...
12

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

The Dog House Gratis 2024

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

  • la înregistrare și verificare cont
  • 200 rotiri la Gates of Olympus
  • 40 RON la Wisdom of Athena
  • cod bonus SPECIALA200

Nu mai sta pe gânduri și distrează-te la maxim cu slotul The Dog House Gratis chiar pe JocuriCazinouri.com!

Rating

4.7/5

Producător

Pragmatic Play

Jocuri asemănătoare cu The Dog House Gratis 2024

JOACA ACUM

Floating Dragon Megaways 2024

floating dragon megaways demo
JOACA ACUM

Dragon Drop Demo 2024

dragon drop demo
JOACA ACUM

Sizzling Hot Deluxe Demo 2024

sizzling hot deluxe demo online
JOACA ACUM

Koi Princess

Koi-Princess.jpg
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireDog House
RTP96.51%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii20

Dacă ești în căutare de sloturi cu tematică animală, ai ajuns unde trebuie. Pragmatic Play a creat slotul The Dog House unde este prezent cel mai bun prieten al omului, câinele. 

Personajele canine afișate în timpul jocului sunt extrem de amuzante și sigur îți vor crea o stare de amuzament în momentul în care alegi să joci la Dog House online. 

Ai posibilitatea de a juca Dog House gratis pentru a afla cât dacă ți se potrivește acest joc chiar pe JocuriCazinouri.

Încearcă și Jumanji ca la aparate sau jocul Dazzling Hot gratis, plus Juicy Fruits păcănele gratis! Joacă gratuit online și păcănele Pumpkin Smash și Rambo, unele dintre favoritele jucătorilor din mediul online!

Cum se joacă Dog House slot 2024?

Dog House gratis îți vine în ajutor și îți oferă posibilitatea de a testa Dog House slot fără a depune niciun ban. Acest lucru este un avantaj, deoarece poți afla dacă jocul Dog House gratis se pliază conform cu așteptările tale.

Dog House slot este un slot extrem de ușor de jucat, cu toate butoanele importante la vedere pentru ca jucătorul să-și poată stabili setările în doar câteva secunde.

Odată ce ai ales să joci Dog House gratis, în partea dreaptă a ferestrei de joc regăsești butonul Spin cu care poți plasa pariurile. Butonul Spin este afișat cu două săgeți circulare în interior. Tot în partea dreaptă, în jurul butonului de Spin, de-o parte și de alta a acestuia regăsești simbolurile matematice *- și +*, prin care poți stabili miza pe care dorești să o pariezi prin plasarea pariurilor. 

Prin intermediul simbolurilor – și + poți stabili următoarele aspecte legate de jocul Dog House gratis: Prima setare care poate fi între 1-10 reprezintă numărul de monede pariat pe linie, în a doua setare poți stabili suma pe care să o aibă moneda iar în final poți selecta miza totală a rotirii. Aceste setări pot fi modificate după bunul plac în orice moment.

Tot la Dog House gratis, sub butonul de spin regăsești setarea JOC Automat unde poți selecta câte runde dorești să fie jucate în mod automat,  dar și modalitatea în care dorești să se desfășoare rundele automate la The Dog House – turbo, joc rapid sau sari peste ecran. Prin aceste setări poți stabili modul în care dorești să se afișeze rotirile plasate.

Poți selecta și numărul de jocuri Dog House slot care poate fi cuprins între 10, 20, 30, 40, 50, 70,  100, 500 și chiar 1000. Poți stabili și condițiile în care jocul Dog House gratis automat să fie oprit, astfel poți pune limite atunci când suma scade sau crește peste suma pe care o alegi tu, iar jocul se oprește în mod automat.

În partea stângă a ferestrei de joc The Dog House sunt vizibile creditul și miza. La Dog House gratis ai un credit fictiv, dar suficient de mult încât să îți testezi toate strategiile, plus noutățile regăsite la Dog House gratis. Tot în partea stângă, regăsești și butonul de informații prin care sunt specificate plățile simbolurilor, regulile de joc și alte informații referitoare la modul de joc.

În stânga butonului de informații, ai disponibil și butonul de Setări de unde poți stabili setările tehnice legate de sunet, ecran de introducere, viteza animațiilor etc.

Simboluri și plăți Dog House slot 2024

Jocul Dog House Gratis are 4 câini foarte amuzanți cu ajutorul cărora poți aduna câștiguri semnificative. Cel mai bine plătit câine este din rasa Rottweiler cu un câștig de 750 monede dacă este de 6 ori pe linia de plată la o miză minimă de 0,20 RON. 

Următorul simbol Dog House Gratis cel mai bine plătit câine este rasa Yorkshire Terrier cu câștig de 500 monede urmat de rasa Pug ce oferă până la 300 de monede. 

Ultimul rasă de câine prezentă la Dog House Gratis este reprezentată de Beagle, ce oferă până la 200 monede. Pe lângă cele patru simboluri cu câine, la slotul Dog House gratis mai regăsești și alte simboluri Dog House slot precum zgarda care oferă 150 monede și osul cu 100 monede. Alte simboluri precum: A, J, K, Q și 10 care îți oferă câștiguri între 10 și 50 monede. Pragmatic Play a anunțat că rata de plată pentru The Dog House este de 96,51% 

Funcții speciale Dog House Slot 2024

Dog House online îți oferă posibilitatea de a căpăta și rotiri gratuite oferite prin prisma pariurilor plasate. Poți câștiga rotiri gratuite la slotul The Dog House atunci când pe ecranul de joc îți apar trei simboluri bonus pe rolele 1, 3 și 5. Simbolul bonus apare sub forma unei lăbuțe de câine.

În momentul în care simbolurile cu lăbuța câinelui îți apar pe ecran, acestea se învârtesc și îți generează numărul de rotiri gratuite pe care le-ai câștigat la Dog House online. 

Simbolurile Wild prezente pe rolele 2, 3, și 4 rămân neschimbate pe tot parcursul rotirilor gratuite și îți pot oferi și multiplicator al câștigurilor. În timpul rotirilor gratuite, simbolul generator de rotiri gratuite nu îți poate apărea pe ecranul jocului.

În funcție de numărul de simbol bonus apărut, poți câștiga rotiri gratuite astfel:

Jocul Dog House online pe mobil 2024

The Dog House produs de Pragmatic Play îți oferă posibilitatea de a te bucura de Dog House slot și direct de pe telefonul tău mobil. Totul este extrem de ușor și de rapid și poți fii sigur că beneficiezi de aceleași avantaje ca și pe calculator sau laptop.

Avantaje și dezavantaje Dog House slot 2024

Concluzie

Bucură-te acum de Dog House gratis produs de unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc de pe piața din România și începe acum să testezi cele mai avantajoase strategii pentru a putea câștiga la unul dintre cele mai jucate sloturi de pe piața de gambling online. Distrează-te și adună câștiguri la jocul Dog House gratis, unul dintre cele mai interesante și distractive sloturi!