot 2024 – caracteristici speciale

Cleocatra demo 2024 are câteva funcții speciale pe care le întâlnești de obicei la jocurile de la Pragmatic Play. 

 • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol pe rolele Clocatra păcănele 2024, mai puțin Scatter. Apare pe rolele 2, 3, 4 și 5. Fiecare simbol Wild are un multiplicator 2x sau 3x. Acesta se aplică tuturor combinațiilor câștigătoare care conține simbolul Wild. 
 • Simbolul Scatter: apare pe toate rolele Cleocatra demo 2024, iar minim 3 Scatter declanșează secvența bonus cu rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: poți să primești 8, 12 sau 16 runde, în funcție de numărul de Scatter care declanșează funcția specială de la joc Cleocatra 2024. În timpul secvenței, toate simbolurile Wild care aterizează pe role rămân fixe pe toată durata funcției bonus. Și acestea au un multiplicator aleatoriu de 2x și 3x.
 • Reînvârtire: dacă prima rolă e ocupată complet de simboluri pisică, atunci se declanșează o reînvârtire. Toate simbolurile pisică de același tip și simbolurile Wild rămân fixe pe role. Au loc reînvârtiri până când o combinație va fi câștigătoare.
 • Cumpără joc bonus: la prețul de 100 x pariul, poți cumpăra secvența de runde gratuite la păcănele Cleocatra 2024. Practic, cumperi o rotire în care îți sunt garantate minim 3 simboluri Scatter. Totuși, runda poate aduce chiar și maximul de 5 simboluri.

Beneficiezi de funcții speciale inedite și la Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy, 5 Lions Megaways și The Hand of Midas online, pe care le poți juca gratuit online pe JocuruCazinouri.com!

Păcănele Cleocatra 2024 – cât plătesc simbolurile?

Cleocatra demo 2024 aduce plăți bune și datorită celor 40 de linii de plată fixe. Structura jocului de 5 role și 4 rânduri ajută la șansele tale de plată. Sunt mai multe simboluri decât la un joc clasic cu grila de 5X3. Coeficientul RTP este și el unul excelent, de 96,2%. Totuși, volatilitatea joc Cleocatra păcănele 2024 este ridicată. Simbolurile Cleocatra joc aduc plăți de la prima rolă din stânga, la minim 3 simboluri adiacente de același fel. Plățile sunt următoarele:

 • 5x Pisica Cleopatra = 20x miza;
 • 5x Motanul Faraon = 12,5x miza;
 • 5x Pisica Sphynx = 7,5x miza;
 • 5x Pisica Prințesă = 5x miza;
 • 5x Ankh = 3,75x miza;
 • 5x Însemnele Puterii = 2,5x miza;
 • 5x A = 1,5x miza;
 • 5x K = 1,5x miza;
 • 5x Q = 1x miza;
 • 5x J = 1x miza;
 • 5x 10 = 1x miza.

Cleocatra joc 2024 pe mobil

Cleocatra demo 2024 este optimizat pentru smartphone și tabletă. Pragmatic Play își creează sloturile, inclusiv Cleocatra joc 2024, în HTML5. Toate butoanele se adaptează oricăror cerințe, ceea ce face Cleocatra păcănele ideal pentru mobil. Poți porni Cleocatra gratis online 2024 de oriunde și nu consumă nici mult la baterie. De fapt, în secțiunea de setări de la joc Cleocatra, găsești și modul economic. Pentru cea mai tare experiență, joacă păcănele Cleocatra 2024 în landscape.

Avantaje și dezavantaje la joc Cleocatra demo 2024

Celocatra demo 2024 îți aduce o sumedenie de avantaje, precum tema inedită, plățile bune și ușurința de joc. Mai departe, trecem în revistă punctele forte, dar și cele ai slabe de la Cleocatra joc.

Avantaje Cleocatra gratis online 2024:

 • Cleocatra demo 2024 este foarte simplu de jucat de oricine.
 • Plățile la slot Cleocatra sunt peste medie.
 • Cleocatra păcănele are mai multe caracteristici și simboluri speciale care îți maximizează șansele de câștig.
 • Joc Cleocatra 2024 funcționează fără erori și probleme tehnice.

Dezavantaje Cleocatra slot 2024:

 • Volatilitatea la slot Cleocatra demo 2024 este ridicată, deci are momente când nu aduce câștiguri.

Concluzie

Cleocatra demo este un joc palpitant, cu o temă jucăușă, care îmbină pisicile și Egiptul antic într-un mod inedit. Dacă egiptenilor din antichitate le plăceau pisicile, suntem sigur că și ție îți vor plăcea, mai ales după ce vei vedea ce câștiguri îți pot aduce la Cleocatra slot 2024! Joacă și tu slot Cleocatra gratis online 2024 pe JocuriCazinouri și bucură-te de unul dintre cele mai tari aparate Pragmatic!