Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Incinerator

Într-un colț îndepărtat al Pământului sau poate pe o altă planetă, unde deșeurile industriale reprezintă o problemă, există un spațiu uriaș de depozitare a deșeurilor, care a devenit acum sursa de inspirație pentru acest slot online de la Yggdrasil Gaming. Se numește Incinerator gratis NetBet, iar tema este una Science-Fiction. Este un slot foarte bun despre care puteți citi toate detaliile mai jos.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Yggdrasil

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Incinerator gratis NetBet este un slot cu cinci role, cu trei rânduri și douăzeci de linii de plată fixe. Rolele sunt futuriste, metalice și stau pe un fundal întunecat. Pe partea stângă se află caseta Wild Pattern, pe care o vom explica detaliat mai jos. 

Există doar șase simboluri în acest joc și reprezintă diverse bucăți de metal diferențiate prin culoare – albastru, roșu, galben, verde, mov și portocaliu. Simbolul wild este o altă bucată de metal cu o lumină strălucitoare în interior și  înlocuiește toate celelalte simboluri, pentru a face combinații câștigătoare.

Caracteristici – Incinerator gratis NetBet:

Aceasta este o caracteristică care apare la un număr mare de sloturi și este întotdeauna o favorită a jucătorilor noștri. Precum știi deja, această caracteristică mai este cunoscută sub numele de Rolling Reels și Exploding Reels. De fiecare dată când aterizați o combinație câștigătoare pe role, veți primi o plată și apoi acele simboluri vor dispărea pentru a fi înlocuite cu mai multe cascade. Noul aranjament poate face apoi mai multe combinații și acest proces continuă până când nu mai există victorii.

Veți vedea că fereastra cu modul sălbatic în stânga rolelor. Poți accesa acest bonus dacă ai 10 cicluri încheiate cu modele redefinite de simboluri sau dacă poți ai trei victorii la rând, în timpul simbolurilor cascadă. Dacă acesta este cazul, atunci acele wilds vor fi plasate activ pe role pentru acea rotire. Acest lucru aduce aproape întotdeauna o victorie decentă la Incinerator gratis NetBet. Obțineți încă trei victorii și veți primi una din cele șase combinații mai outernice! 

Yggdrasil Gaming face niște sloturi foarte convingătoare și acesta este altul pe care îl adăugați la listă; gameplay-ul este foarte rapid (poate un pic prea rapid) și caracteristicile bonus sunt bine concepute și plăcute. RTP este de 96,00%. Nu mai sta pe gânduri și hai pe site-ul NetBet, chiar acum!