Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Spartan King Demo 2024

Profită de un slot Pragmatic Play încărcat de simboluri și istorie, dar și de câștiguri remarcabile! Spartan King este slotul cu speciale pe care trebuie să îl încerci! Cu un coeficient RTP de 96,6% și funcții speciale numeroase, nu ai cum să nu te distrezi!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

Depune 50 RON și primești 100 Free Spins

Cod bonus CAS105
Depunere minimă 50 RON
la Age of the Gods: God of Storms

Jocuri asemanatoare cu Spartan King Demo 2024

DenumireSpartan King
RTP96,6%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură4 linii, 5 coloane
Linii de plată40

Alătură-te războinicilor spartani în jocul Spartan King demo 2024! În cele ce urmează, îți arătăm toate aspectele pe care trebuie să  le cunoști despre slot Spartan King online. Aparatul semnat de Pragmatic Play are structura de 5X4, iar pe rolele sale, găsești simboluri specifice pentru lumea dură a Spartei. Coifurile, săbiile, războinicii și bineînțeles, regele spartan sunt simboluri ale Spartan King slot 2024 te întâmpină într-un joc istoric spectaculos. 

Crezi că te poți ridica la nivelul bătăliei? Joacă Spartan King gratis online 2024 pe JocuriCazinouri.com ca să încerci și tu toate funcțiile jocului, chiar de la firul ierbii! 

Te poți bucura din plin de distracție și cu Mustang Gold gratis, slot Fruit Rainbow demo, păcănele Pirate Gold online, Street Racer slot sau chiar joc 3 Genie Wishes!

Cum se joacă Spartan King online 2024?

La păcănele Spartan King demo 2024, trebuie respecți regulile de bază ale oricărui aparat online. Tot ce trebuie să faci la un videoslot ca acesta este să setezi un pariu și să pornești runda. Sunt mai multe moduri de a pune miza și a da spin la Spartan King joc 2024, așa cum urmează să detaliem mai jos:

 • Cu butoanele – și +, din partea de jos a ecranului de joc Spartan King păcănele 2024, setezi pariul. Dacă ai intrat de pe smartphone, atunci butonul de setare pariu este reprezentat prin monede, dar are aceleași funcții. Stabilești nivelul de pariu, valoarea monedelor și pariul total la Spartan King demo 2024;
 • Ca să pornești o rundă Spartan King joc 2024, apasă butonul mare de spin, care e disponibil și pe calculator și pe mobil. Pentru versiunea de desktop/laptop, poți să joci și cu tastele ENTER și SPACE. Ține apăsat pe butoane sau taste pentru modul de rotire turbo;
 • Dacă vrei să joci automat la Spartan King slot 2024, apasă butonul „Autoplay” (versiunea de calculator) sau butonul mic cu două săgeți circulare (versiunea mobil). Alege numărul de runde automate și pornește seria de jocuri;
 • Alege ca jocul Spartan King păcănele 2024 să-ți afișeze creditul și pariul în bani sau în monede apăsând pe acea zonă. Desigur, în versiunea de joc Spartan King demo 2024, fondul este virtual;
 • Consultă secțiunea de informații Spartan King gratis online 2024 din butonul „i”. Aici poți vedea tabelul de plăți de la spartan King ca la aparate și alte detalii despre reguli și speciale;
 • Butonul cu trei linii paralele deschide fereastra de setări Spartan King joc 2024. Aici poți să optezi pentru joc rapid, modul economic și alte setări de sunet.

Simbolurile Spartan King demo 2024

La joc Spartan King demo 2024, simbolurile sunt de două feluri: cele tematice și cele clasice. Dintre cele tematice, remarcăm războinicul, coiful, sabia, corabia de război, amfora, regele și scutul. Simbolurile clasice ale Spartan King ca la aparate sunt numerele cărților de joc A, K, Q și J.

