...
20

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Starburst

Dacă doriți să experimentați senzațiile vechilor jocuri de tip slot, în care sunetele spațiale și simbolurile sub formă de pietre prețioase îți aduceau câștiguri consistente, atunci jocul Starburst, oferit de Unibet România, îți poate îndeplini această dorință.

25 RON la Înregistrare și Verificare

  • 25 RON bonus fără depunere
  • La înregistrare și verificare
  • Rulaj 30x

Jocuri asemănătoare cu Starburst

JOACA ACUM
Treasure Wild Demo Slot 2024
treasure wild demo
JOACA ACUM
Aviator Demo 2024
slot aviator demo online
JOACA ACUM
The Dog House Gratis 2024
the dog house
JOACA ACUM
Builder Beaver Demo 2024
builder beaver demo
Vezi toate jocurile
5/5

Jocul creat de cei de la NetEnt vine cu unele dintre cele mai inovative sisteme de premiere, pe un joc slot care, la prima vedere, pare destul de simplu. În esență, vorbim despre un joc slot cu cinci role și trei linii, dar care îți poate aduce câștiguri fabuloase, de până la 50.000 de monede. Jocul pus la dispoziție de Unibet România îți oferă o doză bună de adrenalină și de energie, în care scopul este găsirea diamantelor și pietrelor prețioase, care îți aduc câștiguri la aproape fiecare rundă jucată. Acesta este practic motivul pentru care jocul, deși în aparență extrem de simplu, este atât de popular printre amatorii de sisteme de tip casino, în care nu trebuie să aștepți runde repetate pentru a intra în posesia unui câștig.

Joacă și tu gratis, la fel ca pe Unibet România

Starburst este conceput pe 5 role și cu doar 10 linii de plată de bază, însă combinațiile câștigătoare sunt cu mult mai multe de atât, astfel încât șansele tale de a-ți spori sumele din cont vor crește simțitor. Iar unul dintre motivele pentru care ar trebui să-l încerci îl reprezintă cele 50.000 de monede care îți stau la dispoziție, pe un joc ce poate fi accesat atât de pe dispozitivele de calcul obișnuite, precum și de pe cele mobile, precum smartphone ori tabletă.

Din punct de vedere al graficii, jocul oferit de Unibet Romania seamănă extrem de mult cu sistemele clasice pe care le găsim la sălile de carter, cu diferența că, în cazul de față, culorile simbolurilor sunt mult mai vibrante și cu efecte speciale mult îmbunătățite. De asemenea, în afară de pietrele prețioase desprinse din bijuteriile cele mai de preț, putem regăsi printre simboluri clasicii șeptari sau simboluri Bar, care pot avea rol de multiplicatori pe linii de plată.

De asemenea, jocul oferit de Unibet dispune de opțiunea autoplay, caz în care nu va trebui decât să setați miza, iar câștigurile pot veni fără să faceți niciun efort.