Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Golden Monkey

Legend of the Golden Monkey gratis este un slot cu 5 tambururi, Win all Ways, crea de Gaming Yggdrasil. Se pot juca de la cele mai mici mize, beneficiază de sticky wilds, numărătoare sălbatice, un simbol al cufărului care vă oferă premii în numerar, o caracteristică Monkey King, unde 1 simbol este schimbat aleatoriu în altul, și caracteristica Free Spins unde aveți 3 moduri: bonusuri progresive, stivuite și wilds! Încearcă jocul acum și câștigă bani adevărați!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Yggdrasil
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Golden Monkey

Legend of the Golden Monkey gratis 2022 este un slot cu 5 tambururi, Win all Ways, creat de Gaming Yggdrasil. Se pot juca de la cele mai mici mize, Golden Monkey joc beneficiază de sticky wilds, numărătoare sălbatice, un simbol al cufărului care vă oferă premii în numerar, o caracteristică Monkey King, unde un simbol este schimbat aleatoriu în altul, și caracteristica Free Spins unde ai 3 moduri: bonusuri progresive, stivuite și wilds! Încearcă jocul acum și câștigă bani adevărați la online Golden Monkey!

Ne întoarcem încă o dată la misteriosul Orient, chiar acum, când încercăm noul slot online Golden Monkey ca la aparate de la Yggdrasil Gaming. The Legend of The Golden Monkey gratis 2022 este un joc cu tematică fantasy, cu o grafică somptuoasă și câteva facilități bonus. Legenda Maimuței de Aur este un slot cu cinci role, cu trei rânduri și o structură de tip „toate căile”, ceea ce înseamnă că victoriile pot fi formate oriunde pe rolele de la joc Golden Monkey 2022, atâta timp cât există cel puțin trei simboluri adiacente. Acest slot cu speciale te va impresiona încă din primele momente!

La JocuriCazinouri mai poți încerca și sloturile Great Adventure, 20 Super Hot, Hooks Heroes și Joker Poker!

Cum joc The Legend of the Golden Monkey gratis 2022?

Golden Monkey gratis 2022 funcționează după principiile de bază ale oricărui joc de păcănele. Trebuie doar să stabilești miza dorită și să pornești runda în modul manual sau în modul automat. Butoanele Golden Monkey online gratis se găsesc numai în partea de jos a ecranului, imediat sub role.

 • Stabilește pariul dorit la Golden Monkey gratis modificând valoarea monedelor cu butoanele „-” și „+”.
 • Alege să joci manual cu butonul de spin din zona centrală a funcțiilor de joc de la Golden Monkey ca la aparate 2022.
 • Poți juca automat cu butonul din dreapta butonului de spin manual al slot Golden Monkey 2022. Trebuie doar să stabilești un număr convenabil de runde automate. Toate aceste runde la Golden Monkey păcănele 2022 se vor juca cu miza stabilită.
 • Consultă meniul Golden Monkey gratis din butonul „+” aflat în stânga jos. Aici vei putea consulta secțiunile de informații ale Golden Monkey online gratis și cea de setări. La setări, vei găsi funcțiile avansate ale jocului automat la slot Golden Monkey 2022.

Joacă și Classic Blackjack, Super Lady Luck, Spinning Stars și Lucky Wild online gratis pe site-ul nostru!

Simboluri Golden Monkey joc 2022

Simbolurile cu valoare ridicată ale Golden Monkey gratis 2022 includ un pocal, un vas cu monede, un sul de pergament, un scut, un pahar cu dop și o tiară. Inimile, trefla și rombul reprezintă valorile inferioare ale Golden Monkey ca la aparate 2022.

Joc Golden Monkey plătește pe 243 de direcții, în ambele sensuri. Așadar, fiecare rundă Golden Monkey ca la aparate poate avea multe combinații câștigătoare.

Trebuie să încerci și Secrets of Alchemy, American Roulette, Dazzle Me și Roulette Advanced!

