Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Second Strike

Uneori nu este nevoie de prea mult efort pentru a simți gustul distracției. Second Strike este un joc oferit de Netbet Mobile, cu un aspect cât se poate de clasic, ce ar putea fi confundat practic cu orice alt joc slot cu fructe. La o privire mai atentă însă, vom vedea că pe jocul celor de la Netbet Mobile avem o serie de simboluri și de funcții care ne pot schimba cu totul optica în privința modalităților de câștig la joc slot.

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Second Strike

Să aruncăm o privire asupra jocului Second Strike gratis și să vedem care sunt noutățile pe care le aduce acesta în universul jocurilor de tip slot. La fel ca multe alte jocuri din gama sa, nici acest joc nu abundă de elemente grafice și de scenarii complicate. Tema de fundal este una destul de simplă, cu un ecran colorat în violet și cu ușoare umbre de roșu și galben-auriu. Nimic mai mult de atât, ceea ce face Second Strike gratis cu atât mai simplu și mai atractiv, încă de la prima vedere. De asemenea, coloana sonoră este una cât se poate de liniștitoare, cu un ritm de jazz care rulează continuu, aproape pe tot parcursul jocului. Prin urmare, putem spune că jocul celor de la Quickspin nu încearcă să seducă în vreun fel auditoriul cu grafică și elemente complicate, de vreme ce funcțiile și regulile sunt mai mult decât simple.

Second Strike, doar pe Netbet Mobile!

Prin urmare, aspectul minimalist se reflectă și în regulile de joc, acestea fiind clare de la bun început. Second Strike gratis este un joc clasic construit cu cinci role și trei linii, având fixate 10 linii de plată principale. Desigur, combinațiile câștigătoare se pot înmulți pe măsură ce înaintăm în joc. Așa cum am menționat și la început însă, jocul Netbet Mobile este unul destul de retro, cu o mulțime de fructe din care să ne ”înfruptăm” în cadrul rundelor. La fel ca și la alte jocuri slot clasice, și în cazul Second Strike gratis valorile cele mai mici ale simbolurilor sunt reprezentate de cireșe, urmate apoi de prune, struguri și pepene. Deși au valori mici, acestea au avantajul că vin destul de des, oferindu-ți posibilitatea de a câștiga puțin și de paria aproape continuu. Pentru premiile cele mai mari însă, va trebui să vânezi clopoțeii, stelele, șeptarii sau diamantele. Acestea sunt destul de rare, dar, odată ce le-ai prins, îți vei da seama că merită efortul.