Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Halloween Fortune

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Playtech
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Halloween Fortune

Fanii fenomenelor paranormale cu siguranță că vor iubi jocul celor de la Palytech, în care premiile surpriză pot urca până la 10.000 de monede, iar distracția și personajele captivante te întâmpină la tot pasul. Oferit în România de Maxbet Oferte Exclusive, jocul Halloween Fortune gratis este conceput pe 5 role și 20 de linii principale de plată, din acest punct de vedere putând fi considerat un joc de dificultate medie, dar care compensează prin frecvența mare a câștigurilor oferite și prin premiile surpriză.

De asemenea, jocul Halloween Fortune gratis de la Playtech oferă dintre cele mai mari premii din această industrie, ceea ce îl face cu atât mai atractiv. Pe de altă parte, meritul jocului constă în calitatea graficii, prin prezența elementelor de grafică 3D capabile să aducă la viață fantomele de Halloween. În plus de asta, avem de-a face cu runde extra distractive, în care putem beneficia de simboluri Wild, scatter sau multiplicatori ai sumelor de pe liniile de plată.

Specialele lui Halloween Fortune gratis

Povestea Halloween Fortune gratis se axează în principal pe vrăjitoarele de Halloween și ale lor baghete magice, una dintre ele având părul roșcat, una brunetă, purtând o rochie de culoarea smaraldului, iar ultima, cu părul blond platinat, purtând o rochie albastră, de culoarea safirului. Alte simboluri care fac acest joc atât de captivant sunt desprinse din lumea fenomenelor paranormale, incluzând aici creaturi și obiecte specifice ocultismului, precum pisica neagră, alături de amulete magice și poțiuni de licoare magică. Dar, poate că simbolul cel mai înfricoșător dintre toate este un schelet ambulant, care poartă în mână un felinar construit dintr-un clasic dovleac scobit de Halloween. 

Din punct de vedere grafic, jocul pare a oferi detalii bidimensionale destul de impresionante, însă, pe măsură ce înaintezi în joc vei descoperi că unele imagini sunt capabile să se miște tridimensional, pe măsură ce rolele se învârt. Mai mult, jocul celor de la Maxbet Oferte Exclusive este completat de o temă muzicală aparte, cu sunete înfricoșătoare auzindu-se pe fundal.

Cât privește premiile surpriză, acestea îți vor fi dezvăluite pe măsură ce vei prinde simbolurile bonus din prima și a doua rolă, care îți vor oferi mai apoi posibilitatea de a le completa cu cel de-al treilea, după rotirea celei de-a cincea role.