Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Thunderstruck 2 Gratis 2023

Dacă ești pregătit de distracție pe cinste gratuit online, atunci trebuie să încerci acest jos Thunderstruck 2! Descoperă simbolurile speciale pentru păcănele Thunderstruck 2 gratis și cât plătește fiecare. Alege unul dintre cele mai bune sloturi produse de Micrograming și bucură-te de reușitele tale!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Microgaming

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Thunderstruck 2 Gratis 2023

DenumireThunderstruck 2
RTP96.65%
ProducătorMicrograming
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată243

Thunderstruck 2 online 2023 este varianta îmbunătățită a primului joc Thunderstruck, creat de furnizorul de jocuri Microgaming, care aduce numeroase beneficii odată cu lansarea noii variante de joc Thunderstruck 2 online 2023. Zeii nordici din mitologia străveche vikingă, precum Loki, Thor sau Odin, vin în ajutorul pasionaților de istorie, dar și de sloturi Thunderstruck 2 păcănele și îți oferă șansa de a testa noul joc Thunderstruck 2 online gratuit 2023 fără a depune bani reali, în versiunea Thunderstruck 2 gratis. Testează slot Thunderstruck 2 gratis online și beneficiază de o experiență completă de joc, prin intermediul JocuriCazinouri.com!

Credem că te vei distra și vei avea parte de câștiguri de excepție și la jocurile Twin Spin și Mytic Maiden online gratuit! De asemenea, mai poți încerca și Dazzle me gratis online! Recomandăm și slotul Rambo gratis online, pentru o experiență de joc inedită!

Cum se joacă Thunderstruck 2 online 2023?

Înainte de a intra în cadrul istoric al zeilor războinici, trebuie să cunoști întocmai regulile de joc Thunderstruck 2 2023 și principalele simboluri care apar pe ecranul de joc la slot Thunderstruck 2. Mai jos am pregătit special pentru tine, diferite informații care te vor ajuta să te integrezi în cadrul celor mai mari războinici ale vremurilor trecute, alături de care poți genera câștiguri fenomenale și poți trăi experiențe istorice la cateva click-uri distanță.

Dacă ai ales să joci Thunderstruck 2 păcănele 2023, fie varianta Thunderstruck 2 online sau cea demo, Thunderstruck 2 gratis 2023, trebuie să știi faptul că setările jocului sunt complet personalizabile, cu ajutorul următoarelor butoane:

 • Fulgerul – poți selecta tipul de joc Thunderstruck 2 2023, modurile disponibile fiind cel normal și cel rapid;
 • Auto Play – are rolul de a declanșa rotirile jocului automat, pentru un număr prestabilit de tine sau până la finalizarea sumei pe care o deții în balanță;
 • Spin – declanșează o rotire ori de câte ori vei apăsa butonul din cadrul ferestrei de joc Thunderstruck 2;
 • Bet – îți permite selectarea denominației jocului Thunderstruck 2 păcănele 2023 pentru miza selectată de tine;
 • Setări – butonul acesta te ajută să configurezi setările de sunet, dar îți oferă și informațiile necesare legate de plăți, combinații de simboluri și bonusurile incluse în jocul Thunderstruck 2 online 2023.

Chiar dacă Thunderstruck 2 păcănele 2023 deține mai multe variante de joc Thundestruck 2, varianta Thunderstruck 2 gratis 2023 este complet identică cu cea obișnuită pe care o găsim pe platformele web ale diferiților operatori de gambling, denumită Thunderstruck 2 online 2023.

Joacă online gratuit și păcănelele Jimi Hendrix și Jewels 4 all, mai ales dacă vrei să te bucuri de o experiență completă de joc!