Funcții speciale la Golden Monkey păcănele 2022

La Golden Monkey gratis 2022, există două simboluri sălbatice în acest joc, sticky wild și numărătoarea sălbatică. Mai jos detaliem caracteristicele fiecărei speciale Golden Monkey joc.  Dar ce este cel mai important este că acestea vor înlocui toate celelalte simboluri la păcănele Golden Monkey 2022. Excepțiile sunt cuferele de comori și a simbolurile bonusului Free Spins de la joc Golden Monkey. Astfel, sălbaticele speciale de la Golden Monkey păcănele 2022 sunt:

 • Sticky Wilds: apar numai pe rolele 2 și 4 și rămân în loc pentru următoarea rotire la joc Golden Monkey 2022 sau până când nu mai sunt victorii.
 • Count Down Wilds: apar doar pe rola 3 și rămân în loc pentru următoarele trei rotiri online Golden Monkey 2022.
 • Maimuța de Aur: acest lucru se întâmplă în mod aleatoriu, iar maimuța va apărea pe fundul ecranului pentru a schimba un simbol în altul și pentru a declanșa o potențială victorie la jocul Golden Monkey gratis 2022. 
 • Cufărul cu comori: apare doar pe tamburul cinci, dar când o va face, va acorda până la 1000 de monede sau va declanșa modul de rotiri gratuite al Golden Monkey gratis 2022; în timpul rotirilor gratuite va adăuga două rotiri suplimentare la totalul tău. 

Rotirile gratuite de la slot Golden Monkey 2022 sunt declanșate prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter Free Spins oriunde, iar acum ai șansa de a selecta unul din cele trei moduri de rotire gratuită:

 • Incremental Wilds care te recompensează cu șase rotiri gratuite, cu un sticky wild adăugat la rolele 2 sau 4 pe fiecare rotire Golden Monkey gratis.
 • Stacked Wilds te premiază cu opt rotiri gratuite cu sticky wilds pe rolele 2 și 4 și, de asemenea, cu o stacked wild pe tamburul trei la Golden Monkey păcănele.
 • Starting Wilds te premiază cu zece rotiri gratuite la joc Golden Monkey și un Wild în centrul rolei trei de la început. Sticky Wilds pot apărea și pe rolele 2 și 4 ale Golden Monkey online gratis.

Îți recomandăm să joci și Blue Heart, Wild Wild West, Zeus 3 și Captain Treasure!

Cât plătește un simbol la online Golden Monkey 2022?

Simbolurile Golden Monkey gratis 2022 aduc următoarele câștiguri maxime, la 5 simboluri de un fel pe o linie de plată:

 • 5x Pocal = 10x miza;
 • 5x Vas cu monede = 8x miza;
 • 5x Sul: 6x miza;
 • 5x Scut: 5x miza;
 • 5x Sticlă: 4x miza;
 • 5x Tiară: 3,2x miza;
 • 5x Inimă roșie = 2x miza;
 • 5x Pică: 2x miza;
 • 5x Treflă = 1,6x miza;
 • 5x Romb = 1,6x miza.

Poți să încerci și jocurile Book of Ra, Shining Crown, Extra Stars și American Poker 2!

Jocul pe mobil la păcănele Golden Monkey 2022

Golden Monkey gratis, cu grafica sa excelentă, este făcut parcă pentru ecranele mari. Dar lucrurile nu stau tocmai așa, pentru că jocul Golden Monkey păcănele, marca Yggdrasil, se vede bine de pe orice dispozitiv, chiar și pe smartphone. Și nu doar că se vede bine, ci și păcănele Golden Monkey funcționează fără probleme tehnice. Dacă nu ești convins, pornește slot Golden Monkey de pe telefonul tău cu Android sau iOS și trăiește experiența jocului Golden Monkey ca la aparate, oriunde și oricând.

Avantaje și dezavantaje Golden Monkey joc 2022

Golden Monkey gratis 2022 are câteva avantaje clare, de care te vei bucura cu siguranță:

 • La păcănele Golden Monkey găsești o sumedenie de funcții speciale care dau un RTP excelent.
 • Online Golden Monkey este ca un joc video, deci experiența va fi una de top.
 • Calitatea funcțiilor de joc la slot Golden Monkey este ireproșabilă. Nu te vei confrunta cu dificultăți tehnice.

Totuși, există și câteva mici dezavantaje ale Golden Monkey online gratis 2022:

 • Golden Monkey joc are o volatilitate ridicată, deci plătește rar, dar câștigurile sunt bune.
 • La online Golden Monkey, poți modifica numai valoarea monedelor, nu și numărul de monede puse pe o rundă.

Concluzie

The Legend of the Golden Monkey gratis 2022 este un slot superb, iar jocul garantat este de cea mai înaltă calitate! Sigur te va face să te întorci pentru mai multă distracție și câștiguri! Plus, să nu uităm că acest slot de la NetBet vine cu un RTP de 96,10%. Hai pe JocuriCazinouri.com și dă start joc la Golden Monkey online gratis 2022! Nu ezita să încerci păcănele Golden Monkey și pe telefon!