...
12

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Lady Godiva Gratis 2024

Distrează-te la maxim cu Lady Godiva ca la aparate, gratis pe JocuriCazinouri.com și dă startul la câștiguri pe cinste!

Rating

5/5

Producător

Pragmatic Play

Cod Bonus: ROTIRIGRATIS

200 Rotiri Gratuite

 • la Roata Rundelor Gratuite
 • la înregistrare și verificare cont
 • la Shining Crown
 • cod bonus ROTIRIGRATIS

Jocuri asemănătoare cu Lady Godiva Gratis 2024

JOACA ACUM
Wild Wild West 2024
Wild-Wild-West.jpg
JOACA ACUM
Bigger Bass Bonanza Demo Online 2024
bigger bass bonanza demo
JOACA ACUM
Wild Beach Party Demo 2024
wild beach party demo
JOACA ACUM
Blue Ribbon Demo 2024
blue ribbon demo online
Vezi toate jocurile
5/5
DenumireLady Godiva
RTP96,54%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură3×5
Linii de plată20

Slot Lady Godiva este un joc de cazino online creat de către producătorul de jocuri Pragmatic Play. Lady Godiva slot este inspirat de legenda istorică a Lady Godiva, o contesă engleză din secolul al XI-lea, care a călărit goală prin oraș pentru a obține o scădere a impozitelor asupra arendașilor, creșterea taxelor fiind impusă de soțul acesteia. 

Dacă te simți atras și inspirat de legenda care stă la baza gamei de păcănele Lady Godiva, poți încerca varianta Lady Godiva gratis sau te poți aventura direct în lumea Angliei Medievale cu Lady Godiva ca la aparate. Indiferent de ce jocuri Lady Godiva aparate vei alege, continuă să citești acest articol pentru a afla mai multe detalii despre Lady Godiva joc!

Profită și de joc Winterberries online, păcănele 40 Lucky King gratis, slot 5 Lions ca la aparate, joc 7 Sins online, jocuri Ancient Egypt ca la aparate sau chiar Beauty and the Beast păcănele.

Cum se joacă Lady Godiva joc 2024

Lady Godiva slot este un joc dezvoltat de furnizorul Pragmatic Play, acesta creând o gamă vastă de jocuri Lady Godiva aparate, introducând în mediul online și varianta Lady Godiva gratis, pentru jucătorii care vor să încerce gama Lady Godiva păcănele.

Pentru a putea să te bucuri de experiența medievală la Lady Godiva slot, este necesar să citești câte ceva despre modul Lady Godiva joc, despre cum poți accesa meniul de informații și ce face fiecare buton principal.

Simboluri slot Lady Godiva gratis 2024

Varietatea de jocuri Lady Godiva aparate are o temă medievală și este inspirată din povestea reală și legendară a contesei Godiva. Simbolurile prezente în cadrul jocului Lady Godiva slot includ:

 1. Lady Godiva este simbolul cel mai valoros din joc Lady Godiva online și poate oferi plăți mari conform numărului de simboluri obținute pe fiecare linie de plată.
 2. Calul este un simbol Scatter Lady Godiva gratis și poate declanșa jocurile bonus dacă jucătorii obțin minim trei astfel de simboluri pe rolele de joc Lady Godiva.
 3. Tânărul: Acest simbol poate oferi plăți mai mici decât Lady Godiva joc, dar poate aduce câștiguri semnificative.
 4. Soțul contesei Godiva: Acesta este un alt simbol important din Lady Godiva joc și poate aduce plăți mari.
 5. Simbolurile de cărți de joc includ simbolurile A, K, Q, J, 10 și 9 și oferă plăți mai mici decât celelalte simboluri la păcănele Lady Godiva.

Funcții speciale Lady Godiva păcănele 2024

Jocul Lady Godiva gratis are mai multe funcții speciale care pot ajuta jucătorii să obțină câștiguri semnificative și frumoase la orice Lady Godiva joc din lotul de jocuri Lady Godiva aparate, oferite de Pragmatic Play. Acestea se îmbină perfect cu numeroasele combinații de simboluri Lady Godiva slot și includ:

 1. Jocuri Bonus Lady Godiva gratis: Acest joc bonus poate fi declanșat atunci când jucătorii obțin minim trei simboluri de tip Scatter pe role slot Lady Godiva. Aceasta poate fi o rundă de rotiri bonus și total gratuite la jocuri Lady Godiva gratis sau un joc Lady Godiva online în care jucătorii trebuie să aleagă anumite obiecte pentru a dezvălui premiile misterioase.
 2. Simbol Wild: Simbolul Wild este reprezentat de Lady Godiva online și poate înlocui alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare pe rolele Lady Godiva slot. În plus, atunci când apare pe o rolă, acesta se va extinde pentru a acoperi întreaga rolă pentru orice joc din gama Lady Godiva păcănele.