Simboluri Thunderstruck 2 slot 2023

Conform designului propus de cei de la Microgaming, Thunderstruck 2 joc 2023 este o completare a primului joc cu același nume, însă grafica și interfața jocului Thunderstruck 2 păcănele 2023 este îmbunătățită. Fiecare element de pe rolele de joc Thunderstruck 2 reprezintă diferite simboluri mitologice din zona de nord, precum și zeități ale acelor vremuri. Loki, Odin, Thor sau Valkyrie sunt zeii care pot genera câștiguri masive sau pot declanșa diferite bonusuri în cadrul jocului de păcănele Thunderstruck 2. 

Alte simboluri includ ciocanul lui Thor (simbol bonus), logo-ul Thunderstruk 2 slot 2023, nava și Casa lui Thor. Simbolurile generice de poker (de la 9 la As) sunt de asemenea disponibile în cadrul jocurilor de păcănele Thunderstruck 2, atât în varianta Thunderstruck 2 Online, cât și în Thunderstruck 2 gratis 2023. 

Distrează-te cu versiunile demo ale jocurilor Immortal Romance și Cats gratis online, chiar pe site-ul JocuriCazinouri.ro.

Funcții speciale Thunderstruck 2 slot 2023

Thunderstruck 2 gratis 2023 îți oferă nu doar posibilitatea de a testa unul dintre cele mai tari jocuri Thunderstruck 2 gratis create de Microgaming, ci și posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite sau alte bonusuri cu multiplicatori datorită pariurilor fictive plasate în cadrul Thunderstruck 2 online 2023.

 • Simbolul logo-ului Thunderstruck 2 slot 2023 este de fapt funcția wild și înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role, cu excepția ciocanului lui Thor. În plus, logo-ul îți va dubla câștigurile ori de câte ori se  înlocuiește într-o combinație câștigătoare;
 • Great Hall of Spins este caracteristica principală a jocului de păcănele Thunderstruck 2. Această funcție te ajuta să deblochezi bonusurile de rotiri gratuite pe mai multe niveluri. Trebuie să primești 3 sau mai multe pictograme cu ciocanul lui Thor pe rolele de joc Thunderstruck 2 pentru a declanșa această funcție. Mai multe intrări în Great Hall of Spins vor deschide secvenţial calea către mai multe funcţii bonus oferite la Thunderstruck 2 ca la aparate 2023;
 • Declanșarea Great Hall of Spins de maxim 4 ori pentru bonus te va trimite în funcția Valkyrie Bonus, unde vei primi 10 rotiri gratuite, iar toate câștigurile vor fi multiplicate de 5x. În cadrul acestei funcții de joc Thunderstruck 2 gratis 2023 poți reactiva mai multe rotiri gratuite;
 • Bonusul Loki va fi declanșat între al 5-lea și al 9-lea declanșator al funcției bonus din slot Thunderstruck 2. În această rundă bonus, vei primi 15 rotiri gratuite cu o funcție Wild Magic. Simbolul Wild Magic care va apărea pe role în timpul acestui bonus are rolul de a transforma aleatoriu simbolurile în wild-uri suplimentare, la fel ca și caracteristica de schimbare a wild-urilor care poate fi găsită în multe jocuri Thunderstruck 2 păcănele 2023;
 • Bonusul lui Odin se declanșează între al 10-lea și al 14-lea declanșator al funcției bonus din Thunderstruck 2 joc. Bonusul te premiază cu 20 de rotiri gratuite cu funcția Wild Raven. Corbii lui Odin vor transforma aleatoriu simbolurile în multiplicatori 2x și 3x. Veți primi un multiplicator de 6x dacă ambii corbi ai lui Odin apar pe role în același timp într-o rundă de joc Thunderstruck 2 online sau Thunderstruck 2 gratis 2023;
 • Bonusul lui Thor se declanșează la a 15-a intrare în Great Hall of Spins. În această funcție, vei primi 25 de rotiri gratuite cu o funcție Rolling Reels, în care câștigurile consecutive vor crește multiplicatorul până la 5x. Rolling Reels are capacitatea de a-ți acorda mai multe câștiguri consecutive în cadrul oricărui joc Thunderstruck 2 păcănele 2023.

