Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Secret of the Amazon

Secretele Amazonului este un joc oferit în România de Maxbet ro, care oferă o temă incitantă, pe cinci role și 20 de linii de plată. Acesta vine cu o serie de bonusuri atractive și o mulțime de simboluri Scatter și Wild, care îți pot aduce puncte și runde gratuite.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Playtech
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Secret of the Amazon

Din punct de vedere al designului, Secret of the Amazon gratis este unul plăcut, care te induce în atmosfera luxuriantă a pădurilor tropicale. Aici, vei avea ocazia să întâlnești atât ploile calde și dese, iar printre stropii mari de apă te vei lovi de animalele junglei, flori de apă și prințese încântătoare, care dau o aură aparte jocului. Secretele Amazonului este un joc creativ, plin de elemente specifice junglei, din acest punct de vedere fiind unul dintre cele mai bine realizate de pe Playtech. De asemenea, elementele de animație dau un plus de vitalitate slotului Secret of the Amazon gratis pus la dispoziție de Maxbet ro, atât prin simbolurile oferite, cât mai ales prin fundal și coloană sonoră.

Află Secretele Amazonului jucând Secret of the Amazon gratis

Din punct de vedere al concepției, Secretele Amazonului este prevăzut cu 5 role, a câte trei simboluri pe fiecare, oferind un minimum de 20 de linii de plată și o mulțime de combinații câștigătoare, prin intermediul simbolurilor Scatter și Wild. Produs de cei de la Playtech, Secret of the Amazon gratis îți oferă astfel șansa de a experimenta fascinanta lume a junglei amazoniene, într-un habitat intens colorat și cu o coloană sonoră captivantă. De asemenea, Maxbet ro îți oferă posibilitatea de a beneficia de runde gratis în cadrul bonsurilor oferite, atât prin simbolurile speciale, cât și prin intermediul seriilor de simboluri obișnuite de câte trei, patru sau cinci pe rolele de joc.

Unul dintre cele mai râvnite și mai valoroase simboluri ale jocului este chiar prințesa amazoniană, care este elementul central și o sursă inepuizabilă de energie și de câștig. Astfel, prinderea acestui simbol în orice combinație îți aduce dublarea premiilor oferite. În plus, putem observa că Secret of the Amazon gratis oferă o frecvență bună a câștigurilor, acestea fiind întâlnite aproape la fiecare rundă. Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Secretele Amazonului beneficiază de o versiune demonstrativă, în cadrul căreia poți experimenta jocul total gratis.