...
19

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Gorilla Mayhem Demo 2024

Profită de păcănele Gorilla Mayhem demo online pe JocuriCazinouri și intră în inima junglei!

Rating

Rate this jocuri

Producător

Pragmatic Play

Cod Bonus: 8ANI

800 Rotiri Gratuite Bonus

  • 200 rotiri la înregistrare
  • 600 free spins la verificare
  • COD BONUS - 8ANI

Jocuri asemănătoare cu Gorilla Mayhem Demo 2024

JOACA ACUM
Madame Destiny Megaways Demo Online 2024
madame destiny megaways demo
JOACA ACUM
Shaolin Spin
Shaolin-Spin
JOACA ACUM
Game of Thrones Gratis
game-of-thrones
JOACA ACUM
Koi Princess
Koi-Princess.jpg
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireGorilla Mayhem
RTP 96,5%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5×4
Linii de plată1024

Gorilla Mayhem demo este un joc perfect pentru cei care iubesc aventura în natură. Explorează jungla și descoperă minunile faunei. Găsești numeroase specii, de la hipopotami, crocodili, pantere la, desigur, vedeta jocului de păcănele Gorilla Mayhem. Gorila este un animal imprevizibil, dar în jocul de față, vei avea numeroase avantaje datorită naturii sale de nestăpânit. 

Ca să afli totul despre acest aparat, citește ghidul nostru și încearcă și tu joc Gorilla Mayhem gratis online pe JocuriCazinouri!

Distrează-te pe cinste cu Floating Dragon Megaways demo, păcănele Peak Power online sau slot Ultra Hold and Spin gratis online!

Cum joci Gorilla Mayhem slot 2024?

Ca să joci slot Gorilla Mayhem demo, nu trebuie decât să selectezi un pariu și să pornești rolele. Pe interfață, ai toate butoanele de care ai nevoie pentru distracție la Gorilla Mayhem păcănele:

Simboluri la păcănele Gorilla Mayhem demo 2024

Simbolurile jocului Gorilla Mayhem demo sunt dispuse pe o grilă cu 5 role a câte 4 poziții fiecare. Găsești mai multe animale exotice, precum: papagalul, pantera, șarpele, hipopotamul, crocodilul și bineînțeles, gorila. Ca să completeze selecția de simboluri, Pragmatic Play, producătorul jocului, a folosit simbolurile cărților de joc !, K, Q, J și 10.

Caracteristici speciale Gorilla Mayhem joc 2024

Simbolurile speciale la joc Gorilla Mayhem demo îți aduc câștiguri frumoase. Iată mai jos detaliile acestora:

Cât plătește un simbol la joc Gorilla Mayhem păcănele 2024?

Un simbol de joc la Gorilla Mayhem demo plătește în combinații de minim 3, pe 1024 de direcții de la stânga la dreapta. Singura excepție este simbolul Gorilă: acesta plătește și la combinații de 2 de același fel. 

Coeficientul RTP al Gorilla Mayhem demo este de 96,5%, iar liniile aduc următoarele plăți:

Jocul pe mobil la păcănele Gorilla Mayhem gratis online 2024

Gorilla Mayhem demo este optimizat pentru orice: mobil, tabletă, laptop sau desktop. Interfața de joc suferă câteva schimbări tocmai pentru adaptarea butoanelor. De aceea, în loc de butoanele – și + pentru setarea pariului în versiunea de joc Gorilla Mayhem ca la aparate pe calculator, apare butonul cu monede pe mobil. 

În orice caz, la Gorilla Mayhem joc, te bucuri de același nivel ridicat al experienței. Grafica este la fel de detaliată, iar Gorilla Mayhem demo funcționează fără probleme, indiferent de dispozitivul de pe care alegi să-l joci.

Avantaje și dezavantaje Gorilla Mayhem ca la aparate 2024

Dezavantaje Gorilla Mayhem păcănele 2024:

Distrează-te pe cinste cu păcănele Wild Beach Party gratis sau slot Zombie Carnival păcănele!

Concluzie

Gorilla Mayhem demo este un joc excelent pentru fanii temei cu animale. Are numeroase simboluri tematice, dar și o specială care poate oferi lejer peste 40 de runde gratuite. Ai parte și de simboluri Wild cu multiplicator 2x și 3x, dar și un simbol Wild normal. Încearcă și tu Gorilla Mayhem gratis online pe JocuriCazinouri ca să trăiești aventura jocului chiar de la firul ierbii! Datorită plăților excelente, Gorilla Mayhem păcănele este ideal și pentru jocul pe bani reali, la cazinourile online.