Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

American Roulette

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Ruletă

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu American Roulette

American Roulette online este una dintre cele mai populare variațiuni ale ruletei, un joc de șansă atât de captivant, care dă jucătorilor ocazia de a experimenta o sesiune de gambling demnă de Vegas. Cei de la NetEnt aduc prin American Roulette gratis magia cazinoului la tine acasă. Deși mare parte din pariori preferă varianta Europeană sau Franceză a acestuia, există un număr mare de jucători ce mizează pe riscul mai mare care le aduce câștiguri mai mari. Tu poți alege să joci American Roulette gratis astăzi, pe platforma online a cazinoului Maxbet sau să faci o depunere și să traduci mizele dorite în câștiguri evidente. 

Indiferent dacă ești familiar sau nu cu American Roulette Maxbet, trebuie să știi că spre deosebire de varianta europeană, American Roulette gratis dispune de un dublu zero, detaliu ce face lucrurile mult mai riscante dar și mai palpitante. Efectele vizuale sunt de o calitate superioară și te transpun instant într-un cazinou stradal, deși te poți bucura de American Roulette online din confortul propriu. Pariurile tipice de interior și exterior sunt și ele prezente în acest joc de American Roulette gratis, cu limite de pariere potrivite pentru fiecare tip de buzunar. American Roulette gratis propune și un mod de joc auto-play, perfect pentru sesiuni de gambling neîntrerupte.

În momentul în care alegi să joci American Roulette Maxbet și ai gândit o strategie anume de joc, ai posibilitatea de a te folosi de funcția Pariuri preferate, pe care o găsești sub simbolul stea, în colțul din stânga jos a ecranului. Folosește-l pentru a repeta, dubla sau șterge complet pariul precedent. Astfel, te poți concentra direct pe tehnicile inspirate de joc la American Roulette gratis fără să pierzi timpul cu detalii tehnice. American Roulette Maxbet este exemplul perfect pentru o sesiune de gambling la ruletă, cu riscuri ceva mai mari dar cu premii pe măsură.