Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Riches of ra

Riches of Ra e mai bun decât Book of Ra? E timpul să afli.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Play'n Go

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Riches of ra

Poveștile din Egipt sunt mereu fascinante. Știm că ți-a plăcut foarte mult experiența propusă de Novomatic cu slotul Book of Ra, de aceea ne-am gândit că o întoarcere în Antichitate cu un alt slot nu poate decât să te bucure. Slotul Riches of Ra gratis de la Play ‘n GO este un alt mod simpatic de a te bucura depiramide, faraoni, dar mai ales de câștiguri care îți taie respirația.

Vorbim de o structură a rolelor consacrată, un sistem cu cinci role și trei rânduri, structură pe care o găsim foarte bine implementată și în acest joc. Nici rata de întoarcere a investițiilor jucătorilor nu este un aspect de neglijat. Vorbim de un Return to Player Rate (RTP) de 94%. După ce testezi aplicația pe Jocuri Cazinouri și te convingi că e tipul tău de joc, poți să mergi să joci pe bani la partenerul nostru Netbet. Asta nu înainte de a verifica ofertele pe care ți le-a pregătit acest operator.

Specialele din Riches of Ra gratis

Sunt trei aspecte extrem de importante în acest slot cu speciale. Avem simbolul Wild, simbolul Scatter (cel responsabil cu rotirile gratuite), dar și funcția gamble, preferata jucătorilor români. După cum bine intuiești, rolul simbolului Wild din Riches of Ra gratis este jucat însuși de zeul Ra. Simbolul va apărea doar pe rolele 1 și 5, fiind un simbol extensibil. Zeul Ra poate înlocui orice alt symbol, asta însemnând 15 rotiri gratuite. În același timp, există și un symbol Scatter care apare sub forma unor urme. Și acesta îți aduce niște premii inspirate.

Dar poate că cea mai spectaculoasă opțiune din Riches of Ra gratis o reprezintă funcția gamble, foarte populară și la sloturile Novomatic. După fiecare câștig ce apare pe role, poți merge pe dublu sau nimic. Roșu sau negru? Ce să iasă la sfârșitul rundei? Mergi la risc sau îți securizezi câștigul?