Testează gratuit online pe JocuriCazinouri și păcănelele Avalon gratis online și Age of Troy!

Cât plătește un simbol Thunderstruck 2 joc 2023?

În funcție de simbolurile care apar în fereasta noului slot Thunderstruck 2 ca la aparate 2023, fiecare element în parte oferă jucătorilor o plată diferită. Iată plățile pentru fiecare simbol de joc Thunderstruck 2 online 2023:

 • Valeții (J) și Damele (Q)  – te premiază cu până la 3.75 fise dacă apar în număr de 5 pe ecranul de joc Thunderstruck 2 păcănele 2023;
 • Popii (K)  și Așii (A) – 5 simboluri Thunderstruck 2 joc de A sau K îți aduc 4.5 fise;
 • Zecarii (10) și nouarii (9) – 5 simboluri de 10 sau de 9 îți garantează 3 monede la slot Thunderstruck 2;
 • Casa lui Thor – 5 simboluri ce ilustrează casa lui Thor din legendele care stau la baza Thunderstruck 2 păcănele 2023 îți generează un total de 9 fise;
 • Nava lui Thor – 5 corăbii te vor premia cu 7.5 fise joc Thunderstruck 2;
 • Valkyrie – vei fi recompensat cu 10.50 monede dacă zeița Valkyrie își face apariția de 5 ori pe ecranul de joc Thunderstruck 2 gratis 2023;
 • Loki –  îți aduce 12 fise dacă apare de 5 ori pe ecranul slot Thunderstruck 2;
 • Odin – poți acumula până la 13.50 monede cu ajutorul zeului Odin dacă apare de 5 ori pe ecranul Thunderstruck 2 gratis 2023;
 • Thor – te ajută să câștigi un total de 15 fise dacă va fi prezent de 5 ori pe rolele Thunderstruck 2 ca la aparate 2023;
 • Simbolurile bonus precum ciocanul lui Thor sau logo-ul jocului Thunderstruck 2 ca la aparate, te vor premia cu 180 și respectiv, 30 monede pentru apariția a 5 simboluri de același fel pe ecranul de joc Thunderstruck 2 gratis 2023.

Echipa noastră recomandă și sloturile Playboy gratis online, Jurassic Park gratuit și Pumkin Smash online gratis!

Jocul Thunderstruck 2 slot pe mobil 2023

Slot Thunderstruck 2 nu a venit doar cu îmbunătățiri pe partea de bonusuri și funcții noi, dar și pe partea de grafică și interfață, acestea fiind adaptate perfect pentru ecranele telefoanelor și tabletelor, fie că vorbim de dispozitive Android sau iOS. Acum te poți juca păcănele Thunderstruck 2 sau poți testa Thunderstruck 2 gratis 2023 oriunde și oricând, lumea mitologică a zeilor fiind doar la câteva click-uri distanță. 

Avantaje și dezavantaje Thunderstruck 2 joc 2023

 • Principalul avantaj al slotului Thunderstruck 2 gratis 2023 constă în posibilitatea de a testa jocul Thunderstruck 2 online fără a efectua o depunere pentru a te distra. 
 • Multitudinea de funcții noi și bonusuri din cadrul Thunderstruck 2 păcănele 2023 nu poate decât să bucure utilizatorii jocurilor Thunderstruck 2 gratis sau alte păcănele Thunderstruck 2 .
 • Din păcate, nici noua versiune de joc Thunderstruck 2 nu deține un buton de Gamble care permite dublarea câștigurilor dintr-o rundă de joc Thunderstruck 2 ca la aparate 2023. 

 Concluzie

Nu mai sta pe gânduri și alătură-te zeilor vikingi pentru a te distra și pentru a genera câștiguri ca un adevărat războinic nordic din cadrul Thunderstruck 2 slot! Joacă Thunderstruck 2 gratis online la JocuriCazinouri și beneficiază de o experiență de joc uimitoare!