Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Golden Monkey

Legend of the Golden Monkey gratis este un slot cu 5 tambururi, Win all Ways, crea de Gaming Yggdrasil. Se pot juca de la cele mai mici mize, beneficiază de sticky wilds, numărătoare sălbatice, un simbol al cufărului care vă oferă premii în numerar, o caracteristică Monkey King, unde 1 simbol este schimbat aleatoriu în altul, și caracteristica Free Spins unde aveți 3 moduri: bonusuri progresive, stivuite și wilds! Încearcă jocul acum și câștigă bani adevărați!

Rating:
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Golden Monkey

Jocul cu 5 role respectă în mare măsură personajele şi o parte a scenariului din filmul apărut în urmă cu peste două decenii, readucând în memoria jucătorilor atât scene memorabile din film, precum şi o seamă de multe alte surprize. Cea mai bună veste este însă că jocul oferit de Maxbet ro pune la dispoziţie nu mai puţin de 234 de combinaţii câştigătoare, astfel încât aproape fiecare mână va fi una câştigătoare pentru tine. În plus, slotul oferă simboluri aducătoare de bonusuri constând în bani sau în runde gratuite, dezvăluind totodată şi surprize pe cele cinci role, astfel încât îţi vei dori ca Ace Ventura să apară pe ecran de cât mai multe ori.

Simboluri şi imagini din filmul original

Din punt de vedere al graficii, jocul celor de la Maxbet ro poate fi considerat unul destul de familiar, astfel încât acesta vine în imagini viu colorate şi cu o animaţie nostimă în momentul în care simbolurile de tip Wild sau Scatter apar pe ecran. De asemenea, coloana sonoră este una distractivă, dar nu într-atât încât să îţi abată atenţia de la joc. De asemenea, partea de jos, străjuită de butoanele de joc, îţi oferă control total, în vreme ce unele simboluri par că nu au legătură cu filmul, ceea ce nu este cu adevărat un lucru neobişnuit, dat fiind că nu toată lumea a văzut ecranizarea din urmă cu peste două decenii.

Premii multiplicate de sute de ori, pe Maxbet ro 

Unii ar putea spune poate că rolele se învârt puţin prea uşor în jocul celor de la Maxbet ro, însă acest lucru este compensat prin premiile substanţiale oferite.

Iar dacă tot am amintit de premii, trebuie spus că acestea îţi pot multiplica sumele de pe liniile de plată de 5 până la 200 de ori, în cazul în care vei prinde între trei şi cinci simboluri de acelaşi fel pe ecran. Din acest punct de vedere, sunt patru simboluri de cărţi de joc, unde Jim Carrey însuşi va apărea în momentul în care îţi va cădea o serie de Aşi pe ecran. Mai apoi, avem logo-ul Ace Ventura, cu rol de simbol Wild, după care avem simboluri precum rinocerul, care îţi poate aduce şapte runde gratuite.