...
16

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

3 Genie Wishes Demo 2024

Te-ai gândit vreodată cum ar fi ca cineva să îți poată îndeplini dorințele? La slot 3 Genie Wishes online, totul este posibil! Pătrunde într-o lume plină de culoare și șanse unice, cu păcănele 3 Genie Wishes demo de la Pragmatic Play! Aladdin și Duhul Fermecat te așteaptă cu numeroase câștiguri!

Rating

Rate this jocuri

Producător

Pragmatic Play

Rotiri Gratuite

  • 500 rotiri gratuite la bonus de bun venit
  • 100 free spins la validarea contului
  • valabile 30 de zile

Jocuri asemănătoare cu 3 Genie Wishes Demo 2024

JOACA ACUM
Wild West Gold Demo 2024
wild west gold demo
JOACA ACUM
Bloodthirst Demo 2024
bloodthirst demo online
JOACA ACUM
Swipe And Roll
swipe and roll slot
JOACA ACUM
Magic Portals
Magic-Portals.jpg
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
Denumire3 Genie Wishes
RTP96.75%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură4 linii, 5 coloane
Linii de plată50

Spiritul din lampa lui Aladdin îți poate îndeplini 3 dorințe! Alege-le cu multă băgare de seamă în jocul de păcănele 3 Genie Wishes gratis 2024! Citește articolul de astăzi de pe JocuriCazinouri și vezi ce presupune un joc captivant semnat de Pragmatic Play. La noi pe site, poți să joci slot 3 Genie Wishes demo și în acest mod, vezi exact cum se joacă și cât de bine plătește. 

Distrează-te pe cinste și cu Mustang Gold demo, slot Fruit Rainbow gratis, joc Pirate Gold online, slot Spartan King ca la aparare, plus păcănele Street Racer online!

Cum joci 3 Genie Wishes slot 2024?

Ca să te delectezi cu 3 Genie Wishes demo 2024, nu trebuie decât să setezi un pariu și să dai spin. Apoi, cele 5 role se vor roti până când vor arăta simbolurile câștigătoare. Fiecare rolă de la joc 3 Genie Wishes gratis 2024 are câte 4 simboluri, deci toată grila de joc conține 20 de poziții. Mai jos, afli cum pariezi și cum joci la 3 Genie Wishes ca la aparate:

3 Genie Wishes păcănele 2024 – simboluri speciale

La slot 3 Genie Wishes demo 2024, simbolurile ilustrează lumea lui Aladdin și legenda lămpii sale. Cele patru personaje sunt prințesa, vrăjitorul și bineînțeles, Aladdin și spiritul lămpii. Alte simboluri tematice mai sunt lampa, papagalul și maimuța.

3 Genie Wishes slot 2024 are și câteva simboluri clasice, care ilustrează cele mai valoroase numere de cărți de joc: A, K, Q și J

Păcănele 3 Genie Wishes demo 2024 – funcții speciale

3 Genie Wishes demo 2024 are funcții speciale care se mulează pe tema jocului. De asemenea, are și simboluri speciale la fel de reprezentative pentru un joc care se numește 3 Genie Wishes gratis 2024.

Cât plătește un simbol la păcănele 3 Genie Wishes joc 2024?

La joc 3 Genie Wishes demo 2024, simbolurile plătesc de la foarte bine în sus, pe cele 50 de linii de câștig fixe. Plățile excelente sunt arătate și de coeficientul RTP mare, de 96,53%. 3 Genie Wishes slot 2024 plătește numai în modul tradițional, de la prima rolă din stânga spre cele din dreapta la minim 3 simboluri de un fel. Iată care sunt plățile la 5 simboluri 3 Genie Wishes ca la aparate 2024:

Am adăugat recent în portofoliul nostru de jocuri și Book of Vikings demo, slot Fire Strike online, păcănele Master Joker ca la aparate sau Emerald King slot!

Slot 3 Genie Wishes gratis 2024 – jocul pe mobil

La fel ca orice alt joc al Pragmatic Play, și 3 Genie Wishes demo 2024 este optimizat pentru mobil. Te delectezi cu aceeași aventură de top ca cea de pe calculator cu butoanele adaptate dimensiunilor mai mici de ecran al 3 Genie Wishes joc. De asemenea, este foarte simplu să apeși pe butoanele optimizate ale versiunii de smartphone 3 Genie Wishes păcănele.

Avantaje și dezavantaje 3 Genie Wishes ca la aparate 2024

Avantaje 3 Genie Wishes demo 2024:

  • Joc 3 Genie Wishes 2024 are coeficient de plată mare și poți câștiga până la 20.000 x miza.
  • Grafica la slot 3 Genie Wishes 2024 este excelentă și creează o atmosferă care te face să te simți ca în povestea lui Aladdin.
  • La 3 Genie Wishes păcănele 2024, este simplu să declanșezi secvența bonus.

Dezavantaje 3 Genie Wishes gratis online 2024:

  • La secvența specială 3 Genie Wishes demo, există riscul să-ți pice un premiu mic.
  • 3 Genie Wishes slot nu are speciale întâlnite frecvent la jocurile Pragmatic Play, precum multiplicatori de câștig și cumpărare bonus.

Profită și de slot Dance Party online sau de păcănele Chilli Heat demo!

Concluzie

3 Genie Wishes demo 2024 este unul dintre cele mai palpitante jocuri care tratează subiectul lămpii lui Aladdin. Are o plată peste medie și o secvență specială interesantă, mai ales dacă nimerești recipientul cu rotiri gratuite. Delectează-te acum cu 3 Genie Wishes gratis online pe JocuriCazinouri.com și încearcă și alte aparate inedite de la Pragmatic Play!