...
11

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Lost Relics

300 rotiri gratuite cu depunere

  • 300 rotiri gratuite
  • depunere minimă 25 RON

Descoperă comorile din slotul Lost Relics! Încearcă jocul pe telefon sau PC și dă startul distracției!

Rating

4.8/5

Producător

Netent

Jocuri asemănătoare cu Lost Relics

JOACA ACUM

Bronco Spirit Demo 2024

bronco spirit demo
JOACA ACUM

Stormforged Demo 2024

stormforged
JOACA ACUM

Big Bass Splash Demo 2024

big bass splash demo
JOACA ACUM

Empty the Bank Demo 2024

empty the bank demo
Vezi toate jocurile
5/5

Lost Relics gratis este un joc de păcănele produs de NetEnt și inspirat din cercetări arheologice, aventură, și vânătoare de comori. Este format din 5 role și 5 linii de plată și folosește sistemul de câștig pe grupuri (clustere) de minim 6 simboluri identice. Pe lângă grafica plăcută și sentimentul de melancolie, acest joc oferă o rată de câștig de 96.3% pentru jucătorii săi.

Cum se joacă Lost Relics?

Dacă ai mai jucat alte jocuri de păcănele, îți va fi extrem de simplu să joci Lost Relics gratis. Dacă nu, poți urma instrucțiunile de mai jos:

  1.     Setează nivelul și valoarea unei fise pentru a ajunge la pariul dorit. Dacă te simți norocos, poți folosi butonul de Miză Maximă.
  2.     Apasă butonul de rotire (cele 2 săgeți care formează un cerc) pentru a începe o rundă.

Poți folosi butonul de joc automat pentru a lăsa calculatorul să învârtă în locul tău de câte ori alegi tu (opțiunile sunt de la 10 la 1000 de rotiri). Bineînțeles, poți apela și la setările complete pentru a opri jocul când câștigul tău depășește o anumită sumă, sau dacă ai pierdut mai mult de o anumită sumă. După cum am menționat și mai devreme, câștigi la slotul cu speciale Lost Relics gratis atunci când ai 6 sau mai multe simboluri identice alăturate. Mai mult de atât, poți să îți multiplici câștigurile folosind funcțiile aleatorii.

Funcții aleatorii în jocul Lost Relics gratis

Dacă ai nimerit o combinație câștigătoare in jocul Lost Relics, poți folosi Coin Win, Extra Wild si Extra Scatter pentru a îți mări câștigurile. Oricare funcție sau combinație ale acestora poate fi folosită de 5 ori într-o rundă câștigătoare.

Ce poți face mai departe în aceeași rundă câștigătoare?

În concluzie, jocul Lost Relics gratis este mediu ca și complexitate și dificultate, cu o rată de câștig de 96.3%, ceea ce îl plasează in medie. Dacă îți plac jocurile de păcănele gratis și mai ești și pasionat de istorie și artefacte, cu siguranță o să te bucuri de Lost Relics gratis!

Autor

Ioana Stanciu

Content Manager