Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Motorhead

Motorhead este unul dintre jocurile celor de la NetEnt care vin să întregească o trilogie de succes bazată pe teme muzicale, alături de Guns N Roses sau Jimmy Hendrix. Jocul oferit de Unibet Online este unul pe placul rockerilor, cu o grafică și mai ales cu o coloană sonoră de excepție, în care ritmurile rock fac casă bună cu câștigurile generoase, oferite aproape la fiecare rundă jucată. Iar dacă la Jimmi Hendrix, spre exemplu, jocul era plin dde simboluri pacifiste, în acest caz, Unibet Online vine în fața iubitorilor muzicii rock nu doar cu ritmuri pline de nerv, ci și cu simboluri pe măsură.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Până la 1000 RON bani de joc
200 de rotiri gratuite Cash
Depunere minimă 25 RON

Din punct de vedere grafic, Motorhead gratis – slotul Netent este conceput asemenea unei scene rock, de pe care legendara trupă rock interpretează cele mai cunoscute piese ale sale. Aproape pe tot parcursul jocului, pe fundal se aude celebra „The Ace of Spades”, ceea ce ne oferă unele indicii și asupra simbolurilor câștigătoare la jocul slot în discuție. Astfel, simbolurile din cărțile de joc, de la 10 la As, sunt principalele surse de câștig la jocul oferit de Motorhead gratis, acestea fiind disponibile aproape la fiecare rundă. Iar, dacă restul jocurilor din trilogie erau concepute pe sistemul clasic, de 5 role și trei linii, Motorhead vine cu o structură unică, în cinci role și mai multe linii, dispuse piramidal, care nu fac decât să suplimenteze substanțial numărul combinațiilor câștigătoare.

Motorhead gratis- potcoave și simboluri de tip multiplicator

Deși legendarul Lemmy, liderul trupei, nu mai este printre noi, acesta rămâne totuși alături de fani, atât prin intermediul simbolurilor cu chipul său, precum și prin piesele care rulează în permanență pe fundal. De asemenea, printre alte simboluri câștigătoare la jocul celor de la Unibet Online vom întâlni clopote imense sau potcoave de cai, aducătoare de noroc.

Cât privește simbolurile de tip Scatter sau Wild, acestea îți pot aduce multiplicarea sumelor de pe liniile de plată începând de la 5, la 10 sau 15 ori, după cum poți beneficia și de runde gratuite, în cadrul cărora îți poți rotunji veniturile fără să scoți bani din propriul buzunar. De asemenea, în cadrul jocului Motorhead gratis oferit de Unibet Online poți beneficia de bonusuri substanțiale, oferite de simboluri în serie precum motoarele de motocicletă ambalate, acompaniate de flăcări și sunete de sirenă.