Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Golden Monkey

Legend of the Golden Monkey gratis este un slot cu 5 tambururi, Win all Ways, crea de Gaming Yggdrasil. Se pot juca de la cele mai mici mize, beneficiază de sticky wilds, numărătoare sălbatice, un simbol al cufărului care vă oferă premii în numerar, o caracteristică Monkey King, unde 1 simbol este schimbat aleatoriu în altul, și caracteristica Free Spins unde aveți 3 moduri: bonusuri progresive, stivuite și wilds! Încearcă jocul acum și câștigă bani adevărați!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Golden Monkey

Ne întoarcem încă o dată la misteriosul Orient, chiar acum, când încercăm noul slot online de la Yggdrasil Gaming. The Legend of The Golden Monkey gratis este un joc cu tematică fantasy, cu o grafică somptuoasă și câteva facilități bonus. Legenda Maimuței de Aur este un slot cu cinci role, cu trei rânduri și o structură de tip „toate căile”, ceea ce înseamnă că victoriile pot fi formate oriunde pe role, atâta timp cât există cel puțin trei simboluri adiacente.

Cum joc The Legend of the Golden Monkey gratis?

Simbolurile cu valoare ridicată includ o pereche de vase, un sul de pergament, un scut, un pahar cu dop și o tiară. Inimile, dama de pică, zarurile și diamantele reprezintă valorile inferioare. Există două simboluri sălbatice în acest joc, sticky wild și numărătoarea sălbatică. Mai jos detaliem caracteristicele fiecăreia.  Dar ce este cel mai important este că acestea vor înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția cuferelor de comori și a simbolurilor bonusului Free Spins. Astfel, sălbaticele speciale sunt:

  • Sticky Wilds – apar numai pe rolele 2 și 4 și rămân în loc pentru următoarea rotire sau până când nu mai sunt victorii.
  • Count Down Wilds – apar doar pe rolele 3 și rămân în loc pentru următoarele trei rotiri.

Maimuța de Aur – Acest lucru se întâmplă în mod aleatoriu, iar maimuța va apărea pe fundul ecranului pentru a schimba un simbol în altul și pentru a declanșa o potențială victorie. Cufărul cu comori apare doar pe tamburul cinci, dar când o va face, va acorda până la 1000 de monede sau va declanșa modul de rotiri gratuite; în timpul rotirilor gratuite va adăuga două rotiri suplimentare la totalul dvs. Rotirile gratuite sunt declanșate prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter Free Spins oriunde, iar acum aveți șansa de a selecta unul din cele trei moduri de rotire gratuită:

  • Sălbatice progresive care vă recompensează cu șase rotiri gratuite, cu o un sticky wild adăugat la rolele 2 sau 4 pe fiecare rotire.
  • Stacked Wilds vă premiază cu opt rotiri gratuite cu sticky wilds pe rolele 2 și 4 și, de asemenea, cu o stacked wild pe tamburul trei.
  • Starting Wilds te premiază cu zece rotiri gratuite în centrul rolei trei de la început. Acestea sunt active și pe rolele 2 și 4.

Verdict:

The Legend of the Golden Monkey gratis este un slot superb, iar jocul garantat este de cea mai înaltă calitate! Sigur vă va face să vă întoarceți pentru mai multă distracție și câștiguri! Plus, să nu uităm că acest slot de la NetBet vine cu un RTP de 96,10%. Hai pe JocuriCazinouri.com și dă start joc!