Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lost Relics

Descoperă comorile din slotul Lost Relics! Încearcă jocul pe telefon sau PC și dă startul distracției!

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Netent

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Lost Relics gratis este un joc de păcănele produs de NetEnt și inspirat din cercetări arheologice, aventură, și vânătoare de comori. Este format din 5 role și 5 linii de plată și folosește sistemul de câștig pe grupuri (clustere) de minim 6 simboluri identice. Pe lângă grafica plăcută și sentimentul de melancolie, acest joc oferă o rată de câștig de 96.3% pentru jucătorii săi.

Cum se joacă Lost Relics?

Dacă ai mai jucat alte jocuri de păcănele, îți va fi extrem de simplu să joci Lost Relics gratis. Dacă nu, poți urma instrucțiunile de mai jos:

  1.     Setează nivelul și valoarea unei fise pentru a ajunge la pariul dorit. Dacă te simți norocos, poți folosi butonul de Miză Maximă.
  2.     Apasă butonul de rotire (cele 2 săgeți care formează un cerc) pentru a începe o rundă.

Poți folosi butonul de joc automat pentru a lăsa calculatorul să învârtă în locul tău de câte ori alegi tu (opțiunile sunt de la 10 la 1000 de rotiri). Bineînțeles, poți apela și la setările complete pentru a opri jocul când câștigul tău depășește o anumită sumă, sau dacă ai pierdut mai mult de o anumită sumă. După cum am menționat și mai devreme, câștigi la slotul cu speciale Lost Relics gratis atunci când ai 6 sau mai multe simboluri identice alăturate. Mai mult de atât, poți să îți multiplici câștigurile folosind funcțiile aleatorii.

Funcții aleatorii în jocul Lost Relics gratis

Dacă ai nimerit o combinație câștigătoare in jocul Lost Relics, poți folosi Coin Win, Extra Wild si Extra Scatter pentru a îți mări câștigurile. Oricare funcție sau combinație ale acestora poate fi folosită de 5 ori într-o rundă câștigătoare.

  •       Coin Win: unul din simbolurile dintr-o combinație câștigătoare vine cu o monedă care îți multiplică pariul de la 3 la 30 de ori, sumă care se adaugă la câștigurile inițiale din runda respectivă.
  •       Extra Wild: 3 simboluri suplimentare Wild, în poziții aleatorii în afara grupului de simboluri câștigător sau a altor simboluri care vin cu bonusuri sau multiplicări ale câștigului.
  •       Extra Scatter: unul dintre simbolurile din grupul câștigător îți oferă încă un simbol Scatter fără a modifica simbolul din grupul câștigător.

Ce poți face mai departe în aceeași rundă câștigătoare?

  •       Free spins: 3 simboluri Scatter într-o singură rundă îți dau încă 10 rotiri gratuite.
  •       Hidden Chest: O ladă care apare în timpul rundelor gratuite și care poate fi “deschisă” de un grup câștigător in zona care o acoperă. In aceste lăzi poți găsi rotiri gratuite suplimentare sau combinații de funcții aleatorii precum Coin Win și Sticky Wild.
  •       Sticky Wild din Hidden Chest: un simbol Wild va înlocui un alt simbol necâștigător și va rămâne acolo până la finalul rundei de rotiri in Lost Relics gratis.
  •       Coin Win din Hidden Chest: Similară cu funcția aleatorie Coin Win menționată mai devreme, Coin Win din Hidden Chest multiplică pariul tău initial de la 1 la 30 de ori.

În concluzie, jocul Lost Relics gratis este mediu ca și complexitate și dificultate, cu o rată de câștig de 96.3%, ceea ce îl plasează in medie. Dacă îți plac jocurile de păcănele gratis și mai ești și pasionat de istorie și artefacte, cu siguranță o să te bucuri de Lost Relics gratis!