Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Route of Mexico

Mexicul și deșertul vin la tine acasă cu slotul celor de la EGT – Route of Mexico

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Route of Mexico

Ești pasionat de filmele western și te atrage căldura sufocantă a deșertului? Îți plac sloturile clasice atât de mult încât să te lași prins în poveste? Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, avem pentru tine un joc nou de la EGT. Ne referim la aplicația muy caliente Route of Mexico slot gratis. E un joc care vine echipat cu o structură recognoscibilă cu cinci role și trei rânduri și cu 20 de linii de plată, pe care să le exploatezi la maximum. Rata de întoarcere a mizei este și ea una superioară, gravitând în jurul valorii de 95%. Asta înseamnă că doar 5% din total va reveni cazinoului respectiv. Route of Mexico gratis poate fi jucat după aceea pe bani la Maxbet Casino. Verifică toate ofertele lor câștigătoare și vino în clubul sloturilor care fac diferența.

Route of Mexico gratis – la ce ne putem aștepta

Volatilitartea în cazul acestui joc este una medie, iar câștigul maxim pe care îl poate genera este de 20.000 de monede, unul semnificativ pentru un slot lansat în 2017. Grafica și motorul de joc sunt două dintre punctele forte pentru Route of Mexico gratis. Jocul este echipat cu rotiri gratuite, dar și cu mult iubita funcție gamble. Jocul este rapid și eficient, fiind axat pe profitul imediat. Mașina roșie reprezintă simbolul scatter pentru Route of Mexico gratis, apărând cu precădere pe rolele din mijloc. Găsirea a trei mașini roșii în același moment îți va oferi trei runde gratis, moment în care toate simbolurile wild vor fi ordonate.

Vestea cea mai importantă este totuși prezența celor patru jackpoturi progresive. Acestea sunt dispuse în partea de sus a ecranului și așteaptă să fie câștigate din moment în moment. Route of Mexico gratis vine și cu varianta de mobil sau tabletă (Android sau iOS). În materie de volatilitate  pe role, jocul acesta se aseamănă cu Reel King Free Spin Frenzy (de la Novomatic) sau cu Mermaid’s Pearl (de la același celebru furnizor de sloturi). Îți urăm success cu acest joc!