Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lucky Lady charm

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic

Bonus 100% până la 2000 RON + 225 rotiri gratuite

100% până la 2000 RON
225 Rotiri Gratuite fără rulaj
Depunere minimă 25 RON

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei și dacă suntem sinceri, nu poți da greș cu un talisman norocos. Iar această idee este exact tema centrală din acest slot semnat de Novomatic, Lucky Lady Charm online. Lucky Lady Charm gratis este varianta perfectă pentru pentru zilele în care vrei să te relaxezi în fața unui slot simpatic, acesta bazându-se pe o grafică seducătoare, roz și extrem de feminină. Nu este clar dacă Novomatic a gândit partea vizuală a slotului Lucky Lady Charm gratis pentru a atrage și publicul feminin de jucătoare. Cert este că varianta gratis sau jucată pe mize reale, fac jocul să fie unul dintre cele mai populare sloturi din lume.

În ceea ce privește interfața slotului, aceasta este una standard, pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii câștigătoare. Partea interesantă vine din faptul că tu controlezi câte dintre aceste linii sunt active. Cota RTP de 97,1% alături de simboluri super bine plătitoare te încântă de fiecare dată când vrei să joci Lucky Lady Charm online pe platforma cazinoului Vlad Cazino.

Specialele din Lucky Lady Charm gratis

Lady Charm joacă rolul simbolului Wild din slotul Lucky Lady Charm așa că atenția ta trebuie să se îndrepte spre ea. Dacă ai norocul de a forma o combinație de 5 simboluri wild, te așteaptă un premiu colosal de 900x miza pariată. Surprizele din slotul Lucky Lady Charm gratis sau pe bani nu se opresc aici, deoarece e timpul să descoperi simbolul Scatter, sub formă de glob strălucitor. Trei sau mai multe astfel de simboluri îți aduc 15 rotiri gratuite, fiecare dintre ele venind cu bonus de multiplicare 3x. Descoperă toate aceste avantaje ale jocului Lucky Lady Charm și câștigă cu stil premii importante sau pur și simplu relaxează-te fără risc cu Lucky Lady Charm gratis.