Spartan King slot 2024 – funcții speciale

La slot Spartan King demo 2024, funcțiile speciale îți aduc premii frumoase și te distrează cu rotiri gratuite, simboluri Wild și multiplicatori de câștig. Vezi mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru specialele la joc Spartan King ca la aparate 2024:

 • Simbolul Wild: este ilustrat prin regele Spartei și substituie alte simboluri pe liniile de plată. Nu apare pe prima rolă și poate aduce plăți de până la 10x miza;
 • Simbolul Wild 2X2: este reprezentat de un scut care ocupă 4 poziții pe grilă 2X2. Și acesta substituie alte simboluri pe liniile de plată ale Spartan King gratis online 2024. Apare atât în jocul de bază, cât și în secvența de runde gratuite;
 • Simbolul Bonus: apare pe toate rolele de joc Spartan King online 2024 și poate aduce plăți de până la 20x miza totală la 5 de un fel, indiferent de pozițiile pe care le ocupă. Altfel, nu trebuie ca simbolurile să se afle pe o linie de plată ca să facă o combinație câștigătoare. La minim 3 simboluri, declanșează secvența de runde bonus;
 • Rotiri gratuite: primești 8, 10 sau 12 rotiri gratuite la 3, 4 și respectiv 5 simboluri Bonus. La secvența specială de la păcănele Spartan King demo 2024, simbolul Wild 2X2 are multiplicatori aleatorii de câștig. Plata totală poate avea multiplicatorii 2x, 3x, 5x, 10x și 25x. La alte 3, 4 și 5 simboluri Bonus într-o rundă Spartan King slot, mai primești 8, 10 și respectiv 12 rotiri gratuite.

Cât plătește un simbol la păcănele Spartan King gratis online 2024?

Slot Spartan King demo 2024 îți aduce plăți pe 40 de linii. Simbolurile Spartan King păcănele 2024 plătesc în mod tradițional, de la rola din stânga spre dreapta, la cel puțin 3 de același fel. Coeficientul RTP este excelent, de 96,6%, iar volatilitatea este mare, deci plătește mai rar, dar generează câștiguri mari. Iată care sunt plățile pentru 5 simboluri de același fel la Spartan King demo 2024:

 • 5x Războinic = 7,5x miza;
 • 5x Corabia de război = 6,25x miza;
 • 5x Coiful = 5x miza;
 • 5x Sabia = 4x miza;
 • 5x Amfora = 2,5x miza;
 • 5x A = 2x miza;
 • 5x K = 2x miza;
 • 5x Q = 2x miza;
 • 5x J = 2x miza.

Mai mult, îți punem la dispoziție și păcănele Book of Vikings online, joc Fire Strike demo, slot Master Joker joc sau Emerald King păcănele!

Joc Spartan King păcănele 2024 pe mobil

Păcănele Spartan King demo 2024 funcționează excelent de pe smartphone. Toate jocurile Pragmatic sunt optimizate pentru mobil, deci butoanele se adaptează lejer dimensiunilor mai mici ale ecranelor. Din setările de joc Spartan King online 2024, poți să activezi și modul economic, ceea ce va salva din bateria telefonului. 

De asemenea, la slot Spartan King demo 2024 ai opțiunea, doar pentru mobil, să muți butonul de spin oriunde îți este mai la îndemână. El apare în dreapta ecranului în modul landscape, dar dacă ești stângaci, îl poți muta în stânga să-ți fie mai comod jocul la Spartan King ca la aparate 2024.

Avantaje și dezavantaje Spartan King joc 2024

Avantajele Spartan King demo 2024

 • Spartan King online are plată peste medie.
 • Speciala Spartan King gratis online aduce câștiguri frumoase și este declanșată ușor.
 • Grafica Spartan King slot este excelentă și jocul este optimizat pentru mobil.

Dezavantaje slot Spartan King ca la aparate 2024

 • Volatilitatea Spartan King joc este ridicată.
 • La păcănele Spartan King demo, nu poți să cumperi speciala.

Nu rata nici Dance Party ca la aparate sau Chilli Hot gratis online, disponibile acum pe JocuriCazinouri.com!

Concluzie

Spartan King demo 2024 este un joc istoric extrem de interesant, unde câștigi cu simboluri Wild gigant și rotiri gratuite. Te așteaptă și multiplicatori de câștig de până la 25x. Mai mult, câștigul poate fi chiar și de aproape 7.500x pariul total! Ce mai aștepți? Retrăiește experiența filmului 300 și joacă Spartan King păcănele pe JocuriCazinouri.com, în versiunea gratuită!