Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Route of Mexico

Mexicul și deșertul vin la tine acasă cu slotul celor de la EGT – Route of Mexico

Rating:
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 6,350 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 15x
50 RON la verificarea contului

Jocuri asemanatoare cu Route of Mexico

Blackjack

Joker Poker

Great Adventure

Versiunea în discuție are la bază ultima ecranizare sub titlul King Kong, cea din 2005, care l-a avut drept regizor pe Peter Jackson, devenit ulterior cunoscut și pentru celebra ecranizare a trilogiei Lord of the Rings (Stăpânul inelelor). Astfel, dincolo de detaliile incitante desprinse de pe misterioasa Insulă Skull, jocul celor de la Maxbet Romania pare a fi realizat în două dimensiuni – una care te introduce în fascinanta lume a junglei și a habitatului natural al giganticei gorile, și o alta în care vei avea parte de lumina și strălucirea New York-ului, metropola americană care va fi terorizată de monstrul dezlănțuit, King Kong.

Intră în atmosfera filmului fantastic, pe Maxbet Romania

Jocul oferit de Maxbet Romania oferă și o mulțime de premii, iar bonusurile puse la bătaie sunt puțin diferite de alte sisteme. Nu în ultimul rând, în cadrul jocului vei întâlni simboluri cu personaje reale din film, interpretate de actori reali. Astfel, va trebui să aliniezi 3, 4 sau 5 simboluri de la 10 la As, în vreme ce Căpitanul Englehorn îți poate aduce până la 300 de monede gratuite. De asemenea, vei primi 500 de monede în cazul exploratorului Carl Denham (personaj interpretat de Jack Black), în vreme ce figura premiatului cu Oscar Adrien Brody și a partenerei sale din film, interpretată de nu mai puțin celebra Naomi Watts, îți pot aduce 600, respectiv 1000 de monede.

În plus, va trebui să urmărești cu atenție pe ecran simbolul întruchipat de gorila gigantică King Kong, cea de-a opta minune a lumii, cum mai este denumită în joc, putându-ți aduce până la 3000 de monede gratuite, în cazul în care o vei alinia de cinci ori pe liniile de plată. Celebrul King Kong îți va putea multiplica de cinci până la 100 de ori suma câștigată, în cazul în care îl vei prinde sub forma unui simbol Wild, care îți va apărea sub forma unei animații înfricoșătoare, în care vei fi asurzit de urletul misterioasei gorile.  Intră în lumea aventurilor cu Maxbet Romania.