Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

20 Super Hot

Dacă vă plac să aveți sloturi calde pentru a fi focuri pozitive, atunci veți dori să jucați un joc de slot „20 Super Hot” de la EGT. Exista o multime de premii fructuoase pentru platituri pentru a fi invatate in toate vechile favorite, cum ar fi strugurii, pepeni, prune, lămâi, portocale si cireșe. Există, de asemenea, bonusuri mari pentru a vă apuca prin simbolurile Wild 7 și Star Star, în timp ce există și o caracteristică Double-Up Gamble care vă ajută să vă măriți mai mult premiile.

Rating:
4.5/5 - (6 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi clasice

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu 20 Super Hot

Spin-mizele sunt alcătuite din 20 de linii stabilite, o varietate de pariuri de credit și valori de credit și există destule combinații pentru toate tipurile de jucători de sloturi pentru a găsi una care să se potrivească stilului preferat de joc. Vă puteți bucura chiar de acest slot clasic de la EGT oricând și oriunde vă simțiți dacă doriți să jucați utilizând ultimul iPad sau tabletă mobilă.

20 Super Hot gratis

Tambururile reprezintă formarea standard de 5 x 3, însă câștigurile dvs. sunt toate întâmpinate de simbolurile retro care se sparg în flăcări și de a vă prăji fructele. Fii atent când îți prăjești prunele – așa cum cred că poate fi cam dureros. 20 Super Hot este pozitiv un loc fierbinte de premii și bonusuri, toate acestea putând fi acordate chiar și după prima dvs. rotire. Cele mai mici premii ale denominației sunt pepeni și prune (prăjite sau nu), dar chiar și acestea plătesc până la 2.000 de monede. Puteți dubla instantaneu cu cireșe, portocale sau lămâi care plătesc până la 4.000 de monede, în timp ce strugurii sunt deasupra buchetului, cu un premiu de top de 8,00 de monede.

Jocul are două simboluri bonus, care sunt Lucky Red 7 și Steaua împrăștiată, și ambii oferă jucătorilor șansa de a câștiga unele premii serios mari. 7 poate acorda premii în două moduri diferite, toate cele 7 având puterea de a înlocui toate celelalte simboluri pentru a crea mai multe combinații câștigătoare acolo unde este posibil. Aceștia pot, de asemenea, să câștige victorii instant când formează o linie câștigătoare pe cont propriu – cu 5 plătitori de 20.000 de monede. Dacă credeți că sună grozav – atunci veți dori o stea (sau 5) ca 5 stele împrăștiate va acorda 200.000 de monede.

De fiecare dată când câștigi un premiu, iți va oferi șansa de a-l duble pe funcția Gamble. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți corect dacă o carte de joc va fi roșie sau neagră. Puteți juca fiecare premiu de până la 5 ori – permițându-vă să transformați chiar și un premiu de 2.000 de monede în până la 64.000 de monede. Hai acum pe JocuriCazinouri.com și distrează-te la 20 Super Hot gratis, de la Maxbet casino, chiar aici!