Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Starburst

Dacă doriți să experimentați senzațiile vechilor jocuri de tip slot, în care sunetele spațiale și simbolurile sub formă de pietre prețioase îți aduceau câștiguri consistente, atunci jocul Starburst, oferit de Unibet România, îți poate îndeplini această dorință.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

100% până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Până la 2000 RON bani de joc
300 Rotiri Gratuite
Cod bonus - RO300

Jocul creat de cei de la NetEnt vine cu unele dintre cele mai inovative sisteme de premiere, pe un joc slot care, la prima vedere, pare destul de simplu. În esență, vorbim despre un joc slot cu cinci role și trei linii, dar care îți poate aduce câștiguri fabuloase, de până la 50.000 de monede. Jocul pus la dispoziție de Unibet România îți oferă o doză bună de adrenalină și de energie, în care scopul este găsirea diamantelor și pietrelor prețioase, care îți aduc câștiguri la aproape fiecare rundă jucată. Acesta este practic motivul pentru care jocul, deși în aparență extrem de simplu, este atât de popular printre amatorii de sisteme de tip casino, în care nu trebuie să aștepți runde repetate pentru a intra în posesia unui câștig.

Joacă și tu gratis, la fel ca pe Unibet România

Starburst este conceput pe 5 role și cu doar 10 linii de plată de bază, însă combinațiile câștigătoare sunt cu mult mai multe de atât, astfel încât șansele tale de a-ți spori sumele din cont vor crește simțitor. Iar unul dintre motivele pentru care ar trebui să-l încerci îl reprezintă cele 50.000 de monede care îți stau la dispoziție, pe un joc ce poate fi accesat atât de pe dispozitivele de calcul obișnuite, precum și de pe cele mobile, precum smartphone ori tabletă.

Din punct de vedere al graficii, jocul oferit de Unibet Romania seamănă extrem de mult cu sistemele clasice pe care le găsim la sălile de carter, cu diferența că, în cazul de față, culorile simbolurilor sunt mult mai vibrante și cu efecte speciale mult îmbunătățite. De asemenea, în afară de pietrele prețioase desprinse din bijuteriile cele mai de preț, putem regăsi printre simboluri clasicii șeptari sau simboluri Bar, care pot avea rol de multiplicatori pe linii de plată.

De asemenea, jocul oferit de Unibet dispune de opțiunea autoplay, caz în care nu va trebui decât să setați miza, iar câștigurile pot veni fără să faceți niciun efort.