...
18

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Jungle Books

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

  • la înregistrare și verificare cont
  • 200 rotiri la Gates of Olympus
  • 40 RON la Wisdom of Athena
  • cod bonus SPECIALA200

Jungle Books gratis NetBet este un slot cu 5 tambururi de la Yggdrasil Gaming, care poate fi redat pe toate dispozitivele. Cu o temă super cunoscută, jocul are 5 personaje (băiatul, tigrul, pantera, ursul și șarpele) și fiecare dintre aceasta are propriile caracteristici bonus. În acest joc puteți beneficia de wilds, multiplicatori, victorii în ambele sensuri, simboluri stivuite, bobine sincronizate și transformări de simboluri de valoare înaltă.

Rating

4.7/5

Producător

Yggdrasil

Jocuri asemănătoare cu Jungle Books

JOACA ACUM

Treasure Wild Demo Slot 2024

treasure wild demo
JOACA ACUM

Păcănele 7 Sins Gratis 2024

7 sins gratis
JOACA ACUM

Black Diamond

Black-Diamond.jpg
JOACA ACUM

Emerald King Demo 2024

emerald king demo
Vezi toate jocurile
5/5

Jungle Books gratis NetBet este un slot video cu maxim 68 de linii de plată, creat de software-ul Yggdrasil Gaming. Acesta este un slot bazat pe Cartea Junglei, povestea lui R. Kypling.  Totul se petrece într-o pădure tropicală, cu ruine ascunse ale orașului de piatră uitat de mult timp. Jucătorii se pot bucura de joc alături de cele 5 personaje celebre; fiecare dintre ele având propriul tărâm și 2 caracteristici speciale. 

Cum joci Jungle Books gratis NetBet

Înainte de a te alătura lui Mowgli, Bagheerei, lui Shere Khan și altor personaje cunoscute, jucătorii sunt sfătuiți să își stabilească gamele de pariuri. Apăsând pe „- / +” puteți seta pariul pe linie care variază de la câți bani la câțiva lei. Prin alegerea opțiunii „Autoplay” jucătorii vor seta de câte ori doresc ca rotirile să se rotească automat. Apasă pe butonul „Play” pentru a sda start joc, după setarea pariurilor.

Rotirea rolelor în domeniile care aparțin lui Mowgli, Baloo și Shere Khan permit jocul în cadrul a 58 de linii de câștig, în timp ce regiunea lui Kaa și a lui Bagheera oferă un număr uimitor de 68 de linii de câștig. Tărâmul lui Kaa are linii de plată care plătesc de ambele părți, în timp ce taramurile rămase plătesc din stânga. Prin combinarea caracteristicilor gazdă și celor ale oaspeților, jucătorii pot câștiga combinații Triple Feature.

În acest slot cu speciale de la YGGDRASIL, simbolul Wild poate înlocui toate simbolurile obișnuite din joc. Simbolurile salbatice din slotul Jungle Books gratis NetBet vin în trei versiuni. Primul este fructul sălbatic, care acționează ca un wild obișnuit. Cel de-al doilea este Spreading Wilds, caz în care fiecare Wild se extinde creând 1-2 extra-Wilds în poziții aleatoare. Cea de-a treia variantă Wild reprezintă exemplul Wildlife Wild, prin care toate liniile câștigătoare care conțin Wilds obțin un multiplicator x3. Săgeata cu trei vârfuri, din dreapta, indică faptul că un jucător primește un Sticky Respin, la rotirile câștigătoare.

Simbolul fagurelui se adaugă la cele mai înalte bobine și acordă premii. Jucătorii pot alege o recompensă ascunsă pentru fiecare simbol fagure pe care îl primesc.

Modul de joc, pe scurt:

„- /+”: Reglați  mărimea mizei.
Redarea automată: Bobinele se vor roti fără întrerupere pentru un număr de ori selectat.

Intră chiar acum pe Jocuri Gratis și încearcă-ți norocul la Jungle Books gratis NetBet!

Autor

Ioana Stanciu

Content Manager