Toate aceste funcții de joc speciale se regăsesc și în variante de jocuri Lady Godiva gratis, dar și în cele online, unde poți paria normal la Lady Godiva ca la aparate.

Îți recomandăm și slot Book of Power online, slot Lotus Flower ca la aparate, joc 5 Great Star gratis, jocuri Hot to Burn online sau Shining King păcănele!

Cât plătește fiecare simbol la jocuri Lady Godiva gratis 2024?

Plățile pentru fiecare simbol din jocul de tip slot Lady Godiva sunt influențate de apariția acestora pe o linie de plată activă, selectată înaintea rundelor la Lady Godiva online. Iată o listă a plăților pentru toate simbolurile prezente în joc Lady Godiva:

 1. Lady Godiva – 5 simboluri la fel plătesc 10.000 de monede, iar 2 simboluri de același fel pe rolele de joc Lady Godiva păcănele plătesc 10 de monede.
 2. Simbolul Scatter – 5 simboluri echivalente plătesc 100 de monede, și 2 simboluri identice plătesc 1 de monedă.
 3. Soțul contesei Lady Godiva slot te plătește pentru 5 simboluri de acest fel cu 1.000 de monede, și pentru 2 simboluri identice cu 5 de monede.
 4. Tânărul – 5 simboluri cu tânărul plătesc 500 de monede, și 2 simboluri identice plătesc 2 de monede.
 5. Simbolurile de cărți de joc (A, K, Q, J, 10 și 9) – Plățile pentru aceste simboluri sunt mai mici decât cele pentru celelalte simboluri, iar acestea variază între 5 și 150 monede la 5 simboluri de cărți pe aceeași linie activă la orice joc din portofoliul de jocuri Lady Godiva aparate.

Este de preferat să reții că plățile pentru fiecare simbol sunt valide pentru varianta standard a jocului Lady Godiva slot de la Pragmatic Play. 

Joc Lady Godiva online pe mobil 2024

Jocul Lady Godiva gratis de la Pragmatic Play este potrivit pentru jucătorii care preferă să joace jocuri Lady Godiva aparate pe mobil. Lady Godiva slot este compatibil cu dispozitivele Android și iOS și poate fi jucat atât în modul peisaj, cât și în modul portret, indiferent de tipul de slot Lady Godiva ales, fie Lady Godiva gratis sau cel online obișnuit, vei avea parte de un joc Lady Godiva ca la aparate.

Versiunea mobilă a jocurilor de păcănele Lady Godiva este optimizată pentru a reda o un joc Lady Godiva gratis la fel de bun ca și cea de pe desktop, iar grafica și efectele sonore sunt de asemenea excelente. Jucătorii pot accesa toate funcțiile Lady Godiva păcănele și caracteristicile jocului, inclusiv jocul bonus și rundele gratuite.

Avantaje pentru păcănele Lady Godiva 2024

Te invităm să citești lista de avantaje și dezavantaje a ofertei de jocuri Lady Godiva aparate pentru a decide dacă jocul este potrivit sau nu pentru tine!

 1. Grafica și efectele sonore sunt excelente și adaugă la experiența generală de joc pentru Lady Godiva păcănele.
 2. Jocul Lady Godiva slot are o varietate de caracteristici speciale, inclusiv un joc bonus și runde gratuite, care pot crește câștigurile jucătorilor.
 3. Slot Lady Godiva este disponibil și pe mobil, astfel încât jucătorii pot juca oriunde și oricând doresc.
 4. Tema medievală unică și simbolurile interesante, inclusiv simbolul wild Lady Godiva gratis, pot adăuga un plus de distracție și adrenalină la joc.

Dezavantaje la Lady Godiva păcănele

 1. Jocul Lady Godiva ca la aparate poate părea prea simplu pentru unii jucători care caută jocuri cu caracteristici mai avansate și complexe.
 2. Plățile pentru simbolurile standard slot Lady Godiva pot părea relativ mici în comparație cu alte jocuri de sloturi, dar compensația vine prin caracteristicile speciale.

De asemenea, încearcă și joc Ultimate Hot ca la aparate, slot Flaming Hot Extreme gratis sau chiar Extremely Hot păcănele!

Concluzie

Acestea fiind spuse, te invităm să te aventurezi în lumea medievală alături de Lady Godiva și să încerci varianta Lady Godiva gratis pentru a-ți crea strategia de atac și pentru a acumula cât mai multă experiență!